Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hımm burcu değişık bısey hele ben ılk o halkayı bı gecıremde herıfın parmağına gerısı kolay :roflol:

ben gactım ı aksamlar bırazdan cıkcam son rutuşları yapıyom

kısslarrr gülpembeee kacarrrr öpüom sizleri ii davranın kendinizeee ii aksamlarrr

günaydın yavrılar nasılsınız bakam bugun kolay gelsinnnn

sana da günaydın yavru naniknanik
ben üşütmüşüm , pek iyi değilim, nasıl çalışıcam bilmiyorum ama idare edicem artık -tatlicadiarzu-

HAPŞUUU :çok üzgünüm:

benim bünyem çok zayıf olduğu için kolay hasta olurum, sene de min. 4 kez grip falan olurum, ki bu sene çok daha fazla oldu. Erk.Ark.ıma üzülüyorum valla, çok uğraşıcak benimle. :)) bana bakıcaksın dimiklava: diyorum, mecburen tabiiii diyo :roflol:

cok yasa ooo tatlım geçmiş olsunnn bol bol ıhlamur iç içine bol limon bal karabiber koy kıss dikkatli ol madem bünyen zayıfff c vitamini al

sağol şekerim Allah razı olsun. Alıyorum, iyi olacağım inş. :Saruboceq:

hadi bakalım şimdiden basla ıhlamurunu içmeye grip bu sakaya gelmezz

gunaydın kızlar
işlerımız gene yok ya moral bozuk off off sız ne ettnız
gecmıs olsun gasolıne cnm ıfıl ıfıl gezme :mymeka: kalın gıyın bak kendıne emı

ne yapalım böcügümmm calısmaya devam ediyorum bizdede iş yok -tatlicadiarzu-

mujdecı cok pahalı tabıkı valla gulcksınız belkı ama ben 750 tl tutmustum nışan için kamere kaset dahıl pasta kuru pasta ıcecek dahıl muzık eğlence dahıl ustelık ıstersen kamera evıne kadr gelıp cekıyo[/I][/QUOTE]

Herkese günaydın öncelikle kaydirigubbakcemile5
Canım niye gülelim yaaa bi nişana o kdr para bağlamak çok gereksiz öyle aman aman şaşaalı bişi olmıcak sonuçta. Senin tuttuğun cafe nerdeydi canım benneyaptımki

müjdecim sanırım turizm işi ile ugrasıyon sizde demi yok işler

günaydın kızlar galiba bu ekonomik kriz herkesi perişan etmiş bizde daha maaşlarımızı alamadık
nasıl evleneceksek bu durumda Allah yardımcımız olsun

Evet canım havayolu şirketinde çalışıyorum ama işler durma noktasında malesef. sen neyapıosun canım? bu arada adım büşra mahsuru yoksa sizde isimlerinizi söleyin uzun uzun yazmayalım nickleri a.s

Günaydın kızlar,

Bizimde işler fena, eskiden 1 dk oturamazdım şimdi iş yok ne yapsam diye düşünüyorum...

Bu arada Gasoline geçmiş olsun canım, bende senin gibiyim çok çabuk has olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…