Ah bu Ben kendimi nerelede bulsam..

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
Selam Arkadaslar,

cidden cok caresizim uzun zamandir yoktum aranizda, yardiminiza ihtiyacim var.
Bugun esimle cok büyük kavga ettik, sebep cok kücüktü önemsizdi ama büyüdü de büyüdü...

Kv'le konusuyordum birden bana paraniza sahip cikin fln diyordu, bende ogluna laf geciremiyorum dedim.. oda "SEN MI O MU YOKSA IKINIZMI suclusunuz acaba dedi" Bende vallah beni annem babam bilir paraya pek önem vermedigimi babamin bana para verip geri verdigim günleri bekar zamanlarimda diye geri cevap verdim, oda peki kizim kasa sende olsun sen harclik ver o zaman dedi daha iyi tutarsiniz parayi fln filan... Kapattim tlfnu.

Esim geldi eve bende dedim ki (kendi ailemde der paraniza sahip cikin diye) neden hep böyle diyorlar, birdaha derlerse dicem "biz giderlerimizi iyi hesapliyoruz" diye dedim oda buna alindi vay efendim kendi ailene diyebilirsin öyle benimkiler karisabilir fln. Sen zaten hep böyle büyük konusuyorsun, zamani geldiginde cocugumuz fln oldugundada cocuk hakkinda büyük konustun ama hepsini yüzüne vuracagim günü biliyorum ben. Butün büyük konusmalarin hepsi aklimda fln dedi... Bende biz kari kocayiz bu neyin hirsi bu neyin yarisi ya dedim gün gelir yüzüne vuracagim demeler fln?!

Uzadi gitti laf söz dalasina girildi, sonra bana "sen herseyi evlendikten sonra gördün, ailenleyken ne gördün ki sen ne alindi ki sana, neydin noldun be sayemde, ailen zügürt devletten geciniyorlar" dediginde benim ipler koptu.. Ailem cok sükür zügürt degil yazligimiz var oturduklari ev kendilerin üzerine, esimin ailesi varliklilar ama cimriler oturduklari ev bile kira !!! babam bana okudugum icin altima sifir araba cekti, esim arabalari hep his yaptigi icin benimkiyle gidip geliyor ise.! Bu ne yüzsüzlük dedim? hem babama laf at hemde babamin aldigi arabayi kullan..

Cok kirildigim laflar oldu, önce esim cekip gidiyordu kirilmama RAGMEN gitme dedim.. gidicem gidicem dedigindede peki "Hakkimi helal ediyorum, sende et 11 senemiz gecti birlikte" dedim etmedi, bende cikip arabama binip gidiyordum yolda evin önünde arabanin önüne kesti atladi bindi arabaya... eve dönelim dedi baya bagris cagris. Sonuc o lanet olasi EVE geri döndüm.. ALLAH beni bildigi gibi yapsin.. Babama anneme o kadar konustu etti (ki ailem kendisinin bu yüzünü bilmez cok severler cok saygilidir fln derler).. Yataga gelip özür diledi 2 kez, ben konusmak istemedigimi belirttim. Icerde uyuyor kendisi bende yatak odasinda..

Uzen yazdim kusura bakmayin, hakaretlerin hepsini yazmadim ama tahmin edebiliyorsunuzdur devamini..

Anne tansiyon hastasi babam rahatsiz (kalp) ve ben ailemi üzmekten korktugumu bildigi icin hep ailemle sinar esim beni, hadi ailene gidelim anlatalim hadi babami ariyorum gelsin alsin seni gibi.. bende buna dayanamam. Annem bu evliligim yüzünden kulagindan rahatsizlandi, kurlara gidiyor.. Babam ayri..

Ne yapiyim ben ?
Ya kendimden gecmeliyim yada ailemi üzmeliyim..
Aileme birsey olursa yasayamam.

...............

Annenin kulagindan rahatsız olmasiyla senin esinle durumunun iyi olmamasının yada ayrilmanizin ne ilgisi var
Bir cok insan ailesi cok uzulse de bilmem kac yıllık evlilikten boşanıyor
Bence siz ayrılmayı asla istemiyorsunuz bunu da bahane ediyorsunuz
Hayat dediğin kısacık bir ömür bir 11 sene daha bu adamin yoluna mi heba edeceksin

ailesinin yanında sana tokat atmıştı dimi bence o Nirvana bu ondan sonra ufak tefek geldi bana biraz

Ah be keske bu kadar acimasiz olmasaniz.. Yüzüme vurman cok mu iyi oldu? Icimde onun savasi varken, hala dinmiyorken bunu böyle burdaki insanlarla paylastim diye, gaddarca yüzüme söylemen mi gerekiyor ?
Yasamadan bilemezmis insan, ben de zamanin da "ben böyle birsey yasasam coktan bosanmistim" kelimesini cok söylerdim, basina gelmeden bilemezmissin.. Lütfen söylediklerinin dogruluk payida olsa, kirici olmaz misin ? Tskler..

