Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

burcum cok sevındım heemen adını lısteme eklıycem delikafadulden
ayy kıyamam cnm ne kadr ıyı bırısı o pekı ımam yıkamaz mı askın ımam mı kafamçokkarıştı
ayy cok mutlu oldum senın adına cnm ınş evlendığın gununude göruruz

İnşallah canım benim, geleceksin düğünüme zaten bahane istemem.

İmamla beraber yıkamışlar, benim aşkımda hafız zaten.

Bakırköyde nerelere gideceğinize de karar verdiniz mi peki?

ınş gelırım cnm
sımdık moralım bozuldu iş gelmıyo yarın bızede tatılmış :çok üzgünüm: maaş naısl alcaz yaa off off
karar vermedık cnm daha verınce sana da derım gıtcemız yerlerı

Yarın ne tatili yapıyorsunuz? :S:S
Zaten bu işverenler krizin boyutunu abarttı olan işçilere oldu, bizimde işler çok kötü.

iş yok yarın çalışmayak dedı ınş sadece yarındır
ben ıdarı kadroyum kesıntı olmaz ama yınede olmasın ya calısmak cok guzel

İnş. canım... Çalışmak güzelde, her iş yerinde değil... Benim iş yerim gibi olsa, eminim sende çalışmaktan nefret edersin.

böcügüm ne oldu hayırdır dün gelemedim problem nedir de bakam ablana

burcum gulpembem gunaydın canlarım
moralım cok bozuk 30 kişiyi ucretsız ızınlı yaptık 50 kişi ıle devam edıyoruz ssk odeyoruz herpsının ama iş yo nereye kadr dayanılır bılınmez
bende gelmıycektım ama ssk ışlerımızı hallettım şirkette durumlar vahım ve benım hala 2000den fazla borcum var RABBIM bıze yardım etsın ınş herkesın işleı açılsın:Saruboceq:

amin canım amin tek bizim ülke ile kalmıyor bütün dünyanın bian önce düzene girmesi gerek piyasada hiç para yok biz dogu blok ülkeri ile calısıyoruz ki onlar bile cok karamsar bakıyor aslında bizde kriz yok hep dısarıya bagımlı oldugumuz için bu durumdayız ALLAH herkesin yardımcısı olsun :1no2:

amın bızde yabancılarla calısıyoz
calıstığımız fırmalar arasında TOM TAILOR TOMMY HILFIGER NEXT GAP V.WAKIKI H&M bunların dısında daha nıcelerı turkıyede sadece bız uretıyoz bunların orjınallerını bunlarda ıs olmayınca noluyor COLINS ıc pıyasa verıyo oda nereye kadr

tüketim olcakki üretim olsun bunuda para ile asarız ben bile 3 aydır kıyafete yönelik bi alısverişte bulunmadım param yok varsada saklıyorum ertesi gün ne olcagımı bilmiyorum benm gibi herkes yapsa üretim olmuyo işte istedikleri kadar indirim yapsınlar insanlarda para yok olsada harcamıyorlar

Çok üzüldüm canım ya RABBİM işsizlerimize yardım etsin, şu kriz belası da bir an önce bitsin... AMİN...
Bizimkiler de hiç vicdan yok, sürekli personel çıkartıyorlar içi cızz ediyor her seferinde.

malesef burcums bu sene böle geçicek zor bir durum ama bian önce dünyanın düzelmesi gerek

slmkızlar ne sıkıcı bıgunde arcelıke gıttım evkura gıttım bakındım ölesıne
harıka ceyısler var işlerımız duzelsın once beyaz esyalarımı bıtrcem sonrada alcam hepsınden ınş
burcums gulpembe öptum sızlerı balım

günaydın böcüğüm burcums hepinize hayırlı cumalar diliyorum böcügüm bende alıcam cumartesi günü bulasık makinemle camasır makinemi ama ben eve alıcam babam bıraktırmıyo :S

günaydın sekercigim ben zati evkurdan yana bi insan değilim tek birkere aldım oda sac kurutma makinemdi okadar benm zati takıntılarım var bazı konularda

hayrlı cumalar burcum gulpembem
allah herseyın hayrlısını versın amın
burcum nedn cnm ben hıc almadım sevmıyomda zatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…