Hersey unutuyordum ertesi gün yeni bir güne baslamis gibi basliyordum, sanki yasamadik sanki olmadi. Onun bana bir sarilmasi "unutalim söyleyenleri" demesi yetiyordu. Ama bu ailesinin yanindaki tokati saymazsak cok farkli bir olay.. Cok dokundu icim sizladi, babama kosup sarilmak bu adami da hayatimda defetmek istedim. Ama lanet olsun ki liseli gibi yazmasini ezik gibi ayrilmaz insallah diyislerim öldürüyor beni. Ben ne ara böyle oldum? Bu iliski de en umursamaz en vurdumduymaz bendim, ne degisti ? Ama dedigim gibi felegimi sasirdim, elimdeki kalemi kitabi almasi, bunlari da ver ben aldim demesi.. ezikliyi daha ne kadar yasarim acaba bu evlilikte ? Geri dönüsü bilmiyorum, sogudum.. soguyorum.. bu evliligi hic uzun vaadeli görmüyorum.. Cabalarim bosuna gibi.
Yok vallah ne sarayda yasiyoruz nede jeeplerle geziyoruz, babamin bana okudugum icin hediye ettigi arabaya muhtac'iz.
CuteMom Bende böyle düsünüyorum, evlatlarim oldugunda mutsuzsan bosan gel kizim elalemin oglu seni üzsün diye dogurmadim derim veya ogluma ayni sekilde.. ama benim aile cok degisik düsünüyor. Halamlar amcamlar babamin teyzeleri bu evliligi kiskandiklari icin - altinlarimi onlarinkiyle kiyasladiklarinda anladim bunu - onlara boynumu büktürtme "falancanin kizi yapamadan geldi bak evliligini bile düzgün sürdürtemedi, böyle olacak belliydi.. Iste bizi dinlemediler vsvsvsvs.."
smeeygle Yoksa bosanmak ailenin yüz karasi oldugundan degil, düsünceler böyle olacagindan diyorum.