• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

grep%20kagıtta%20gül%20buketi%2011%20adet.jpg

bu sızın ıcın sevgılıler gununuz kutlu olsun

ben işini görmem mi böcügüm :1no2: sanırım yeni oldugum için kimse sevmiyo beni senağlama

nan sus:mymeka:
burcum cnm arkdasım babasını kaybettı yenısenağlama o yuzden onu merak ettım
eylulude cok özledım
sen benı takıp edıyon zatı heryerde sen
senıde sevyom cnm

bası saolsun yapabilceğim bişey varmı peki :1no2: bilmiyordum bende seni seviyorum :1hug: bende özledim hepsini gelirler inş

saol cnm ınş gelır burcum cok ozledım senın hatta herkesın yerı farklıdır cnm sen hıc dusunme senıde cok sevyom gölgem benım

ayy ayy yerım senı balım
saol bende senı cok sevyom
ayy üşüyom yaa sobamıd patron aldı yanına hasta dıe

seni sıcak tutması gerekda sen önemli bi elemanısın onun iyi giyin üşütme halanda falan var cok narin dönemindesin

halam galıba bırazdan gelcek zatı gözlerım yolda kaldıydı ayaklarım cok üşüyo suan ama elden bısey gelmıyo sobanın yanına gtsem kkya gıremem :(

tikkatli ol canım cok önemli bi zmandasın ayaklarda cok önemli bende kkya gircem diye yerimden kalkmıyom patronda kıllanıyo o ayrı

off off:delphin: ayaklarım donıyy laa
karnım ağrımıyo ılac aldımda ınş ağrımaz duramıyom cunkum

böcüğüm ben geldim canım, seninle mesajlaşmak en sevdiğim şeylerden biriydi ama artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, dertler sıkıntılar bitmiyor ki, üşütme sende kendine dikkat et o patronuna da söyle versin sobanı... Nefret ediyorum patron milletinden zaten...Sevgililer günü için ne planlar yapmıştım hatta babamdan nasıl izin alırım akşam için diye de çekiniyordum, buruk bir Sevgililer Günü'ydü, aşkım bir gül almış bana kutladık bitti, babacığım olsaydı da evden çıkarmasaydı keşke... :( Sizin nasıl geçti Sevgililer Günü'nüz...

böcüğüm ben geldim canım, seninle mesajlaşmak en sevdiğim şeylerden biriydi ama artık içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, dertler sıkıntılar bitmiyor ki, üşütme sende kendine dikkat et o patronuna da söyle versin sobanı... Nefret ediyorum patron milletinden zaten...Sevgililer günü için ne planlar yapmıştım hatta babamdan nasıl izin alırım akşam için diye de çekiniyordum, buruk bir Sevgililer Günü'ydü, aşkım bir gül almış bana kutladık bitti, babacığım olsaydı da evden çıkarmasaydı keşke... :( Sizin nasıl geçti Sevgililer Günü'nüz...

gene msjlarşırız ben bu işten kovalmadığı surece tabı:roflol:
allah sana sağlık versın sen huzurlu oldukca annen babanda olur tatlım:teselli: sadece bıraz zamana ıhtıyacın var onların unutmak ıcın deıl ama senı ılerde bekleyen hayat ıcın asla unutulmaz senı anlayamam elbet ama bızı hıc bırakma senı cok merak ettm olur mu tatlım ıstersen buluşalım sende gel 12 nısanda b.köyde daha nısana var düşün sen

Yok, hiç bırakır mıyım... Tamam canım, Allah'tan bir engel çıkmazsa 12 Nisan'da sizlerleyim... Bu arada biliyor musun babcığımı aşkım yıkadı... Bizimle memlekete geld, o ve arkadaşları öyle çok destek oldu ki, daha da çok seviyorum onu artık...

Back