• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Korona. Hadi Dertleşelim ...

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
29
Koronavirüs sizi nasıl etkiledi ? Benim gibi tanışma , söz, nişan , nikah, düğünü ertelenen var mı 😯 Benim aslinda daha bisey yok sevgilim var tam tanışma düşünüyorduk bu virüs cıktı doğal olarak diğer tüm aşamalar da kaldı. Sizde durumlar nasıl ?

Coronanın başında sevgilimden ayrıldım, o arada ev aldım, idari izinliyim, evdeki tüm mobilyaları boyayıp evi dekore etmeye çalışıyorum. Arada mola verip bir bardak kahve alıp kk ya yazıyorum. Kedilerim hunharca uyuyor korona falan umurlarında değil tüy yumaklarının özetle çok fena gitmiyor.

Ama işini kaybeden borcunu ödeyemeyen, yakınını kaybeden herkese sabırlar diliyorum. Allah yardım etsin

Bende 2 aydır yalnızları oynuyorum. Korona çıktığından beri üç dört defa işe gittim onun dışında evde miskin miskin yatıyorum. Bı ara puzzle falan yaptım sonra ondan da sıkıldım. Ailemle 8 saatlik uzaklıktayiz onları özledim. Nişanlıyım nişanlımla aynı şehirdeyiz. Düğünümüz ertelenmedi henüz ama gönlüme göre şu zamanlarda gelinlik, elbise vs. Bakmayı planliyorduk. Ama korona sürecinden hiç birşey bakamadık. Aslina bakarsan dışarıda rahatça gezmeyi bile özledim. Bı taraftan da evde yatma rahatlığını çok sevdim. Akşama kadar çay, kahve, kitap bı şekilde vakit öldürüyorum :KK45:

Koronavirüs sizi nasıl etkiledi ? Benim gibi tanışma , söz, nişan , nikah, düğünü ertelenen var mı 😯 Benim aslinda daha bisey yok sevgilim var tam tanışma düşünüyorduk bu virüs cıktı doğal olarak diğer tüm aşamalar da kaldı. Sizde durumlar nasıl ?
Ev hanımıyım kızım 2 yaşında onunda sokağa çıkma yasağı var evdeyiz. Sitenin bahçesine çıkıyoruz arada. Dağa bayıra çıkmayı özledim. Yasak bitse eşim ben kızım bi piknik yapsak. Kasım gibi doğa tatiline gitmeyi düşünüyoduk geçen seneden. Gerçekleşir mi bi umut bekliyoruz.

Koronadan önce de yalnızdım hala yalnızım.Şikayetçi değilim bu durumdan.
Korona olmasaydı bir iki arkadaşımla bir yerlere gitmeyi planlıyorduk.Ama olmadı. Belki temmuz ağustos gibi ortam düzelirse kendimi yollara atıcam.
Bu süreçte yapamadığım şeylere vakit ayırdım ben de.Kitap okuyorum, ingilizce çalışıyorum, resim yapıyorum falan. Şu an ücretsiz izindeyim. Haziran sonu temmuz başı gibi çağıracak muhtemelen ama gitmiycem. Çalıştığım iş yerinden ayrılmaya karar verdim. Başka şehre taşınmaya karar verdim.Aslında bunların hepsine karar vermiştim ama erteliyordum yaz sonuna. Ama artık hiçbir şeyi ertelememeye karar verdim.Bakarsınız bu korona benim dönüm noktam olur.

Üç çocukla evdeyiz. Bizim dışımızda herkes sokakta. Çocuklar tüm gün camda sokakta ki çocukları izliyor. Çok sıkıldılar.
Kızımı özele okula kayıt ettirdik, koronodan önce,ödemesi daha kolay olsun ve erken kayıt avnataji dan faydalanmak için. Ama şimdi Eylül de okul açılacak mı diye endişe ediyorum.

