Uyurken nefes tutma

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
129
23
18
19
Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık nerdeyse 1 yaşına giricek ama hala uyurken nefesini tutuyor 3,4 saniye falan bazen başına gelen varmı böyle bir durum lütfen yazın endişelenmeli miyim ?

Besin alerjisi, intoleransi ya da alerjik rinit vb birşeyi var mi? Uyku apnesi yapabiliyor

Besin alerjisi, intoleransi ya da alerjik rinit vb birşeyi var mi? Uyku apnesi yapabiliyor
Uyku apnesi olamaz 3 4 sn çok kısa dedi doktorumuz alerji ve besin alerjisi gördüğüm kadariyla var test yaptırmadım ama süt ürünlerini ne zaman versem mukus ve kızarıklık oluyor doktorumuz yinede ver vücudu bağışıklık kazansın azar azar demisti nasıl yani besin alerjisi falan uyku apnesi mi yapıyor aradaki ilişki nasıl anlamadım periyodik solunum diye düşünüyorum ama oda hala sürer mi bilmiyorum küçükken de böyle yapıyordu doktorumuz kısa bir süre tutuyor periyodik solunum bu çok normal demişti

Doktorunuz normal durum oldugunu soylediyse sıkıntı yapmaniza gerek yok aslinda..
Alerjik rinit cok fazla sekilde oldugunda nefes almak zorlasiyor bir ihtimal oyle mi diye yorumlamistim ama doktorunuz zaten o acıdan degerlendirmis..
Yinede içinize sinmeyen birsey varsa dr ile gorusup bildirin ya da baska dr deneyin..

Back
X