Benimkide başlarda benim aileme yansıtmakla tehtit ederdi.ve kavg edincede arardı.Ama birgün onun ailesinin yanında onla güzel bir kavga ve laf sokmanın ardından akıllandı. Ailesinin tvırları üzülmesi falan dokundu paşama. Ama aklı başına geldi. Benimkide çok laf sokardı ailem hakkında. Bende onun ailesine giydiriyorum şimdi. Hatta sen annene çekmişin babana çekmişin diyip söylüyorum kötü huylarını. Kanında var senin diyorum. Kendi ailesi neki sana konuşuyor. İlla çıldırtır bu adamlar insanı. Şükür düzeldi artık aklı başına geldi. Bu arada maziye çok takıyor madem. Normalde bunu kadınlar yapar. Siz ona vermişiniz önceliği. Verdiğiniz ipi geri alın. Isıtın koyun önüne. Neden unutuyorsun diyince. Swn unutuyormusun diyin. Ayy sinirlendim eşinize. Eski kavgalarım geldi aklıma. Eşimi uyandırıp ısıtıp koycam önüne okadar sinir oldum. Allah sabır versin. Geçer inşallah. Bir iki gün küs kalın. Yalvarsın özür dilerken. Birde sizi kaybetme korkusu hep olsun. Damarlarında hissetsin. Erkek başka bir lafyan tavırdan anlamıyor. Adam gibi korkmadan sevmeye bile izin vermiyorlar. Resmen evliliğin öküzü benim. Romantiği eşim siz düşünün.

Annem evliligimin ilk zamanlarin da yasadigim sorunlar yüzünden stres sikinti kulagina yansimisti, doktor bunu söyledi. Benim evliligim pek normal gecmedi, bu gidisle de gecmeyecek sanirim. Tam degistik düzeldik ergensi hallerimiz kalmadi diyorum hoop basa sariyoruz.. Bu evlilikte ikimizden biri sag cikmayacak sanirim.

Gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.. Gercekten cok cikmazdayim.. Gercekten.

Bir tarafim bosan diyor, diger tarafim umudunu kesmiyor... Beynim ve kalbim ikiye ayrilmis gibi.. 50%si bu kadar gurursuz olmamalisin cek git artik bos bu adami diyor 50%si o kadar cabaladin biraz daha sabret pes eden olma, zoru basar. ailenin yüz karasi olma diyor.

Parmaklarina saglik.. Okurken agladim.. Cok doldum, cok doluyum... Kimseyle konusamiyorum kavgalarimizi. Ailem'e yansitmak istemiyorum, kimse duysun eziklesin istemedigim icin sus sus sus kanser olana kadar sanirim böyle devam edecegim, icime atiyorum. Ben ailesinin yaninda tartistigim zaman o hakli cikiyor haksiz da olsa ailesi "ogluma bagirma, sende böylesin sende söylesin" diyerek ogullarini el üstü tutuyorlar. ALLAHIM sen büyüksün, iki kizi var, beddua degil ama bana yasattiklarni yasasinlar, yasamadan ölmesinler.. Bosanamiyorum, ayagim bedenim gitmiyor.. yapamiyorum. Ya bagimliliktir bunun adi yada acizlik bilmiyorum olmuyor. O kadar sey yasadim ben bir kere ciddi anlamda bosanmayi düsünemedim.. Suan okuyorum sinavlarimi gectim tezim kaldi 35 sayfalik onu verip ise baslayacagim ama neymis herseyimi o almis cep telefonumu hersyimi aldi elimden.. Cocuk istiyor benden, ya ben bu adama nasil cocuk verebilirim? Sagi solu belli degil, nerde ne zaman parlayacagi belli degil. Ettigi kelimeleri sözleri yutamiyorum.. Keske sizin gibi yapip "Oh be eskidendi eskide kaldi" diyebilsem, 3. senemizdeyiz ama en büyük kavgalarimiz hep ayni AILE. Bir akillanamadik, ne düzeldik nede battik zorla itekliyoruz evliligi..

