- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
Ya beni bilen bilir eşimle ayrılma aşamasındayım. Kendime yeni bir hayat ile kurmakla uğraşırken başka sorunlar ile uğraşıyorum. Niye insanlar bu kadar kötü.devlet memuruyum yani iş yerinde çekmediğim sıkıntı kalmadı. Tecrübesiz olduğum için çok ezildim.beraber çalıştığım bayan sürekli imalarla laf soktu .sırf benden kıdemli olduğu için. Ya aynı oda da çalışıyoruz sekiz saat beraber geçiyor insan hiç mu laf atmaz Ya.hep ben konuştum hep.adim attım kadın hep mesafeli kahve bile yapıp ayağına getirdim. Samimi olalım diye.aramiz da yas farki da çok değil. Ama olmayınca olmuyor işten geçtiğimiz cumhuriyet bayramı kutlamaları vardı müdürüme katılamayacağım söyledim fener alayı falan vardi tören vs.mudurum de tamam dedi gelme dedi.ertesi iş günü müdürün odasında idim aynı kurumda çalıştığım bayanda o ara odada idi kız niye gelmedin törene dedi ben de kızımla vakit geçirmek istedim dedim .o da işte sen müdürüne dua et kötü müdür olsa sana tutanak tutardi şimdiye kadar.mudurum bana laf etmedi kadin bu hakkı nasıl görüyor kendinde .yine bir gün bu kadına evrak sormak için gittim telefonla görüşüyormus bekledim kapattığı yok ben de evragi birakiyorum dedim masaya o zaman da beni azarladı .Yani artık dayanacak gücüm kalmadı. Devlet dairesi ama bir tane düzgün insan yok dertleşecek başka kurum amiri var o da sapık bir keresinde bana denize gittiğin de mayo mu bikini giyiyorsun dedi .Yani dayanamıyorum gerçekten. İşimi yapıp eve gitmek istiyorum ama evde bitmiyor sorun.annem çocuğuma bakıyor. Bugün sırf evde kullandığım tenceremi elden çıkardım diye senden bir durum olmaz dedi .o kadar zoruma gittik i sürekli azarlıyor annem de beni .o kadar bunaldım ki
İnsanlar niye bu kadar kötü
Kimsenin kalbini kırmamak için elimden geleni yapıyorum.
İnsanlar niye bu kadar kötü
Kimsenin kalbini kırmamak için elimden geleni yapıyorum.