Benimde umarım görürüz çıktığınıBenimde tek isteğim bu benden aldığı ahlar bana yakıştırdığı iftiralar kendisinde de değil sevdiği insanlarda çıksın acısı ki daha çok canı yanar eminim. Çok şey duydum bununla ilgili biz görmesekte Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyormuş. Dilerim yaşattıklarını yaşarlar iyi ve kötü. Bedduam yok, sadece yaşattıklarımı yaşasın en sevdikleri... ama hala seviyorum canım çok acıyor
İnşallahKesinlikle tecellide hiç bir sıkıntı yok. Ama ben hiç ah etmedim yapan kişiye. Benim ahım oğluşunaydı. Ama yine döndü dolaştı oğlunu buldu.
3 yıl çıktığım maddi manevi herşeyi döktüğüm. Evleneceğiz gözüyle baktığım bir adet sevgilim vardı. Annesi ve kız kardeşini tanışmak için bize yolladı sonra babasınıda dahil edip istetecekti.Güyaa...
Annesi ve kız kardeşi geldiğinde hep kendilerini kötülediler. Komşuyla şöyle kavga ettik. Akrabalardan şunlarla şöyle küsüz filan baya gömdüler kendilerini. Onlar gittiğinde annem tabiki anladı. Kızım bunlar seni istemiyorlar gör bak bu iş olmayacak dedi. Nitekim tuttu 1 ay sonra fikir uyuşmazlığı nedeniyle biraz ara verelim diye geldi insan müsveddesi. Bende al o süreni kendin kullan dedim ve tamamen hayatımdan çıkarttım. Üzerinden 10 yıl geçti hala oğluşuda kızıda bekar. Ben evliyim ve çok mutluyum. Eşim ve ailesi dünya iyisi bir insanlar ve ben hep iyiki olmamış diyorum.
İnşallah sizede gösterir rabbim ben görenlerdenim
Haklısınız avukata başvurdum paramı alamasam bile peşini bırakmadığımı anlasınÖnceki konunu biliyorum.
Karma/ ilahi adalet ne denirse elbet onu da bulur ama ne zaman? İçimin soğuması için ben olsam onu rahatsız ederdim.
Belge yok maalesef sadece banka dekontları var sadece icra davası açabiliyormyşym ona da itiraz ederse dava düşermiş yinede açsam en azından huzursuz olur diyorum ama....Eski konunuza baktım çok ödeme yapmışınız.Ne işle uğraşıosunuz.Bide ona ödeme yaptığınıza dair elinizde belge varmı?
Annenin bedduası tutmaz sütü önüne gerilir babanın bedduası hemen tutar der eskiler...Peki anne bedduası almak konusunda ne düşünüyorsunuz
BEN DE senin gibi kandırıldım, aldatıldım ve halen verdiğim parayı alamadım ve kendisi evlendi, benden para isterken evlenicez aşkım annemler umreden gelsin istemeye gelicez diyordu sonra başkasıyla evlendi işini gücünü yoluna koydu tabi beni hem aldattı hem hala daha paramı vermedi şerefsizSelam kızlar daha öncede burda yaşadığım bir kaç olayı anlatmıştım size kandırıldım hem maddi hem manevi yönden öyle ufak tefek olaylarda değil..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler hep siz inanıyormusunız bu olaya ... Yada karma olayına
Hayatımdaki kişinin kötülüğü benim iyiliğime galip geldi anlayacağınız o mutlu bense onun bana verdiği zararları düzeltmeye çalışıyorum...
Bi genç kızın hayatına hem maddi hem manevi yönden büyük zarar verip nasıl mutlu olabilir bir insan ahım onun yanına kalır mı ?
Varmı sizinde sizi çok üzen çanınızı yakan insanlardan hakkınızın çıktığına şahit oldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?