Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canım ben resimleri göremedim ama hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah.valla benim çeyizler evde yer kalmadığı için babannemde duruyor benzerlerini netten bulursam eklerim gördüğüm kadarıyla çok zevklisin ayrıca hepinizi tebrik ederim çalışıp kendi çeyizinizi kendiniz alıyorsunuz inş.en kısa zamanda bende kendime uygun bir iş bulurum

Bende ahhh ahhh diyenlerdenim kızlar nisan ayında sözüm oldu.Nişan şubatta allah kısmet ederse düğünümde 2010 mayıs gibi olacak inşallah.Çeyizde ner deyse herşey tam ama eve girince eksikler bitmeyecek daha neler çıkacak kim bilir a.s.

hoşgeldin bacım Allah kavuştursun

teşekkür ederim canım haklısın gerçektende birbirimizi seviyoruzya o bize yetiyo valla benim nişanlımda nişan resimlerimizi koymama izin vermiyo çok kıskanıyomuş delüüü.neyse anam valla ben yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı,çelik ve teflon tencere takımı, günlük kullanıcam tabak çanak tava vs.onların hepsini aldım mutfak tamam yani şimdide yatak odasına başladım yün yorganımı falan yaptık bu yaz kayseri soğuk bir memleket biliyosunuzdur kışlar burda çetin geçer üşümeyelim kocişimle dimi :) neyse işte nevresim takımı havlular lifler danteller falan onlarda hazır asıl benim sizlerden fikir almak istediğim başka bir konu var sizce yatak örtüsü takımı olmalımı

cnm bence olmalı vee bıraz gösterıslı ısıtyomm tabı fıkkır bu bazıları sade sevyo ama benım zaten pıke ve nevresımler sade olcek yaa neyse ben en ıyısı sana beğendıklerımın resmını koyam fıkır olur

Kızlar Allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin:Saruboceq:
Bende nişanlıyım ve düğün 2010 tarihinde olacak sanırım. Sizler nişanlınızı bekliyorsunuz bende ise tam tersi. Nişanlık beni bekleyecek sırnaşık şey. Bu yıl 2 yıllık meslek yüksek okuluna kayıt yaptırıyorum.:1rolleyes:

ya ben ne yapayım peki hep okuyorum biri nişanlı biri evli biri hamile ya biz bekarlar ne yapalım bir sevgilimiz bile yok, annemde saolsun inat etti beni kimseyle görüştürmüyo. Kokucam evde sonunda bak yine duygularım depreşti, sinirlerim gerildi

Ayy kafanıza takmayın... Kendinizi böyle bir konuda üzmenizin size hiçbir faydası olmayacak. Sağlığınız dah önemli. Elbette aşk fark etmeden hayatınıza girecektir inş.
Bu arada anneler hep öyle... Acaba bizdemi öyle oluruz ki fisfisfis

bende yatak örtüsü bi tane olsun ve gösterişli olsun diyorum.:smiley-cool:resmini koydukların çok güzel uğurböcüğü.geçen hafta bitane sordum krem rengi fırfırlı falan içinde saten nevresim takımı hediyeli 550 lira dediler.:1shokahalımı sence?kafamçokkarıştı

Arkadaşlar size yatak örtülerimi nevresim takımlarımı vs gösteremiyorum
çünkü resimleri yok hepsini annem kendisi yapdı ama size blendır olarak
braunu tavsiye ederim ben kullanıyorum çok iyi saklama kapları mükemmel
bayatlama yok kesinlikle.Çok memnun kalacaksınıza.s.a.s.a.s.

kızlar unutmuşum birde size bir tavsiyem var eğer halılarınız yünse
sakın yıkamadan yaymayın çok pişman olursunuz ben oldum siz olmayın.
Oçıkan tüğleri insanı öldürüyor sağlık olarak çok kötü bide temizliği düşünün
heryer toz offfff çok zordu mutlaka yıkayın...

krem 450 kırmızı 490 ytl gold renklı olanda 290ytl

ayy cnm bende braun alcam sen kaça aldın ben sordum 300 330 arası dedılerr bıde halı meselesını katılıyommm resmen tozların pesınden kosuyonnn :roflol: bıde nolur kalın sert halı almayınn yaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…