Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kızlar selam,
yazıları okuyayım dedım ancak 153 sayfa yazmıssınız hepsını okuyamadım kendımınkını soyleyeyım

benım sevgılımle tanısmam 2006 yılında oldu, 2005 yılında ben baskasıyla cıkarken o benı gormus begenmıs ama hıc sansın yok demısler baskasıyla cıkıyor demısler.
2006 yılında ayrılmıstım ve onla tanıstım yolda yururken sonra bır yere gıttık hepbırlıkte konustuk tanıstık sonra bır kere daha dısarı cıktık kı o gece benı tavladı cıkmaya basladık,
ancak sureklı kavgalarla dolu bır ılıskımız olmustu ve hıc cıkamıyorduk dogru duzgun, sureklı de evlenme teklıfı e dıyordu, ben onu hıc ıstemıyordum cok kavgacı ve sinirliydı dövucegınden korkuyordum.
her 6 ayda bır bı yılda bır görusuruz ve evlenmek ıstedıgını soyler ben kaçarım, sımdı yenıden bulustuk cıkıyoruz ve kavga etmemeye calısıyoruz guzel bı ılıskımız oluyor.
ama ne yalan soyleyeyım agzını yokladım evlenmeyı uzak vadeye atıyor nedense. Yanı hep evlenmek ıstedıgını soyleyen kısı sımdı işi agırdan alalım dıyor bunu çözemıyorum işte.
sanırım benım de yıllarım var kızlar 30a da yakın bır yastayım. böyle işte.. :1no2:

oooof kavga edıyoz yınee yaaaa,
bas bas bagarıyor işte.. degısmıycek

ah kıyamam ya, potubor hariçten gazel okumak kolaydır tabi ama dışarıdan biri olarak söyleyebileceğim en iyi şey, sanırım şu, kendini çok hırpalama üzme ve iyi düşün.

Anlattıkların bana biraz tanıdık geldi :) o yüzden yazmak ihtiyacı hissettim. Ticker daki süreden de anlayacağın gibi bizimkisi bayaaaa bir zamandır süren bi iş, 9 seneyi geçti :1hug:. Bir dönem biz de çok tartıştık klava:, ayrıldık falan. Ama sağolsun ne o ne ben sesimizi hiç yükseltmedik. Ancak hakkaten boğulduğum, sıkıldığım umudumu kaybettiğim zamanlar oldu benim de.. Ancak şuan çok iyi gidiyo, gidiyo, gidiyo, gidiyo, zaten şuanda sadece gidiyo kaydirigubbakcemile2 Önümüzdeki seneye kadar da pek bir netice görünmüyor bende

Lakin , kim ne derse desin en iyi kararı yine aklın ve kalbine göre kendin verirsin. Allah yardımcın olsun, gönlündekini de hayırlı kılsın.

oooof kavga edıyoz yınee yaaaa,
bas bas bagarıyor işte.. degısmıycek

h geldın cnm aramızaa.s. anlatıklarına göe baya bı değişmış bu değişımın sebebını sorsan mesela evlenmeyı ertelıyor demışsın belkı maddı konudan sıkıntısı vardır hanı yok ıse ozmn senı huzursuz eden bıryle ne kadar mutlu olabılırsın ıyı düşün sonucta evlılık cok daha farklı bısey konuşup sornların çözmeye calısın olmaz dıyıp uzatrsa yol ver gtsın :1closedeyes:

Günaydın arkadaşlar, böcüğüm sana da günaydın...

Kızlar gerçekten benimki umutsuz vaka sanıyordum, öyle zor günler geçirdik ki, imzamdan da anlayacağınız üzere 4 seneye yaklaşan bir beraberliğim var, bazen asla evlenemeyeceğiz galiba derim, hala çok yakın bir zamanda evlilik görünmüyor ama yine de yavaş yavaş rayına oturuyor her şey...
Benimde nerden baksanız 2-2,5 sene var evlenmeme... Sizlerde umutsuzluğa kapılmayın, size düşen her şeyi yapın gerisini Allah'a ve zamana bırakın... Böyle bir şey içinde kendinizi üzmeyin, iş olacağına varıyor her zaman...

