Ah ettim ama hala hazmedemiyorum.

Çocuğum yok eşim istememisti. Çalışıyorum ama işten izin aldım ailemin köyüne geldik iyi değilim.
Siz de karşı dava açın, tazminat talep edin boş durmayın 5 yıl icinde mall mulk edindiyse yarısı sizin zaten.

Benden yasca buyuksunuz, saygida kusur etmeden yanitlamak cok zor.

Ama hickimse (bakin kadin erkek, es dost ayirmiyorum) icin kendinizden bu kadar ödun vermeyin. Yeri geliyor kardes kardese ihanet ediyor, anne baba dolandiriyor insanlari.

Esiniz ne iftirasi atmis?
Ailesine küfür etmişim. Ki etmedim onlar kız kardeşim boşandı onun için o artık yollu vs dediler bunu diyemezsiniz dedim diye ailesine saygısızlık etmişim.
Yemek yapmamışım evime bakmamışim annem rahatsızlandı onda kaldım 2 gün diye evime bakmamisim kadınlık yapmiyormusum kendisi bana yakinlasmiyordu halbuki. Bunun gibi şeyler.

Merhaba,

Size acil akıl danışmalıyım. Eşim beni aldattı, ben bunu yaklaşık 2,5 ay önce öğrendim ama bildiğimi bilmiyordu, ondan hesap soramadım. Çünkü eşimi çok seviyorum. Eşim whatsapp yazışmalarımı okuyarak beni aldattığını bildiğimi öğrenmiş. Bana haber vermeden çekişmeli boşanma davası açtı. Eve tebligat gelince öğrendim, fenalaştım. Ayrıca beni aldatmasına rağmen davayı geri çek, bir daha deneyelim dedim ama kabul etmedi. Annemlerin evine geldim, kardeşlerim de burada. Ama odaya kapanıp sürekli ağlıyorum, 3 kere üzüntüden panik atak geçirdim. Kabullenemiyorum,eşimi, evimi istiyorum. Burası yabancı gibi geliyor. Sizce boşanmak istemiyorum desem olur mu? Yoksa sizce oluru yok mu?Lütfen yorum yapın...
Bu nasıl bir zihniyet? İnsana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor. Adam size hiçbir şey yapmamış, kendinize gelmenizi sağlamış. Hoş bu kafayla siz iftiralara rağmen yine adam istese barışırsınız herhalde. Şaka gibisiniz.

Bu nasıl bir zihniyet? İnsana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor. Adam size hiçbir şey yapmamış, kendinize gelmenizi sağlamış. Hoş bu kafayla siz iftiralara rağmen yine adam istese barışırsınız herhalde. Şaka gibisiniz.
Aldattı beni. Sonrada iftira ile dava açtı. Buna gerek var mıydı. Yoktu bence.bunu hazmedemiyorum. Zaten evlilik bitecek o kesin.

Ailesine küfür etmişim. Ki etmedim onlar kız kardeşim boşandı onun için o artık yollu vs dediler bunu diyemezsiniz dedim diye ailesine saygısızlık etmişim.
Yemek yapmamışım evime bakmamışim annem rahatsızlandı onda kaldım 2 gün diye evime bakmamisim kadınlık yapmiyormusum kendisi bana yakinlasmiyordu halbuki. Bunun gibi şeyler.
Simdi soyle, çekişmeli dava acmasi icin bahaneler siralamasi gerekmis, iftira mi iftira evet, ama siz karsi davayi aldatma sebebiyle acacaginiz icin rucu edilecek tazminat bedelini dusurme çabaları bunlar. Hic onemsemeyin, dik durup gulun gecin.

Aldattı beni. Sonrada iftira ile dava açtı. Buna gerek var mıydı. Yoktu bence.bunu hazmedemiyorum. Zaten evlilik bitecek o kesin.
İftira ile dava açmasa hala barışmak için adama yapışıyor olacaktınız. Sizin hayrınıza olmuş. Şimdi üzülürsünüz ama sonra anlarsınız hata ettiğinizi.

Simdi soyle, çekişmeli dava acmasi icin bahaneler siralamasi gerekmis, iftira mi iftira evet, ama siz karsi davayi aldatma sebebiyle acacaginiz icin rucu edilecek tazminat bedelini dusurme çabaları bunlar. Hic onemsemeyin, dik durup gulun gecin.
O daha mı kusurlu aldattigi için? O yüzden tazminat isteği azalsın diye mi bu şekilde açmış?

İftira ile dava açmasa hala barışmak için adama yapışıyor olacaktınız. Sizin hayrınıza olmuş. Şimdi üzülürsünüz ama sonra anlarsınız hata ettiğinizi.
Evet sonra anlayacağım. O kadar kötü bitirdi ki geri dönüş yok zaten. Umarım hata ettiğimi bir an önce anlarim.

Sadece neden böyle iftira atarak bitirdi. Bunu çözemiyorum. Allah korkusu bile yokmuş.
Anlaşmalı boşanmaya ikna etmek içindir. Avukatım , bazen dilekçelerde gerçekten boşanmak isteyen taraf karşı tarafı boşanmaya ikna etmek için yapar. İftira yaşan, en sonundan bu kadar iftira ve yalana karşı kendinizi savunmak yerine anlaşmalı boşanmaya razı olursunuz. Mutlaka bir avukat ile görüşün cevap süresini kaçırmayın , siz de karşı dava açın. Şunu söyleyeyim 5 yıl sizden boşanması sürer.

