Hanımlar merhaba. Kaynanam iznini bu zamana alabildiği için erken geldi. Karşıladık, kardeşi ve onun çocuğunu (çocuğun annesini) misafirliğe çağırdık. Her şey normaldi. En son uğurlamaya eşim gitti ve biraz zamanları olmuş konuşmuşlar. O gün işte beni sevmeyebilir ama saygı göstermeli arada bi bana yazabilir fln demiş. Sonra minimum 100kilodur falan demiş. (o kadar değilim. Ki olsamda onu ilgilendirmez.) Sonrada siz öyle nasıl se*s yapıyorsunuz demiş (belliki kiloma diyor). Neyse bunları takmadım geçtim. Bu gün muhabbet ederken eşimle konu benim göğüslerime geldi ve eşim bir şeyi ağzından kaçırdı. Annem senin göğüslerine sarkık dedi diye. Bende delirdim. Zaten kadın eskiden oğluna göğüsleri büyük demiş eşimde: "Sana ne anne. Ben öyle seviyorum. Bana daha iyi" demişti onu zaten gülerek anlattı bana. Benim delirme nedenim beni çıplak görmeden benim vücudum hakkında bu kadar yorum yapması. Ki sarkık DEĞIL. Ona ne? Oğluna benim dediklerimi anlatma sakın falan demiş. Eşin niye anlatıyor diyecek olursanız söylemezse eşime ben kırılırım. Arkamdan biri konuşursa eşiniz gizlese sizde kötü olursunuz. Eşim beni savunur hep. Onun hakkında bir memnuniyetsizliğim yok.
Ben artık dayanamıyorum. Eskiden biri böyle bir şey dese hemen lafı söylerdim. Annemlere diyorum bir şey deme sus diyorlar. Senin yüzüne direkt dememiş o yüzden kavga etme diyorlar. Ama bu kadının yaptıkları çok ayıp ve saygısızca bir şey. Benim annem oğlunun başka yerlerine öyle laf falan etse kötü olmazmı ki? Yani çok kalp kırıcı bir şey. Mesaj atmak istiyorum kadına uzun uzun. Yoksa hatamı ederim bilmiyorum. Kadın gelip benim yüzüme diyemiyor ama.
Acaba düşünüyorum Oğlunu kıskanıyormu? Bu da bir ihtimal.
Arkamdan konuşup saygı beklemesi ayrı komik. Ne kadar yüzsüz insanlar var.
Birde kadının derdi sadece kilo vücut falan. Karakterimle, huylarımla yada başka şeylerle işi yok. Hasta bu.
Not: Hanımlar eşim anneci falan değil. Zaten kendiside annesinin bu huylarından nefret ediyor. Kadın cidden kilolu insanları düşman bellemiş gibi birisi. Kocamın annesinin dediklerini bana demeside bana şahsen doğru geliyor. Bana cidden nasıl bakıyorsa bende onunla aramı öyle tutmak istiyorum çünkü. Ki ben onun annesi hakkında hiç bir kötü şey demem. Olan şeyleri konuşurum sadece.
Eşimin kilomdan memnun olduğuna eminim. Sıkıntısı olsaydı illa belli ederdi. Neredeyse 4senedir ilişkimiz var. Benim zayıf kilolu zamanlarımı gördü.