• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Canım benim babam çatı katını yapacak bizim için sırf çatı katı atmak 20.000 ytl sonra bende içi için kredi çekcem. Erkek arkadaşım bizimkilerde içi için yardım eder diyor ama sanmıyorum inan..
Yani sıvasıydı kapısıydı penceresiydi doğalgazıydı vs.. düşünsene kim bilir nekadar tutcak ben bunu yaparken bide çeyiz alırken bir yatak odasınıda onlar alsın bir zahmettt diye düşünüyorum. ben zaten ç.makinesini alcam..O bakımdan tatlım..Babama daha ne aldırsabilirmki adamcağız kredi çekip atacak çatı katını bende içi için kredi çekcem...:çok üzgünüm:

ohoo onların görevı olan şeyı bıle sız yapıyorsunuz aslında içini onlar yaptrması lazım ev babanın sonucta ayy valla ınsana merhamet versın rabbım:Saruboceq: sanada yardım etsın
sen hıc bısey almasanda olur be balım ama üzülme senın babanda desın bız alamayız zaten evı yapıyoruz dıe bıde bu zmnda cok tehlıkelı cnm kredı falan işin garantı mı

ya ben böle durumlarda cok tıkanıyorum hiç bişey yazamayıp söleyemiyorum kusura bakma sadece diyebileğim sey ALLAH yardımcınız olsun hersey hal olur üzzme tatlı canını :teselli:

ben iyiyim çok şükür sağolun.eylül Allah yardımcınız olsun canım önemli olan bu dönemlerde siz birbirinizi kırmayın bir şekilde hepsi hallolur geçer inşallah

uyy tırledım sıkıldım bugun cok tuhafım nedense ıcımden bsy yapmak gelmıyo aksam evkura gtcem galıba bı tane daha örgu battanıye ve nevresım almak ıcın
bıde bugun cemre düştu havaya haftaya cuma suya ondan sonrakı cumada toprağa

ben bu cemre olayını anlamıyom bi anlatırmısın :utangac: alısveriş et bi güzelce rahatla

cemre demek baharın mujdecısı demek bı cesıt
3 kez 7 gun arayla yeryuzune düşer bırıncısı havaya(hava ısınmaya baslar) ıkıncısı suya(su ısınmaya baslar)sonuncusu toprağa(kar yağsa bıle ekınler zarar görmez) diğer adı hıdırellez belkı böle bılırsın kutlamalar falan yapılır

oy canım benm :teselli: bunlar olcak seyler gerçi ben hiç bişey yasamadım ama herkesler öle diyi böle seyler için üzmeyin kendinizi kavga edin ama küs kalmayın ALLAH en güzelinden ev nasip etsin size

Bende kimseyi kırmak istemiyorum ama ne bileyim. Zaten aşkımla baya bu konu hakkında tartıştım. Şuan küsüz konuşmuyoruzzz:çok üzgünüm:
Ayrıcaaa ben haksızlık olsun istemiyorum. Benim ailem ve ben bu kadar fedakarşık yaparkan onlarda bitanecik oğulları için yapmalılar fedakarlık..Neyse evliliğe daha 2 yıl var evliliğe şimdiden çetemi tutayım yoksam kötü şeyler olcakÇok üzgünüm çoook..Bu kadarda kasmayım dimi kızlar..

cnm hıc kasmayın kendınızı hersey yavas yavas halledılır yeterkı huzur olsun..
bıde nişanlın yatsın kalksın sneın gıbı bırını buldugu ıcın dua etsın..
her sekılde destek oluosun artı babanda destek sımdı sıze bence nişanlının aılesıde destek olucaktır ama suan zamanı var dıe dusunduklerı ıcın pek faalıyet olmayabılır ama bak göruceksın onlarda ellerınden gelenı yapıcaklardır..:1hug:

böcüğüm örgü battaniyeni days in coloursdan mı alıyorsun? hayırlı olsun şimdiden bende bir tane almıştım.

evt cnm bende almıstım turkuaz kahveden sımdık fabrıka kapandı bıde ucuzladı bı tane daha alcam hazıranda baslıyo takstı bıde nevresım alcam 30 tl olarak öderım tabı ozmna borcum azalır bıan evvel verırım aklımda kalcana ceyısımde kalsın dedım:1rolleyes:

eylul cnm benım cok ıyı nıyetlısın boşvr kırmaya değmez zamanınız var hallolur ınş hersey aıle cok önemlı bı faktor evlılıkte bazıları cok kıl cıkıyor işte neysem kendını cok üzme olan olur zaten merak etme tatlım

en güzeli de o küçük bile olsa kavgalar o bile güzel tatlar veriyor ilerde gülerek hatırlarsınız ALLAH mesut etsin

geçmiş olsun canım önemli bi durum yoktur umarım sen sıkma canını hersey yavas yavas olur

Haklısın canım. Biraz gerginim şu günlerde büyükbabamda hastaneye kaldırıldı:çok üzgünüm:. Onunda etkisi var herşeye sinirleniyorummm...
Neyse zamana bıraktım bende onlar gibi rahat olcağım. Olduğu kadar herşey.Huzurumuz bozulmasın yeterkii

:teselli: üzülme balım ya ınş düzelır hersey gecmıs olsun
ben cok zor gunler gecrdım 23 gun kala ayrıldım bılıyon gelnlıkcıde kaldı herbıseyım :delphin: sonra bıgun aynada baktımkı sacımda beyaz cıkmıs ve dedımkı ben neden onu düşüneyım allah onu bana yazdysa elbet olur yoksa benım cabalamam boşa rabbım hayrlısını versın huzur olsun yeetrkı:Saruboceq: ne evlenenler var karılarını ölduruyo dövuyor allah kourusun

Back