Anlaşmalı boşanmaya ikna etmek içindir. Avukatım , bazen dilekçelerde gerçekten boşanmak isteyen taraf karşı tarafı boşanmaya ikna etmek için yapar. İftira yaşan, en sonundan bu kadar iftira ve yalana karşı kendinizi savunmak yerine anlaşmalı boşanmaya razı olursunuz. Mutlaka bir avukat ile görüşün cevap süresini kaçırmayın , siz de karşı dava açın. Şunu söyleyeyim 5 yıl sizden boşanması sürer.
Anlaşmalı yok. Gerekirse 5 yıl sürsün hiç sorun değil. İyi niyetimi bitirdi. İftira attı. Zaten bir daha kolay kolay evlenemem. Hiçbir erkeğe babam dışında artik güvenmiyorum. Avukat bulup bende çekişmeli açarsam süre uzayacak değil mi?
Teşekkür ederim cevap için.

Öncelikle geçmiş olsun, eşiniz iftira atarak ve sizden hızlı davranarak dava açmış, size iftira atmasının sebebi boşanmalarda hakim kusur oranına göre mal rejimine karar veriyor diye biliyorum, kendi suçunu da örtbas etmiş olacak böylece, zira siz aldatma gerekçesiyle boşanma davası açarsanız evlilik birliği içerisinde edinilen malların paylaşımında hakim sizin lehinize karar verebilir+ maddi manevi tazminat alma hakkınız oluyor.

Tamam kendinizi kötü hissediyorsunuz ama niye iftira attı ben bunları hak edecek kadın mıydım diye dövünmeniz bu adamın ahlaksız biri olduğu gerçeğini değiştirmeyeceği gibi hızlı davranmazsanız yasal haklarınızdan da olabilirsiniz, bir an önce toparlanın bir avukat bulun ve aldatıldığınızı iftiraya uğradığınızı anlatın ki avukatınız şöyle sağlam bir karşı dava açsın maddi manevi tazminat davası da açın.

Anlaşmalı yok. Gerekirse 5 yıl sürsün hiç sorun değil. İyi niyetimi bitirdi. İftira attı. Zaten bir daha kolay kolay evlenemem. Hiçbir erkeğe babam dışında artik güvenmiyorum. Avukat bulup bende çekişmeli açarsam süre uzayacak değil mi?
Teşekkür ederim cevap için.
Size vereceği tazminatı o kadına yedirebilmek için yaptı. Siz yeter ki gelsin özür dilesin de affedeyim derken o başka plan peşindeymiş. Siz de artık gözünüzü açın, size geri dönmeyecek. Haklarınızı alın kimseye yedirmeden.

Merhaba, 45 yaşındayım. Eşim beni aldatmış. Ben yakaladım. Sonra benim yakaladığımı fark edince bana haber bile vermeden çekişmeli boşanma davası açmış. Bana iftiralar atmış. Aile apartmanında oturuyordum. Dedesinin eviydi. Evimi ağlaya ağlaya boşalttım. Bir özür bile dilemedi. Bir affet bile demedi. Bir de kul hakkına girerek, iftiralar atarak boşanma davası açmış.

Neden özür dilemedi, neden affet beni demedi. Neden böyle kötü şekilde bitirdi? Günlerdir bunu düşünüyorum. Birbirimize yıllarca hakkımız geçmiş. Ah ettim, tüm haklarımı haram ettim, ahım çıkar mı.. Çok üzgünüm yıkıldım. Hala hazmedemiyorum.
Siz olayi aciga vermeden itibarini kurtarmak için sizden önce davranip iftiralar ata ata dava acmis millete karsi boynunu bükmeyecek güya ama onun ne karakterde olduğunu siz de kendisi de en önemlisi de Allah biliyor varsin iftira atsin sizin millete kötülesin allahin adaleti sasmaz belasini bulur er gec merak etmeyin allaha havale edin o hakkindan gelecektir

O daha mı kusurlu aldattigi için? O yüzden tazminat isteği azalsın diye mi bu şekilde açmış?
Tabii ki kusurlu, yanlış bilmiyorsam boşanma davası aldatma gerekçesiyle açılırsa aldatan taraf kusurlu olduğundan hakim %50 %50 olması gereken mal paylaşımını %60’a %40 oranında da yapabiliyormuş, hakimin takdirine kalmış bu oran sizin lehinize %70’de olabilir tabii bir de aldatıldığınız için tazminat davası açma hakkınız da var, adam bunları yakmaya çalışıyor, ağlayın üzülün ama duygusallığınızı bir kenara bırakıp bir an önce mantıklı hamleler yapın.

Son düzenleme:
Size vereceği tazminatı o kadına yedirebilmek için yaptı. Siz yeter ki gelsin özür dilesin de affedeyim derken o başka plan peşindeymiş. Siz de artık gözünüzü açın, size geri dönmeyecek. Haklarınızı alın kimseye yedirmeden.
Adam çok uyanık, vakit kaybetmeden dava açmış hem de eşi kusurlu gösterecek iftiralar atarak, kadını kusurlu göstererek nafaka vb maddi haklarını bertaraf etmeye çalışıyor, hem aldat hem iftira at hem dava açan taraf ol, böylesi için iftira attı deyip ağlamak yerine kafasına balyoz indirir gibi açacaksın davayı maddi manevi tazminat davasını ekleyeceksin kopardığını kâr sayacaksın.

X