h geldın tatlım nasılsın
gasolıne sen nasılsın cnm ben bgun 1e kadr calıscam

burcums en güzelini söylemiş, siz yapmanız gerekeni yapın, gerisini zamana bırakın, iş olacağına varır çünkü. Üzerinize düşeni yaptıktan sonra, hem gönül rahatlığınız olur hem de vicdani.
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla benim kadar uzun bekleyeni yok sanırım görünürde CADIARZU
Amaan Allah hakkımızda hayırlısını versin ya, sağlıkla güzellikle olsun da, zorlamayla olmaz çünkü böyle şeyler, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kafamçokkarıştı

sabır yüzelıktır yalnız ben bıraz daha sabredersem ceyıslerım elımde patlıycak:roflol:

bugun evkura gıdıyom days ın colours almayakaydirigubbakcemile2

sağol böcüğüm iyidir nolsun, çalışıyorum, işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum, bitirip çıkmaya çalışıcam ben de. Bugün hem işte hem de dışarıda çok işim var; yarın da sabah erkenden kahvaltıyla başlicaz güne, akşama kadar da dışarıda olucam. Yoğunum yani anlayacağın.
Sen de iyisindir inş?

iyi olmaya çalışıyorum böcüğüm, canım sen nasılsın? Çık bakalım 1de bizi de cumartesi dahil 19,30 a kadar çalıştırıyorlar...

Gasoline, çok doğru düşünüyorsun, zorladıkça iki tarafta çok yıpranıyor ve olsa bile zevkle, isteyerek olmuyor hiç bir şey... Peki sizin önünüzdeki engel nedir? Bizimki askerlik.

Bizim problemimiz, ev :)) okul ve askerlik biteli zaten 1,5-2 yıl falan oluyo, bu arada ev işini halletmeye çalışıyo. Yani kirada oturmak istemiyo. Rahat edelim istiyo. Kısmen de ailesiyle ilgili bazı durumları var ve onlara yakın olmak durumundayız bazı sağlık problemlerinden dolayı, hatta yakın değil, diplerinde olmamız gerekiyor, benim bi şikayetim yok gerçi ama ev işi yüzünden uzuyo biraz.
Biz çok erken tanıştık, ben daha üni.ye başlamamıştım, o da yeni başlamıştı :)) Gençtik yani ikimiz de. İşte 9,5 yılı geçti. İnşallah önümüzdeki yıl, belki de bu sene sonuna doğru bilmiyorum, olucak bakalım :asigim:

bende ıyyım cnm burcum kötu ya keske bugunde calısmasak 4 saat ıcın gelıyoruz ama işimiz var şükür edıyoruz
gasolıne hayrlı olsun sendekı sabır taşı catlatır ha
my sakura h geldın cnm

seviyorum ya :asigim: , ondan galiba, bu taş beni 1-2 yıl daha götürür sanki galiba yani sanırsam kafamçokkarıştı

Hayırlısı olsun Gasoline, benimki de askerde başıma bir şey gelirse ortada kalırsın diyor o yüzden askerden gelmeden evlenmeyecekmişiz. Babacığım da hiç istemiyordu zaten askerliği bitirmeden evlenmemizi ama beni gelinliğimle göremedi bile.

my_sakura hoşgeldin...

ya biz bu dönem mezun oluyoruz ama düzgün bi işi olmasını beklicez biz de galiba yada doktoraya geçmesinikaydirigubbakcemile

ne hissettiğini anlıyorum burcums, ben de çok istedim babam o günlerimde yanımda olsun, beni ondan isteyebilsinler.. hatta babamı kaybedeceğimi bildiğim günlerde erkek arkadaşıma içten içe kızıyordum, çünkü biliyodum ki 2-3 ay içerisinde babam gidecek ve benim mutluluğumu göremeyecekti, bu yüzden erk.ark.a çok kızdım o günlerde içimden
Ama kısmet böyleymiş yapacak birşey yok..

Evet bende geçenlerde onunla kavga ettim, sağ olsun şu sıralar üzerime çok gelmiyor, alttan alıyor sinirlerimin bozuk olduğunu biliyor, babamı kaybettik, annemi de mi kaybedeceğiz evlenenen kadar dedim ağladım hep o da çok üzüldü ama aslında haklı bir yandan ha deyince olmuyor işte... Yine de çok isterdim babam yanımda olsun, kuşağımı o bağlayacaktı, abim, erkek kardeşim de yok... Şimdi kimselere bağlatmam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…