- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
- Konu Sahibi Fatmagul46
Orasını anladım zaten de bu kadar takılmayın, madem kardeşiniz onun da kötü niyetli olmadığını bilmeniz gerekiyo, tıpkı sizin iyi niyetiniz gibi.. O da aklınca espri yapıyodur, kendisi alıngan biri değilse alınacağınızı tahmin etmiyodur.. Alınıyorum üzülüyorum dediniz mi kendisine mesela?? Ayrıca bak canım kardeşim, o kadar fazla şey oluyoki bu hayatta bu kadar hassas olmamaya çalış.. Ben boşandıktan 3 gün sonra en yakın arkadaşımın düğününde göbek attım.. 6 tane bebeğimi kaybettim.. Hepsinin akabinde eşim dostum arkadaşlarım hepsi doğurdu malum yaşlar yakın.. Hepsinin bebeğini öptüm kokladım.. Ayrıca ne laflar ne espiriler duydum bu konularda bile ki bu ölüm yani bi nevi.. Napsaydım hayata mı küsseydim bana laf sokan eltimin bile bebek cinsiyet partisini düzenledim ikiz bebeklerimi kaybettikten 2 ay sonra.. Kimsenin doğurmasını, evlenmesini mi isteseydim.. yani nişan diyosun nişanlının biri gelir biri gider bu kadar abartma.. En hayırlısı en hayırlı zamanda senin de karşına çıkar.. Kardeşine destek ol köstek değilKardeşimi kıskanmak değil bana karşı sen gidemedin kaldın ben zamanı gelince gidicem sen hakkını kullandın dediği için nişan attığımı belirttim.