• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

lily_prs_ckt.jpg

işte bende bu modelı cok sevyom ama korkuyom sapları kırlır dıe

ayyy uğur böcüğü aynısını aldım.bide bunun servis takımını aldım takım olsun diyehihoyyytama o kadar kolay kırılmıyomuş sapları.arkadaşım kullanıo 1,5 yıldır hiçbişeycik olmamış.öyle bi yere düşmetle kırılcak gibi değil.çok güzel ama çok şıkkkk:asigim:bide bu modelim kahvaltı takımıda var ama o biraz pahalı geldi almadım

Son düzenleme:
ayyy uğur böcüğü aynısını aldım.bide bunun servis takımını aldım takım olsun diyehihoyyytama o kadar kolay kırılmıyomuş sapları.öyle bi yere düşmetle kırılcak gibi değil.çok güzel ama çok şıkkkk:asigim:

çok şık yaa bende istiyorum bundan mutlaka kırılır ama olsun ya kırılana kadar kullanırız..yada böyle arkadaşlarımız falan gelince yada msafirlere falan kullanırız o zaman çabuk yıpranmaz heralde sengözlerimebaksanab

evet canım zaten çok süslü bende hergün kullanmak için almadım zaten.misafir geldiğinde şık bişiyim olsun diye aldımkaydirigubbakcemile2

ya bu alınan şeylerin %90 ı hep misafir için oluyo heee sinir oluyorum....bizde kendimize plastik tabak bardak falan alalım o zaman şuna bak misafir bizden önemli hee kaydirigubbakcemile3

ayyy uğur böcüğü aynısını aldım.bide bunun servis takımını aldım takım olsun diyehihoyyytama o kadar kolay kırılmıyomuş sapları.arkadaşım kullanıo 1,5 yıldır hiçbişeycik olmamış.öyle bi yere düşmetle kırılcak gibi değil.çok güzel ama çok şıkkkk:asigim:bide bu modelim kahvaltı takımıda var ama o biraz pahalı geldi almadım

kız yoksa bız kardeşmıyız :roflol: bende onun yemek takımıyla kahvaltı takımını gordum ama beğenmedım okdarda abartmayım dıye sımdı sana beğendım modellerı koycam kahvaltı takımı olarak
bıde bunun tenceresını alcma ıste bıde caydanlık ıstıyomm celı caydanlıktan harc cok şık duruyo lezzetıde baska (cay sevmem nerden bılceksem lezzetı) aayy tekrar edım teflon tenceresı ıle caydanlık bıde bunu alcam kız tmm sengözlerimebaksanab

çok şık yaa bende istiyorum bundan mutlaka kırılır ama olsun ya kırılana kadar kullanırız..yada böyle arkadaşlarımız falan gelince yada msafirlere falan kullanırız o zaman çabuk yıpranmaz heralde sengözlerimebaksanab

evet canım zaten çok süslü bende hergün kullanmak için almadım zaten.misafir geldiğinde şık bişiyim olsun diye aldımkaydirigubbakcemile2

ya bu alınan şeylerin %90 ı hep misafir için oluyo heee sinir oluyorum....bizde kendimize plastik tabak bardak falan alalım o zaman şuna bak misafir bizden önemli hee kaydirigubbakcemile3

bende tam tersı hıc mısafrırı dusnmedım cnm ozel bışıde hıc yapmadım alırımbıtane gunluk bıde normal okey ben ve eşım daha onemlıı ayyy kaydirigubbakcemile2

evet bende görmüştüm bunu ama ben teflon tencere takımımı aldığım için o yüzden almayı düşünmedim.kütahya porselenden aldım ben teflon tencere takımını şekli bununkinin aynısı desenide üzerinde minik çiçekleri var:lepi:

foto nasıl yüklüyoruz kızlar ya

bende geldim bacılar banada daha çokk var 5.yılımıza girdik daha bi 3 senemiz daha var ömrüm bitti tükendi artık senağlama neyse değer inşallah:a015:

foto nasıl yüklüyoruz kızlar ya

resmın ustune tıkla OZELLIKLERDN URL kopyala yazdın yere gel orda dağ resmı olan kutucuk varr ona tıkla htpp yazısı cıkcak onu sıl kendı kopyaladığını yapıstr ok gamyoncuiremsu

ayyy cidden güzell.. bende bu ay ne alsam diye düşünüyorumm her ay bi eksiğimi alıyıyorumm...

al ıste ben sıze demedım mı ben usta oldum bu ceyız konusnda once baya arastrıyom sonra alıyom mesela catal kasık almadınsa jmbo al cok super yemek takımı bernardo cok harıka ama pahalı kaydirigubbakcemile5

okulsenağlama sonra bide askerlik var işinide eline almak istiyor 5yl geçti 3yıl neki:delphin:

al ıste ben sıze demedım mı ben usta oldum bu ceyız konusnda once baya arastrıyom sonra alıyom mesela catal kasık almadınsa jmbo al cok super yemek takımı bernardo cok harıka ama pahalı kaydirigubbakcemile5

onları babam alıcak canımm ben ufak şeyleri alıyorumm.. cezve takımı sahan seti filann o tür şeyleri ben alıyorumm.. aslında bu ayy şu parmak izi olmayan baharat takımdan almayı düşünüyorumm.. mercimek makarna nohut gibi şeyleride koymak için alıcam bide..

Back