- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi Fatmagul46
Merhaba kızlar.Ben daha önce konu açmıştım, nişan attığımdan bahsetmiştim. Çok şükür o günleri atlattım, Kpss ye hazırlanıyorum.Bu defa mesele kız kardeşim... Ben 26 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında zıt karakterler olduğumuz için anlaşamıyoruz. Sorun şu nişan atma olayım baya sıkıntılı oldu yani psikolojik açıdan ben baya etkilenmiştim. Nişan attığımdan iki gün sonra kız kardeşim sıra bende sen hakkını kullandın demeye başladı ve bunu her gün her ortamda söylüyor bu beni kırdı doğrusu. Çünkü zaten yeni nişan atmışım çeyizim ortada kaldı kendi iç sorumla cebelleşiyorum. Kardeşim bunun derdine düşmüş. Kardeşimin 7 yıllık ilişkisi var.Kız kardeşim işletme okudu kendini geliştiren biri. Oğlan benimle yaşıt üniversiteyi zar zor kazandı üniversiteyi bitiremedi bıraktı. Bir işe giriyor iki gün sonra çıkıyor. Uzman çavuşluk sınavına 5 defa girdi olmadı. Sınavları kaçırdı öğlene kadar uyuyor rahat bir insan. Ailesinin maddi durumu hiç yok her yere borçları var annesi teyzesi kardeşleri kız kardeşimi istemiyorlar. Kız kardeşim tüm bunlara rağmen seviyorum deyip duruyor evlenicem diye tutturmuş gözü görmüyor.Kız kardeşimle bu konuyu defalarca güzel dille konuştum yeri geldi çok büyük tartışmalar yaşadık.O ablam benim iyiliğimi istemiyor diye düşünüyor. Halbuki ben onun iyiliğini daha çok düşünüyorum istiyorumki kız kardeşim benden daha iyi yerlerde olsun. Kardeşim lüks yaşamı seven biri evliliği çocuk oyuncağı sanıyor. Erkek arkadaşıyla konuşurken ablamın bekar olması sorun olmaz diye düşünüyorum dediğini duydum. Annem ben karışmam babana da söylemem işi gücü yok ben razı değilim diyor dinlemiyor. Bir kaç ay sonra babama meseleyi anlatacak babam işsiz adama kız vermez. Bizde durumlar böyle siz ne düşünüyorsunuz kızlar sizce ben yanlış mı düşünüyorum ablanız nişan atalı 6 ay olsa siz der misiniz sen hakkını kullandın sıra bende diye yorumlarınızı bekliyorum...