kızlar meraba benide alırmısınız aranıza:sm_confused:
bende sizin gibi beklemek zorunda kalanlardanım:çok üzgünüm:
sevgilimle 2 buçuk yıldır çıkıyoruz onun okulu bitirip askere gidip gelmesine tam 3 yıl var yani 3 yıl sonra evlenebilcez off offf...
şimdi arkadaşlar size asıl sormak istediim şu:
sevgilimin ailesiyle benm ailem tanıştılar şimdi onların ailesi söz yapmak istio ama ben bizimkilere henüz sölemedim zaten ben sölemeyi düşünmüyorum benmkinin babası konuşcak yakın bi zamanda
şimdi sizlere sorcam şuki (sözlü olanlara tabii) sözünüz nasıl oldu ne giydiniz takı olarak erkek tarafı bişi taktımı? vs. vs....
şimdiden hepinize teşekkürler....:1hug:
sultan hos geldın cnm şükür buldunn burayıı
benım sözumu anlatmm sana ben nevsehırlıyımm sözlum ıspartalı
ılk basta zaten tanısmışlar senın için daha kolay annene de söz yapmak ıstedıklerını oda babana der dırek onun babası demesınn aıleın senden duyması daha ı olur
sonra gelelım soze benı tam 3 kez ıstedıler en sonunda ınatcı babam verdı askımla 3 yıl beraberlığın ardndn aynı gun szölendık 3.yılımızda
soz gunu bızde bısey takılmıyo nışanda takılıyo ama benımkı bana kalınbı bıleklık almıstı zaten tektasşım vardı bıde söz yuzüğü okadr ben ıstemedım ama aldı benım zaten altınlarım var aılemden neyse öle oldu bızde sözde takı takılmaz ama ısterse taakr nışan daha onemlı sonracıma benımkı subatta oldu soğuktu bıraz sıyah kumas pantolon(hep kot gıyerdım resmı olsun dıye)ustune beyaz uzun tunık altına sıyah badıı ben bjk askımda ondna böle sıyah beyazım hep bıgun oncede kahve kumas pant beyaz boğazlı bady yuvarlak yaka sıyah hırka ama eğer yazın olsaydı daha şık olurdumm nışanım yarındı ama ayrıldık neyse hayrlısı nışanlık dıkılmıstı benımm gelınlıkcıde
ayy cnm bende braun alcam sen kaça aldın ben sordum 300 330 arası dedılerr bıde halı meselesını katılıyommm resmen tozların pesınden kosuyonnn :roflol: bıde nolur kalın sert halı almayınn yaaa :roflol:
kızlar meraba benide alırmısınız aranıza:sm_confused:
bende sizin gibi beklemek zorunda kalanlardanım:çok üzgünüm:
sevgilimle 2 buçuk yıldır çıkıyoruz onun okulu bitirip askere gidip gelmesine tam 3 yıl var yani 3 yıl sonra evlenebilcez off offf...
şimdi arkadaşlar size asıl sormak istediim şu:
sevgilimin ailesiyle benm ailem tanıştılar şimdi onların ailesi söz yapmak istio ama ben bizimkilere henüz sölemedim zaten ben sölemeyi düşünmüyorum benmkinin babası konuşcak yakın bi zamanda
şimdi sizlere sorcam şuki (sözlü olanlara tabii) sözünüz nasıl oldu ne giydiniz takı olarak erkek tarafı bişi taktımı? vs. vs....
şimdiden hepinize teşekkürler....:1hug:
benım sözumu anlatmm sana ben nevsehırlıyımm sözlum ıspartalı
bende nevşehirliyim yani ürgüplüŞeniz
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz içina.s.
ama dediim meseleden dolayı çok korkuyorum ya bi arıza çıkarsa die:çok üzgünüm:
DEVDAS aynı bensın bee ıspartalıydı benım sözlumde sutculerdenn bende nevsehırlıym yarınn gtcm ınss ıznım var sen neresınden
tobı hemserımmm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?