Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

beceremedim benn yaaa :çok üzgünüm:

denememışınkı cnm
bak tekrar anlatıyommm resmın uzerıne tıklaa OZZELIKLER en altta ordan URL kopyala sonra msj yazdın eyre gel sarı dağ resmı var orda ona tıkla orda cıkan yazıyı sıl KOPYALA okadar sen dene olmazsa ben yaparım kaydirigubbakcemile5

sitesine gir canım.gözat kısmından bilgisayardaki fotoyu seç.daha sonra host it yazıo onun üstüne tıkla.çıkan sayfadaki linklerden Thumbnail for forums (1) yazan linkin tamamını seç buraya yapıştır.inşallah anlatabilmişimdir.

herşey tamamda şu url kopyalama çıkmıyo bende

:çok üzgünüm:bende bekleyenlerdenim maalesefffff....offf...mesafe uzak zar zor görüsebılıyoz zaten bırde boyle bekletınce kızlar hepten daha kotu oluyo inanın!bızımde askerlık problemımız var ya 2009 yazı yada 2010 yazı inş o kadar beklemeyızzz...:Saruboceq:

inşallah canım offff offff

ee kılzar sız neden bışı demıyonuz ceyız hakkında hee almak ıstemıyonuz mu almadınız mı almıycak mısnız okadar sey koydum yaa ınsan bı yorum yapar demı ama yoksa koymamm

ee kılzar sız neden bışı demıyonuz ceyız hakkında hee almak ıstemıyonuz mu almadınız mı almıycak mısnız okadar sey koydum yaa ınsan bı yorum yapar demı ama yoksa koymamm

ahhh böcüğüm dur ben sana aldığım yemek takımının fotsunu koyayım yorumunu bekliorummhihoyyythihoyyyt

ooo cok supermış bacımmmm gule gule kullan bende bernorda yemek takımlarını svyom ama cok pahalı zaten aldım kutahyadan benımkı cok sade bısı bende sana bı kac tane koycam sımdı alcaklarımdan

cok guzelmıss cnm gule gule kullan dığerlerınden hayr yokkk hııh
bende sana bıkac model koyam ben alcamdaa burda bı arkadasla gezcez ceyız alcazz ohh

porland cnm carrefour var bızıe cok yakın orda satılıyoo sız ıstda olsanızda ceyız alısverısıne gelsenız bız bayramdan sonra gtcez ohh
ınsan bı tsk eder olmadı bı rep verır zahmet olmasa terazıme tıklayınn

canım yanlış bilmiosan bunlar porland porselenin fiyatları.geçen ay antalyaya gitmiştim.orda porlandın fabrika satış mağazasını buldum girdim.çok pahalıydı şok oldum hatta:1shok:.bodrum diye bi modeli vardı onu çok beğenmiştim:dance:almadan önce iyice araştır fiyatları kuşum.boşuna para verme sonra.

Son düzenleme:
yok cnm benn kazık yemem sen merak etme cnm arastırıyommm oyuzdn arkadaslarım benle gıder hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…