- 12 Eylül 2017
- 28
- 44
- 8
- Konu Sahibi sevo160715
-
biz de benzer durumdaydıkSelam Arkdaşlar
8 aydır nişanlıyım nişanlım 27 yaşında ve askerliğini yapmayı daha doğrusu işi gereği bedelli yapmayı istiyor günümüzdede bedelli gibi bi durum yok bilindiği üzere aileler önümüzdeki yaz dügün istıyor ve ne yapmalıyım bilmiyorum evlendikten sonra askere gitmesi beni ve evliligimi yıpratacagından tereddüt ediyorum. bu durumu yaşayan arkadaşlar fikir verebilirmi ? evlendikten sonra askere gitmesi eşinizin ne gibi zorlukları oluyor?
Erkeklerin evlenmeden önceki sözlerine ve vaatlerine inanmayın kanmayın. Yani güvenin tabi ki nişanlınıza ama eşeğinizi de sağlam kazığa bağlayın. Bence askerliğini yapmamış adamla evlenilmez.düşüncelerim ve mantıgımda bu yönde fakat nişanlım seni magdur etmicem sorun yasamıcaksın diyor elbette sözüne güveniyorum fakat bu askerlik ne kadar yerine getirebilir bilmiyorum
Nişanlın da askerdeyken senin mağduriyetini engelleyemez o laflara güvenme bencedüşüncelerim ve mantıgımda bu yönde fakat nişanlım seni magdur etmicem sorun yasamıcaksın diyor elbette sözüne güveniyorum fakat bu askerlik ne kadar yerine getirebilir bilmiyorum
ÇALIŞIYORUM MESLEGİM VAR VE ÇALIŞACAĞIMsizin işiniz gücünüz mesleğiniz var mı? yoksa o askerdeyken eşya gibi emanet mi bırakılacaksınız?
ayy insallah bizede vurur şu bedelli onu bekliyorum resmen belirli bişey olmayıncada boş boş bklemek can sıkıyor , bu sefer belli olmayan zamanı beklemektense git gel diyorum fakat işini bırakamıyor kendi iş yeriBen de eşimle askere gitmeden evlendim Ama bedelli yaptı.
Eğer bedelli yapıcam diye tutturduysa bunda bir sorun yok. O gitmemeye kararlıysa eğer ve bedelli yapmayı düşünüyorsa takılmayın. He gitmek zorunda kalırsa eğer de kv kp ile yaşamak zorunda değilsin bana "eğer böyle bişey olursa annemle kalırsın dediğinde ben çocuk değilim annenle de kalmam gider gelirsin kendi evimde beklerim çalışırım da".dedim.
Annesiyle kalma mecburiyetiniz yok sizi buna zorlayamaz tepkinizi kıyduktan sonra :)
ÇALIŞIYORUM MESLEGİM VAR VE ÇALIŞACAĞIM
ayy insallah bizede vurur şu bedelli onu bekliyorum resmen belirli bişey olmayıncada boş boş bklemek can sıkıyor , bu sefer belli olmayan zamanı beklemektense git gel diyorum fakat işini bırakamıyor kendi iş yeriçok tuhaf vekötü bir durum
canım merhabaSelam Arkdaşlar
8 aydır nişanlıyım nişanlım 27 yaşında ve askerliğini yapmayı daha doğrusu işi gereği bedelli yapmayı istiyor günümüzdede bedelli gibi bi durum yok bilindiği üzere aileler önümüzdeki yaz dügün istıyor ve ne yapmalıyım bilmiyorum evlendikten sonra askere gitmesi beni ve evliligimi yıpratacagından tereddüt ediyorum. bu durumu yaşayan arkadaşlar fikir verebilirmi ? evlendikten sonra askere gitmesi eşinizin ne gibi zorlukları oluyor?
Selam Arkdaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?