Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Gece de hiç uyuyamadım zaten, kardeşimin patronun manyak ablası geldi... Ölüleri fareler yermiş falan dedi, sinirlerim bozuldu sabaha kadar titredim, babamı düşündüm... Mesut yani aşkım çok kızdı kadına neden anlatıyorsun diye, offf offf...

laa o kadını bana yollada saçını başını yolamkaydirigubbakcemile bılmez mı o mezarların nurla dolduğunuda allahım ya cok kızdım haa sen öle seyler düşünme tatlım topraktan geldık toprağa gıderız hepımız ınan babanın mezarı nurla dolar cok ıyı bır ınsansa kul hakkı yememışse ıste ozmn cok daha mutlu ol
en buyuk sevgılıye kavustu babacın(şebu aruz ) mekanı cennet olsun tatlım

evet böcüğün dediği gibi, canlarımız babalarımız artık hep devam edecek gerçek huzuruna kavuştular, gerçek yuvalarına gittiler aslında.. O yüzden ben babacım için hem güzel şeyler düşünüyorum.
Tabi ki çok isterdim yanımda olmasını ama onun için de hayırlısı böyleymiş, çok eminim gittiği yerde çok mutlu ve huzurludur.. Fiziksel olarak düşünmemek lazım bu durumlarda
Allah hepsinin mekanını cennet etsin inş. :Saruboceq:

ben cıkıyom bırazdan belkı gelemem dıe dıyım dedım
ı tatıller kızlar ptesı görusuruz allah ızın verırse

Selam kıslar nasılsınız.
Bugün hastaneye gittim büyükbabam eve geldi çok şükür:Saruboceq:
Aşkımla aramı düzelttim.:asigim:
Evimizin içi için (çatı katı) parlak fikirlerimi bildirdi.
Yani tekrar anlatayım.
Babam Çatı katını atacak kredi çekip bizim için (kiradan iyidir diye düşündük) içinide ben tek başıma yükün altından çıkamam babamada yükleyemem adamcağız zaten kredi ödeyecek. Bende aşkıma dedimli düğünümeze kadar (daha 2,5 yıl var) bütün büyük eşyaların taksidini ödersin ailende sana destek çıkar. Düğünümüze 4,5 ay varkan taksitlerin bittikten sonra 25.000 ytl kredi çekeriz. Ortak öderiz 5 ay. Düğünden sonrada bileziklerimiz çeyrekleri bozdurup kredinin büyük kısmını kapatırız diye söyledim. Kalanı içinde sarsmayacak şekilde taksitlere böleriz dedim. O da bilmiyoruz biraz düşüneyim dedi Bende daha parlak fikrin varsa söyle dedim. Biliyorum ailesinin maddi gücü yok amacım hem onlara yük olmamak hem babacığıma hemde sevgilimin kendini iyi hissetmesi içindi. Yani hazıra konmak fikrini oda sevmiyor o bakımdan..
Nasıl kıslar??

O'da bana daha çok varrr bakalım dedi. Bende en azından ona göre ayağımızı uzatırız dedim. Şimdiden nasıl olacağını bilelimki planlarımızı ona göre yapalım dimi amaaaa:1closedeyes:

Son düzenleme:
kızlar aldıklarımı ceyıs resımlerı topıcıne koydum bakın heledelikafadulden

günaydın kısslarr nasılsınz nler yaptınız hafta sonu ben cuma bi cıktım te şimdi girdim ben artık cok yogun olucam kolleksiyona baslıyoruz vakit buldukca girerm cok güzel bir hafta diliyorum hepinize ALLAHa emanet olun

Merhaba kızlar,

eylül25, hakkınızda hayırlısını dilerim, umarın en iyisi neyse o olur... Fikrin gayet sıcak geldi bana...

böcüğüm aldıklarına bakacağım hemen, güle güle kullan sevdiceğinle.

arkadaslar ben cıkıyorum kendinize cok ii bakın artık böle az az kalcam yanınızda calısmam gerek

gule gule pembem sende ı gunlerde kullan camasr ve bulasık makınanı kaca aldın cnm kac kac oduycen

burcums h geldın cnm evt bencede eylul cok ıyı düşünmüş bakalım zmn ona ne göstercek ınş askıda onu anlaysla karsılar mutlu olur tatlım
sen naıslsın burcum

İyiyim canım, babamın vefat işlemlerini yaptırdım sabahtan daha hiç bir şey yapmamıştık. Birde benimkiyle kavga ettim, bize gelmeye çekiniyor, annemde soruyor hep neden gelmiyor bizim yanımızda durmuyor diye off ya off.

utanıyordur belkı
off cok uzuldum yaa mekanı cennet olsun babacığının tekrardan

Amin canım, Allah razı olsun... Aldıklarına baktım çok güzeller ama inş iyi bir fiyat araştırması yapmışsındır. Evkur piyasadan daha pahalıya satıyor çünkü canım.

evt cnm bende evkuru sevmem normalde ama baktım bı kac mağazaya 180 tl örgu battanıye dıyolar ben 140 tl aldım saten pamuk 115 tl yazıyo faturada onu bıle 90 falan aldım düşün
tşk ederım cnm saha guzellerı senın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…