Ah kardeşim...

Kardeşimi kıskanmak değil bana karşı sen gidemedin kaldın ben zamanı gelince gidicem sen hakkını kullandın dediği için nişan attığımı belirttim.
Orasını anladım zaten de bu kadar takılmayın, madem kardeşiniz onun da kötü niyetli olmadığını bilmeniz gerekiyo, tıpkı sizin iyi niyetiniz gibi.. O da aklınca espri yapıyodur, kendisi alıngan biri değilse alınacağınızı tahmin etmiyodur.. Alınıyorum üzülüyorum dediniz mi kendisine mesela?? Ayrıca bak canım kardeşim, o kadar fazla şey oluyoki bu hayatta bu kadar hassas olmamaya çalış.. Ben boşandıktan 3 gün sonra en yakın arkadaşımın düğününde göbek attım.. 6 tane bebeğimi kaybettim.. Hepsinin akabinde eşim dostum arkadaşlarım hepsi doğurdu malum yaşlar yakın.. Hepsinin bebeğini öptüm kokladım.. Ayrıca ne laflar ne espiriler duydum bu konularda bile ki bu ölüm yani bi nevi.. Napsaydım hayata mı küsseydim bana laf sokan eltimin bile bebek cinsiyet partisini düzenledim ikiz bebeklerimi kaybettikten 2 ay sonra.. Kimsenin doğurmasını, evlenmesini mi isteseydim.. yani nişan diyosun nişanlının biri gelir biri gider bu kadar abartma.. En hayırlısı en hayırlı zamanda senin de karşına çıkar.. Kardeşine destek ol köstek değil

Bu biraz ağır bir yorum oldu
kıskançlığı ve sizi kırması nedeniyle son derece yerinde. sözleri de sizi kırıyor.kardeşin de olsa kimse senin kaderine kulp bulamaz. başına gelir dediğine diyeceğine pişman eder hayat.tabi anne babanız evlat ayırımı yapıp sizin hatalarınızdan ders almanızı bekleyip. kardeşiniz hata yapınca sadece karşı taraf suçlanıyorsa bilemem

Dile getiriş şekli hoş değil ama haklı .
Sizin evlenmenizi bekleyecek değil .

Bu konuda biraz hassassin gibi geldi bana.Kotu bir evlilik yapmasin tabi ki.Anne babanin burada devreye girmesi gerek.Senin soylediklerine cok aldirmayip ,farkli dusunebilir.

nişan atıp atmaması
evlilik sırası diye birşey olmaz bana göre nişanlı da olsanız nişanı da atsanız kardeşiniz evlenebilir bunda problem yok
problem kardeşinizin sevgilisinin aylaklığı ve sizin nişan attınız diye içselleştirmeniz
tek nişan atan siz değilsiniz en son da siz olmayacaksınız

kardeşiniz bebek değil anne babası da hayatta biraz olaylrı akışına bırakın sürekli tartışma içinde olmanızda onu evleneyimde yeterki şu evden kurtulayıma itebilir tartışmayı bırakın fikriniz sorulduğunda konuşun kardeşinize biri kızacaksa da anne babanız kızsın siz sonuçta yeteri kadar uyarmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…