- 23 Ocak 2021
- 2.336
- 10.818
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Uslubu bu mu olmalı. Arıyorsa arıyor ona göre cevabını verirsiniz. Allah o aileyi sizden kurtarsınTövbe yarabbim hep beni mi buluyor böyleleri kadın oğlunu degil bnei arıyor
Mesaj silmek yasak. O mesaj geri gelecek siz de banlanacaksınız
gelsin geri yani devlet sırrı yazmadım mesajda, ben konu sahibinden bağımsız kendimle ilgili yorum yaptığım için sildim niye bukadar abarttınız anlamadım sizmi banlıcaksınız beni de konuşuyosunuz? üstte de birisi yazdı aynı şeyi açıklamamı yazdım bitti gittiMesaj silmek yasak. O mesaj geri gelecek siz de banlanacaksınız
gelsin geri yani devlet sırrı yazmadım mesajda, ben konu sahibinden bağımsız kendimle ilgili yorum yaptığım için sildim niye bukadar abarttınız anlamadım sizmi banlıcaksınız beni de konuşuyosunuz? üstte de birisi yazdı aynı şeyi açıklamamı yazdım bitti gitti
arayıp ne diyor yani çok uzun tutmuyorlarsa sıkıntı yapmayın. Ben nişanlandıktan sonra kendimi saatlerce süren telefon konuşmaları içerisinde buldum. Bunalıyordum çok. Daha doğrusu kayınpeder bunaltıyordu beni her şeye arıyordu anlatıyordu zaten konuşmayı seven bir tip. Üstelik konuşmazsan alınıyor da. Hani kaynanan çok tutmuyorsa seni iki aç üç açma geçiştir.Yuh artık ne tür manyak bunlar kendi adıma sevindim:)
Kaçak oynamaya devam edersen kurtulamazsın, açıkça telde konuşmayı sevmiyorum diyeceksin ve de modun yokken modum yok diyeceksin ne diye neşeli konuşmak zorunda falan hissediyorsun, sorun sensin , sınır çizmeyi hayır demeyi öğren...Off bıktım bu kadından zaten evlgigim sorunlu oğluyla anlaşamıyoruz yeni yeni alışıyoruz evliliğe amaa kaynana belası iyice soğutuyor yetti artık 2 güne bir arıyor oğluna diyorum aramasn söyledi artk annesine arama sevmiyor diye anlamıyor arıyor az surat Yapınca oğlunu arıyor hayiridr sen mi üzdün bu kızı diye tekrar arayım neşeli konuşmak zorunda kalıyorum oğlu Acma diyor Açmayınca dön üzülüyor yaşlı kadın diyor kendi annem bu kadar aramıyor beni daraldım bunaldım napcm bunla bn
ben yazamazsınız dedim mi? size verdiğim cevapta neden sildiğimi bir önceki yorumlarda bildirdiğimi söylemişim zaten bende istediğimi yazar silerim size ne acaba? o an anlatmak istedim sonra neden bunu başkasının konusunun altına yazıyım ki diye düşünerek sildim. what is the problem?Devlet sırrı değildi madem neden siliyorsunuz. Cevap yazmak zorunda da değilsiniz. Ben de istediğim yere yazarım buna da karışamazsınız.
Benide senden kurtarsın AllahUslubu bu mu olmalı. Arıyorsa arıyor ona göre cevabını verirsiniz. Allah o aileyi sizden kurtarsın
Tekrar oku ondan sonra yorum yap tabiki banane oğlunu aramasından ama oğlunu degil bni arıyorrrrrrrrHep kaynanalar suçlu zaten. Kendi ananız babanız bişey diyince sorun yok, kocalarınızın ailesi bişey diyince büyüdükçe büyüyor gözünüzde.
Sizden önce anası babası vardı. Size mi soracak millet oğlunu ararken ?
Mutsuz olmak için bahane aramaktan başka bildiğiniz bişey yok. Rahatlık ne kadar batıyor insanlara yeminle..
AminnnnnAllah' ım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Benide senden kurtarsın Allah
Yeminle 2 gün duruyo 3. Gün arıyor napıuorsn naptn diyetelefonum bozuldu diyip bahane edin en iyisi. esinizle de durumu güzelce konusun. kimse kimseyi zirt pirt arayip rahatsiz etme hakkina sahip degil. kendi annemizle bile yeri geliyor bazen konusmak istemiyoruz . KV niye sürekli rahatsiz ediyor ki.
telefonum bozuldu bir daha ararsan rahat ulasamazsin de engelle bence. ay insan bazen kendine fazlalik geliyor. cekmek zorunda degilsiniz. istemiyorsaniz hele hic. bosverin . ogluyla konussunYeminle 2 gün duruyo 3. Gün arıyor napıuorsn naptn diye
Muhtemel sonum öyle görünüyortelefonum bozuldu bir daha ararsan rahat ulasamazsin de engelle bence. ay insan bazen kendine fazlalik geliyor. cekmek zorunda degilsiniz. istemiyorsaniz hele hic. bosverin . ogluyla konussun
2-3 aramasından birini seçin yanıtlayın. Eşiniz sizin yanıtlayıp yanıtlamadığınızı nereden biliyor ki? Arandığınızı söylemeyin, bana niçin dönmedi diye eşinizi ararsa meşguldüm gözümden kaçmış ararım tabii şu işim bitsin diyin, yine unutun aramayın. Zamanla anlayacaklardır zatenOff bıktım bu kadından zaten evlgigim sorunlu oğluyla anlaşamıyoruz yeni yeni alışıyoruz evliliğe amaa kaynana belası iyice soğutuyor yetti artık 2 güne bir arıyor oğluna diyorum aramasn söyledi artk annesine arama sevmiyor diye anlamıyor arıyor az surat Yapınca oğlunu arıyor hayiridr sen mi üzdün bu kızı diye tekrar arayım neşeli konuşmak zorunda kalıyorum oğlu Acma diyor Açmayınca dön üzülüyor yaşlı kadın diyor kendi annem bu kadar aramıyor beni daraldım bunaldım napcm bunla bn
Ben annemle bukadar çok konuşmuyorum böyle sık konuşmayı seven biri değilim az görüşelim diyeceksin ne bu şiddet bu celalOff bıktım bu kadından zaten evlgigim sorunlu oğluyla anlaşamıyoruz yeni yeni alışıyoruz evliliğe amaa kaynana belası iyice soğutuyor yetti artık 2 güne bir arıyor oğluna diyorum aramasn söyledi artk annesine arama sevmiyor diye anlamıyor arıyor az surat Yapınca oğlunu arıyor hayiridr sen mi üzdün bu kızı diye tekrar arayım neşeli konuşmak zorunda kalıyorum oğlu Acma diyor Açmayınca dön üzülüyor yaşlı kadın diyor kendi annem bu kadar aramıyor beni daraldım bunaldım napcm bunla bn