Bence bir sakinles.esin agir konusmus sacmalamis ozur dileyip.gitmene engel olaraktta tukurdugunu yalamis.
Birakin su aile mevzunu konusmayin ne onun aileisni ne kendi ailenizi.bir yuvayi kurmak zor yikmak bir anlik.
Ben pek bosanma taraftari degilim heleki boyle sacma mevzudan senin ailen benim ailem.birakin bunlari eainizlede karar alin ailelerden konusmamak adina

Valla çok üzüldüm acını kalpten hissettim. Dünyada bundan kötü az şey olur ki sevdiğin güvendiğin insan kocan senin ailene hakaret eder aşağılar hem de hadsiz hadsiz terbiyesiz terbiyesiz! Kocan büyüyememiş çocuk gibi davranmış, asla olgun değil ve bu haliyle baba olmayı kesinlikle haketmiyo. Bugün başka konuda da yazdım orhan gencebay diyo ya dil yarası dil yarası en acı yara imiş...

bekarım ve evliliğe dair en merak ettiğim şey bu; bunca acı sözlerden hakaretlerden ve kalbiniz parçalandıktan sonra bir daha nasıl toparlanıyo bu evlilikler, yanan ciğeriniz nasıl iyileşiyo? Bunu anlayamıyorum :'( bizim yan komşu mesela. adam kadına gerizekalısın sen diye defalarca bağırıyo kadın da adama başka hakaretler ediyo; 2gün sonra normale dönüyolar. Bu nasıl oluyo yaa..

kaynanan ne hakla sizin para harcamanıza karışıyor anlamadım, eğer size para vermiyorsa karışamaz
bence ayrılmak istiyorsan annemle babama bişey olursa diye vazgeçme, yoksa bütün hayatını boşa harcamış olursun
ama ayrılmaya niyetin yoksa da sorunlarından bahsetmene gerek yok bence

Gece yatak odasina geldi icerden:" Sende uyuyamadin biliyorum. Bugunu yok sayalim mi? Yasamadik böyle bir gün, saril bana dedi.

Bende: "Ben sana hic bir zaman zenginiz biz demedim, git o zaman zengin birisiyle evlen. Senin ne haddine ya sen kimsinde babami elestiriyorsun, babaminda cokta umrunda ya senin onun hakkinda ne düsündügün!" dedim.

Sonra söylendi durdu kalkti geri icerde yatti.

Dogru mu yaptim bilmiyorum ama unutamiyorum sözleri hancer gibi isledi icimde..

BU ARADA HERKESE COK TESEKKÜR EDERIM YORUMLARINIZ ICIN.

Kac kere karar alindi da ilk kavga da aileleri kattik.... Damarimi cok iyi biliyor, nerde canimi acitacagindan cok emin. Ama cok haklisiniz, daha bu konuda calismamiz gerekiyor, madem bosanamiyoruz oda bende ama böylede yürümüyor o zaman bir takim degisiklikler olmali.

Vay vay vay neydin ne oldun pasaya bak sarayda felan mi oturtuyor seni altinda jipler hizmetciler ,ailenleykende heralde dileniyordun.

Boşanınca mı ailenin yüz karası olunuyor? Esefle kınadım sizi.

Odun eski konularını hep hatırlıyorum o zaman boşanmadıysanız şimdi hiç boşanmazsınız

Ben suna ınanmıyorum yanı ben bır anneyım benım evladım ıyıyse ben mutluyum
ha evlıyken ha ayrıyken ne onemı var
Ama sız boyle huzursuzsanız aılenız ne kadar mutlu olabılır

"sen herseyi evlendikten sonra gördün, ailenleyken ne gördün ki sen ne alindi ki sana, neydin noldun be sayemde, ailen zügürt devletten geciniyorlar"

Şu laf öldürür bir şeyleri. Öldürür yani. Nasıl suratta patlayan bir tokat içerde bir şeyleri öldürür. Bu da öldürür yani. Geri dönüşü nasıl olur bilemiyorum.

sen bnoşanacaksın diye neden annen ile babana birşey olsun ki... mutsuzsuzm mutlu olmak için de boşanmak istiyorum de. bıoşan.
sorarlar da detay vermek istemiyorum. onlarlada lutfen görüşmeyin vs. de. telef.onlar cıkmasın lar. acmasınlar.eşin tel. acarsa da ne diyecek bien kızınıza ve size cok laf ettim, kızınız da bu lafların altında kalamadı mı diyecek ?
böyle birşey olsa babana güç gelir sen merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…