Ah kaynana vah kaynana

Üslubunuz çok çirkin buram buram cehalet kokuyor, itiraf edin hadi siz eşinizi sevmiyorsunuz sevseniz bayılırdınız kv beni hergün arar anneciğim derdiniz sevmediğiniz için batıyor size

Off bıktım bu kadından zaten evlgigim sorunlu oğluyla anlaşamıyoruz yeni yeni alışıyoruz evliliğe amaa kaynana belası iyice soğutuyor yetti artık 2 güne bir arıyor oğluna diyorum aramasn söyledi artk annesine arama sevmiyor diye anlamıyor arıyor az surat Yapınca oğlunu arıyor hayiridr sen mi üzdün bu kızı diye tekrar arayım neşeli konuşmak zorunda kalıyorum oğlu Acma diyor Açmayınca dön üzülüyor yaşlı kadın diyor kendi annem bu kadar aramıyor beni daraldım bunaldım napcm bunla bn
Bidahakine senden izin alsın söylede

bizimde durumlar böyle😂 tek gelinim kp de beni cok seviyor durmadan arar napıyoruz diye ama ben seviyorum kendisibi...sevdiğin insanın hareketleri batmıyor
Tamam da benimki bezdirici saatlerce konuşur ve hep aynı şeyler konusu kalmadığı için bi şey de diyemiyorlar çok alıngan çünkü. Sevginin fazlası zarar 🤣

Bende mi tuhaflık var acaba ben her gün Kv demi ve annemi ararım sabahtan nasılsınız napıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor yapılacak birşey var mı onlar çocukları sorar ben anlatırım sonra kapatırız ben her gün konuşuyorum yani ve bugün konuştuysam bazen aynı gün akşam görmeye de gidiyorum evine veya davet ediyorum biraz iyi niyetli olsanız ne olur ki..

Bende mi tuhaflık var acaba ben her gün Kv demi ve annemi ararım sabahtan nasılsınız napıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor yapılacak birşey var mı onlar çocukları sorar ben anlatırım sonra kapatırız ben her gün konuşuyorum yani ve bugün konuştuysam bazen aynı gün akşam görmeye de gidiyorum evine veya davet ediyorum biraz iyi niyetli olsanız ne olur ki..
Belki size bi zorundalık yüklenmemiştir o yüzden de içinizden geliyordur çoğu kişi bunu bi görev haline getirmeye çalışıyor en azından bende o şekilde hani bir rahat bıraksalar belki içimizden gelecek

İçinizden geliyorsa güzel. İşin zorlama olması kötü. Bıraksalar belki konu sahibi arayacak. Ama ben erkek annesiyim her şeyin içinde olmalıyım tavrı sorunlu.

Belki size bi zorundalık yüklenmemiştir o yüzden de içinizden geliyordur çoğu kişi bunu bi görev haline getirmeye çalışıyor en azından bende o şekilde hani bir rahat bıraksalar belki içimizden gelecek
Evet bu konuda haklısınız çünkü ben aramadan onlar pek aramazlar rahatsız etmeyelim modundalar haliyle bende böyle olunca arama isteği Geliyor olabilir

Off bıktım bu kadından zaten evlgigim sorunlu oğluyla anlaşamıyoruz yeni yeni alışıyoruz evliliğe amaa kaynana belası iyice soğutuyor yetti artık 2 güne bir arıyor oğluna diyorum aramasn söyledi artk annesine arama sevmiyor diye anlamıyor arıyor az surat Yapınca oğlunu arıyor hayiridr sen mi üzdün bu kızı diye tekrar arayım neşeli konuşmak zorunda kalıyorum oğlu Acma diyor Açmayınca dön üzülüyor yaşlı kadın diyor kendi annem bu kadar aramıyor beni daraldım bunaldım napcm bunla bn
Anne olunca anlarsin

Biraz insanlara değer verin yahu…çocuklarıyla evlenip başka hiç kimseyle görüşmek istememek, davet gibi insani şeylerden uzak durmak, sürekli başbaşa kalalım diye zorlamak… eğer aklınızı başınıza almazsanız bu evlilik çok daha kötü yerlere gider. Onlar da size bayılmıyor ama kocalarınzı öyle tutuyorsunuz ki kadınlar bir daha göremeyeceklerini sanıyor korkuyla böyle ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyor.

Kocayı aldınız diye annesini çöpe mi attıracaksınız anlamıyorum ki? Evlenince niye anneden vazgeçildi. Yarın bir gün oğlunuz olduğunda umarım gelininizde aynı tavırları sergiler

Bende rahatsız olurdum telefonla konuşmayı zaten sevmem bir de iki günde bir…
Söylediğiniz halde arıyorsa ne yapılır bilmem açmamak ve oğluna şikayetini duymamaktan başka seçenek yok gibi

Konumu okuyup ta çok yanlış anlayan insnalar da var coğunluk doğru AnlayanlR var var üstüne yanlis okumasına anlamamasina rağmen çirkin yorum yapanlarda var hepinize tek tek cevap veremeyeceğim bana cahil diyene kadar okuduğunuzu anlamanızı öneririm çünkü ne okuduğunu anlamayan birisne Oturupta laf anlatamam ve ciddiye almam

X