• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Korona. Hadi Dertleşelim ...

Benim de erkek arkadaşım başka şehirde yaşıyor. Hem özlem oluyor hem de telefonda bir yere kadar anlaşıyorsun.

Bu olaylar başlamadan önce gerilmiştik, konuşmayı hep buluşmaya erteledik ve inatla sorunumuzu halletmiyoruz, yokmuş gibi davranıyoruz.

Zaman zaman geriliyoruz ama toparladık ilk zamanlara göre. Şu 4 ayı hafızamdan silmek istiyorum gerçekten. Meğer ne kadar kıymetliymiş ben evden çıkıyorum deyip rahatla aktivite yapmak.

Bizim de tanışma durumlarımız vardı. Arkadaşımın düğünü vardı. Hepsi ertelendi. Hayırlısı diyelim vardır bir hayır, yeterki hepsi sağlıklı olsun şu zamanda.

Yarın kınam hafta sonuda düğünüm vardı ama 😞 umutsuz bi şekilde Temmuz’a erteledik bi ihtimal diye.bekliyoruz.belirsizlik çok geriyor insanı gerçekten.ayrı şehirlerdeyiz birbirimizi sadece tlf da görebiliyoruz..ama hamdolsun ki ailem var onlarla geçiriyorum bu günleri

2 çocukla küçücük eve sığmaya çalışıyoruz, balkon yok tek gördüğümüz karşı binanın çatısındaki martı ve kargalar 🤣 Bilgisayar 24 saat açık, eşim dersini bitiriyorum ben oturuyorum, benden sonra oğlum, sonra kızım. Onların dersi bitince öğrencilerimize çalışma hazırlamak için yine dönüşümlü eşim ve ben, geçen hafta bilgisayar da isyan etti, tamire götürmek zorunda kaldık.

İlk zamanlar eve çeki düzen verdim, temizlik, dolaplar, verilecekleri filan ayarladım.

Sonra bir sürü puzzle yaptım, yer kalmayınca başka hobiler bakayım kendime dedim. Etamin, punch, amigurumi, karakalem hepsini denedim ve sevdim. Online olarak birkaç eğitime katıldım.

Bir sürü kitap da okudum, zaten yeni yılda liste yaparım o listeyi bitirdim desem yeridir, yenilerini ekledim listeye.

Çok yoğun çalıştığım için çocuklarımla ve evle az vakit geçiriyordum, onların telafisini yaptığımı düşünüyorum bu süreçte. Ama en çok dışarıda yürüyüşü özledim, orman ya da bir deniz kenarı olabilir.

Genel olarak sıkıldım diyemem. Ama bugün içim çok daraldı, hiç bir şey yapasım yok sabahtan beri pinekliyorum elimde telefon. TV izleyeyim dedim yüzbilmem kaç kanal var izleyecek bir tane program yok🤣 Neyse bu da geçer diyoruz, sağlık olsun yeter ki.

Back
X