Sokağa çıkma yasağı dışında bir markete s.gara almaya gidiyorum, paldır küldür eve geliyorum. Annemlerle oturuyorum. Artık iyice sıkıldık birbirimizden. Evde en ufak şeyden huzursuzluk çıkıyor. Odamdan çıkamayacak hale geldim. Yanlış anlamayın ailem uyumludur ama devamlı izole yaşamak herkesi gerdi. Tef gibiler.

Herkes çıkıyor bunlara bir halt olmuyor bir ben mi evdeyim deyip çıkmaktan korktuğum isyanlı günlerimi yaşıyorum

Nişan ertelendi benim de.
Sağlık olsun bekleyeceğiz

Biz de eşimle 16 Mart'tan beri evdeyiz, idari izinliyiz, işimizi bilgisayardan yürütüyoruz. Çocuk yok, 2 başımıza 3+1 evde takılıyoruz ☺ çok sıkıldık ama gerçekten. hava güzelken balkonda oturuyoruz, şu an yağmur yağdığı için içimiz daha da bunaldı. kendimizi de geliştirmedik mal gibi oturuyoruz 😅 markete bir gidişimiz var, maskeler, eldivenler, kolları sıyırmalar, saç toplamalar filan. gelince dirseğe kadar elleri yıkamalar, telefonları kolonya ile silmeler, nerdeyse asitle yıkanacağız, manyak olduk 😂

Üç çocukla evdeyiz. Bizim dışımızda herkes sokakta. Çocuklar tüm gün camda sokakta ki çocukları izliyor. Çok sıkıldılar.
Kızımı özele okula kayıt ettirdik, koronodan önce,ödemesi daha kolay olsun ve erken kayıt avnataji dan faydalanmak için. Ama şimdi Eylül de okul açılacak mı diye endişe ediyorum.
Kimse bisey bilmiyor.ki

Biz de eşimle 16 Mart'tan beri evdeyiz, idari izinliyiz, işimizi bilgisayardan yürütüyoruz. Çocuk yok, 2 başımıza 3+1 evde takılıyoruz ☺ çok sıkıldık ama gerçekten. hava güzelken balkonda oturuyoruz, şu an yağmur yağdığı için içimiz daha da bunaldı. kendimizi de geliştirmedik mal gibi oturuyoruz 😅 markete bir gidişimiz var, maskeler, eldivenler, kolları sıyırmalar, saç toplamalar filan. gelince dirseğe kadar elleri yıkamalar, telefonları kolonya ile silmeler, nerdeyse asitle yıkanacağız, manyak olduk 😂
Biz de öyleyiz evde her seyi dezenfekte edip duruyoruz😆

Sokağa çıkma yasağı dışında bir markete s.gara almaya gidiyorum, paldır küldür eve geliyorum. Annemlerle oturuyorum. Artık iyice sıkıldık birbirimizden. Evde en ufak şeyden huzursuzluk çıkıyor. Odamdan çıkamayacak hale geldim. Yanlış anlamayın ailem uyumludur ama devamlı izole yaşamak herkesi gerdi. Tef gibiler.
Buna katılıyorum. Dip dibe olmak sıkinti olabiliyor.

Gezmelerimizi, tatillerimizi, yurtdisina cikma planiminiz filan mahvoldu. Ailemi de goremedim.
Öyle işte...
Sağlik olsun ama bir orman yuruyuşu dahi yapamiyor olmak iyice beni yordu. 🙄 En son Mart başinda yürümüşüz. Özledim ama saglikli olduğumuz için mutluyum, sukurler olsun. 🙏

7 ay sonra iş bulmuştum,25 gün çalıştım ücretsiz izne çıkardılar,2 ay olacak haftaya evdeyim.Bunun yanısıra kasım ayında açmış olduğum boşanma davam hala devam ediyor ,ertelenip duruyor,ne olacak bu belirsizlik diye düşünüp duruyorum🤔🙄

Back
X