Ah ettim ama hala hazmedemiyorum.

O daha mı kusurlu aldattigi için? O yüzden tazminat isteği azalsın diye mi bu şekilde açmış?
Heralde yani kusurlu aldatan insan elbette kusurlu olur tazminat vermemek için şuan kırk takla atıyor umarım aldatılma kanıtlarını saklamissinizdir.

Ayrıca siz de boşanma avukatı tütün daha fazla hak kaybı yaşamayın.

Simdi soyle, çekişmeli dava acmasi icin bahaneler siralamasi gerekmis, iftira mi iftira evet, ama siz karsi davayi aldatma sebebiyle acacaginiz icin rucu edilecek tazminat bedelini dusurme çabaları bunlar. Hic onemsemeyin, dik durup gulun gecin.
Aynısını yaşadım, maksat karşı tarafı da kusurlu gösterip tazminattan kurtulmak ya da anlaşmalı boşanmaya zorlamak

Aynısını yaşadım, maksat karşı tarafı da kusurlu gösterip tazminattan kurtulmak ya da anlaşmalı boşanmaya zorlamak
Zamanım bol. Vazgeçmeyeceğim. Sizde vazgeçmeyin. Madem iftira atacak kadar küçüldü sonucuna da katlanacak. Uzarsa uzasın.

Heralde yani kusurlu aldatan insan elbette kusurlu olur tazminat vermemek için şuan kırk takla atıyor umarım aldatılma kanıtlarını saklamissinizdir.

Ayrıca siz de boşanma avukatı tütün daha fazla hak kaybı yaşamayın.
Evet sakladım. Bir avukata danistim zinadan dava açabiliriz dedi. Biraz kenarda param vardı ücretini ödeyip avukat tutacağım.

Adam çok uyanık, vakit kaybetmeden dava açmış hem de eşi kusurlu gösterecek iftiralar atarak, kadını kusurlu göstererek nafaka vb maddi haklarını bertaraf etmeye çalışıyor, hem aldat hem iftira at hem dava açan taraf ol, böylesi için iftira attı deyip ağlamak yerine kafasına balyoz indirir gibi açacaksın davayı maddi manevi tazminat davasını ekleyeceksin kopardığını kâr sayacaksın.
Aynen Mune. Avukata danıştım. Zina davası açılacak. Bana sadakat ihlali daha büyük kusur dedi. Ondan beni korkutmak için çekişmeli açtı sanırım. Hiç bana söylemeden açmış dava. Maddi manevi tazminat da isteyecek avukat.

Son düzenleme:
Siz olayi aciga vermeden itibarini kurtarmak için sizden önce davranip iftiralar ata ata dava acmis millete karsi boynunu bükmeyecek güya ama onun ne karakterde olduğunu siz de kendisi de en önemlisi de Allah biliyor varsin iftira atsin sizin millete kötülesin allahin adaleti sasmaz belasini bulur er gec merak etmeyin allaha havale edin o hakkindan gelecektir
Tüm haklarımı haram ettim. Ah verdim. Ben görmeyeyim ama mahvolmasini istiyorum. Çok ahımı aldı. Umarım bu yanına kalmasın.

Aynen Mune. Avukata danıştım. Zina davası açılacak. Bana sadakat ihlali daha büyük kusur dedi. Ondan beni korkutmak için çekişmeli açtı sanırım. Hiç bana söylemeden açmış dava. Maddi manevi tazminat da isteyecek avukat.
Süpeeer, güçlü olun ve adama pabuç bırakmayın gerekirse bu süreçte psikolojik destek de alın devlet hastanelerinden yardım alabiliyorsunuz diye biliyorum, yavuz hırsız ev sahibini bastıracak aklınca, eşiniz kusurlu taraf olduğunu biliyor, sizi sindirip bastırıp ucuz kurtulma planları yapıyor ama siz ona pabucun pahalı olduğunu gösterin, yok öyle hem aldat hem iftira at.

Ne yapacak başka? Adam sizi aldatmış çıkıp insanların önüne ben suçluyum karımı da aldattım mi diyecek kendini aklama peşinde işte buralara çok takılmayın önünüze bakın
Ben bir hata yaptım. Anlaşarak bitirelim diyebilirdi. Bunun yerine iftira atmayi seçti. İyi biri değilmiş.

nasıl bir iftira attı ? sizde delilleri varsa mahkemeye sunun, en azından yaptığı terbiyesizliği ispatlarsınız.
Kadınlık yapmamışım. Ev işi yapmamışım. Ailesine küfür etmişim. Ailesine saygıda kusur etmedim yemeklerini yaptım evlerini temizledim. Benim yanıma gelmeyen oydu.

Süpeeer, güçlü olun ve adama pabuç bırakmayın gerekirse bu süreçte psikolojik destek de alın devlet hastanelerinden yardım alabiliyorsunuz diye biliyorum, yavuz hırsız ev sahibini bastıracak aklınca, eşiniz kusurlu taraf olduğunu biliyor, sizi sindirip bastırıp ucuz kurtulma planları yapıyor ama siz ona pabucun pahalı olduğunu gösterin, yok öyle hem aldat hem iftira at.
Çok haklısınız. Destek almam gerek evet. Sinmeyecegim çok canım yandı hala yanıyor. Ucuz kurtulmayacak. Bedelini ödeyecek. Bende zina davası açacağım.

X