• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah , beddua tutar mi ?

Sibelnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
58
7
36
28
Arkadaşlar cevrenizde yada başınıza gelen bu tarz bi durumla karşlastınız mi ah yada beddua tutar mi haklıysanız canınız yandiysa ?

Benim tuttu. Ayrildigim gun dedim ki ,

Baya baya cumlesi cumlesine. Ama anlatmim. İstemeden bu tarz durum yasayan insanlara lafim gitmis. Ama evlendigi insanla evlenirken de evlendikten sonra da baya cekti.

Allah'a havale etmek en güzeli . o istemeden yaprak bile kimildamadigina göre.tutmasida tutmaması da onun elinde..

Ben beddua etmiştim Bedduam tuttu... Kolay kolay beddua etmem ama Etmişsem o beddua yakasına yapışıyor insanın... İyice ölç tart biç ondan sonra beddua et haksız yere edilen beddua sahibine dönüyor çünkü..

Beddua’yı eden kim? Annense tutar. Hakkını yediğin birisi ise yine tutar. Ama çıkarına dokunan biri ise tutmaz. Köpeklerin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı derler ya. Anlattım geçen. İş yerinde görevini kötüye kullanan mesai arkadaşımın işten çıkarılmasına sebep oldum. O da bana hırslandı, saydırdı da saydırdı. Sırf bana beddua etmesin diye göz yumsa idim, bu seferde ben vicdanıma hesap veremezdim.

Arkadaşlar cevrenizde yada başınıza gelen bu tarz bi durumla karşlastınız mi ah yada beddua tutar mi haklıysanız canınız yandiysa ?
ben 2 kez istmeeyerek ettim ah snirli halimle ikiside tutunca kendimden korkar hale geldim haksızlıga ugrasamda Ah etmiyorumm Allah bildiği gibi yapsın diyorumm onu bile nasıl içten söylüyorsam gün geliyo o sey oluyor herkesn değil bazı insanlarn bedduası tutar diyolar ya sanırkm o bazı ınsanlardan biri benimm korkuyorm artk kendimden 😂😂

Bir kaç kez başıma geldi. Asla beddua etmedim ama canımın çok yandığı, çaresiz hissettiğim ve Allaha havale ettiğim zamanlar oldu ve keşke etmeseydim dedim, o kişilerin başlarına o kadar kötü şeyler geldi ki ben üzüldüm. Ancak sadece hayatımda bir kere beddua ettim, tutmadı.

Back
X