Maddiyat cehennem olsun, maneviyat çok fenaSelam kızlar daha öncede burda yaşadığım bir kaç olayı anlatmıştım size kandırıldım hem maddi hem manevi yönden öyle ufak tefek olaylarda değil..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler hep siz inanıyormusunız bu olaya ... Yada karma olayına
Hayatımdaki kişinin kötülüğü benim iyiliğime galip geldi anlayacağınız o mutlu bense onun bana verdiği zararları düzeltmeye çalışıyorum...
Bi genç kızın hayatına hem maddi hem manevi yönden büyük zarar verip nasıl mutlu olabilir bir insan ahım onun yanına kalır mı ?
Varmı sizinde sizi çok üzen çanınızı yakan insanlardan hakkınızın çıktığına şahit oldunuz mu ?
Maddiyat cehennem olsun, maneviyat çok fena
Bana bir kez vurduğu için elin kırılsın dediğim insanın kolu kırıldı ve bileği çatladı
Yani, tutuyor bazen ya
Yazdığınızı okuyunca eşimle olan komik bir anım geldi aklıma. Hastayım nasıl karnım ağrıyor ayağa kalkamıyorum. Eşim de naz yaptığımı sanıyor. Dedim ki şu çektiğim ağrının 10 da 1 ini çek inşaallah da beni anlarsın. Akşamına bunun bir karın ağrısı tuttu iki gün kıvrandı. Diyoki bedduanı geri al. Dua et ağrının 10 da 1 i dedim, aynısını çek deseydim halin ne olurdu?Maddiyat cehennem olsun, maneviyat çok fena
Bana bir kez vurduğu için elin kırılsın dediğim insanın kolu kırıldı ve bileği çatladı
Yani, tutuyor bazen ya
Gerçekten masumsan ve kimseye arzetmeyip derdini yalnizca allah a arz edip havale edersen tutarSelam kızlar daha öncede burda yaşadığım bir kaç olayı anlatmıştım size kandırıldım hem maddi hem manevi yönden öyle ufak tefek olaylarda değil..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler hep siz inanıyormusunız bu olaya ... Yada karma olayına
Hayatımdaki kişinin kötülüğü benim iyiliğime galip geldi anlayacağınız o mutlu bense onun bana verdiği zararları düzeltmeye çalışıyorum...
Bi genç kızın hayatına hem maddi hem manevi yönden büyük zarar verip nasıl mutlu olabilir bir insan ahım onun yanına kalır mı ?
Varmı sizinde sizi çok üzen çanınızı yakan insanlardan hakkınızın çıktığına şahit oldunuz mu ?
Hayal kurdurup sonra zararıyla ortada bırakmak sizce de büyük bir şey değil mi? Bedduadan korkarım geri gelir diye ama yaşattığı ne varsa yaşasın sevdikleriyle. İyi veya kötü. Asıl bundan daha güzeli yok. Çünkü kimine göre dua kimine göre beddua. Ama bu Allah’ın adaleti. Ah çok kötü bir şey, dediğiniz de doğru Allahım benim zoruma gitti senin gücüne gitsin. Ama insan yaşattığunu yaşamadan bazı şeyleri anlamıyor işte allah bu yüzden ona yaşattığunu yaşatır umarımNe yaptıkı size hanımefendı çok merak ettım.Beddua etme sakın sen beddua ettıkce onlar arşa yukselıo.Allahım benım zoruma gitti senın gucune gıtsın de.
Evet maalesefMaddı olarakmı zarar verdı size.kredımı cektınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?