Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben ordan tüm çeyizimi dizdim sayılır adamlara ödeme yaabileceğim günü söylememe rağmen maaşıma çok uzak tarihler vermişlerdi ödeme için, ben uyardım sonra faiz koymayın dedim yok bir şey olmaz dediler, bankadan beter faiz koydular... Ayrıca satıştan sonra da çok kabalar... Şimdi bizim orda küçük ama çok güzel şeyler satan bir çeyiz mağazası var ordan alıyorum ne lazımsa, gerçi uzun bir süre alamam artık ama hayırlısı olsun.
Selam kıslar.
Nasılsınız?
Bugün hiç keyfim yokkkkk akşam olsa da eve gitsemm:çok üzgünüm:
rabis Allah'a yalvar, dua et... Bende öyle çok zor bir zamandayım ki, dualarımla nefes alıyorum... Rabbim tez zamanda sıkıntılarını bitirir İNŞALLAH.
Bişiler olsun diye bitarafımı yırtmaktan bıktımmmmmm
Sevgilimin ailesi ç. makinesi almam konusunda almasın demiş.Nedeni kız tarafı yatak odasını alırmışmış ona bozuldum yaaasenağlama
eylul cnm sorun yok bence bende hem yatak odasını hem camasr mak alcam beyaz esyalarımı aldım sen neden bozuldunkı:teselli:
rabıs h geldın cnm dua edın huzur bulur kızlar
benımde cnm sıkkın bugun avans gunuydu 25e ertelendı beyaz esya takstımı enıstem yatrmıştı ona vercektım alınca
artık 25 ınde verırım ama genede cok sınır oldum