• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ayyyyy aynısı bendede varkaydirigubbakcemile5 bende çok beğenerek almıştım.

canım çok gzl güle güle kullan beğendim..hani karacanında bi kampanyası var oda uygun içinde çatal bıçak takımı var kahvaltı takımı yemek takımı falan filan almadıysan bunları bi ona bak istersen oda gayet ii

kahve-turkuaz-imaj.jpg

gecen ay aldım 185 ytl taksıtlı fıyatı

kız çok gzl bayıldım buna pahalıymış biraz...eğer yine bu tarz bişeyler almak istiyorsan özdelik modellerine bak ben aldım çok güzel şeyler var..60 ytl ye aldım:jeyyar:

Ev resimlerimizi de paylaşıyoruz biz. Bakıp iç geçirip "neden benim bundan yok" diye debeleniyoruz :1closedeyes:

:roflol::roflol: sana katılıyom bidenem EV resimleri gördümmü çok içerlernirim şahsen ben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

ayy bizimde yarın 10 ay bitiyo.ama daha askerlik var.bakalım hayırlısı olsunda herhalde 2009 nişan,2010 düğün olur bizim.bu arada uğur böcüğü zevklerimiz çok tutuyo.sengözlerimebaksanabbende days in coloursun örgü battaniyeli o modelini çok beğenmiştim.ama önce aldıklarımın taksitleri bitsin sonra alırım herhalde.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Ev resimlerimizi de paylaşıyoruz biz. Bakıp iç geçirip "neden benim bundan yok" diye debeleniyoruz :1closedeyes:

senin evin gayet güzel allah güle güle oturmak nasip etsin ben koymıycam ev fotolarımı düğün fotolarınıda gördüm ömür boyu mutluluklar size...sağlıcakla kal...

canım çok gzl güle güle kullan beğendim..hani karacanında bi kampanyası var oda uygun içinde çatal bıçak takımı var kahvaltı takımı yemek takımı falan filan almadıysan bunları bi ona bak istersen oda gayet ii
canım yemek takımı günlük yemek takımı bide karacanın porselen saplı çatal kaşık bıçak takımını aldım.kahvaltı takımını şimdi almak istemiorum.hergün yeni bi model görüyorum ve beğenemiorum.bakalım aldıklarımın taksitleri bitsinde.çok yüklenmek istemiorumkaydirigubbakcemile4

canım yemek takımı günlük yemek takımı bide karacanın porselen saplı çatal kaşık bıçak takımını aldım.kahvaltı takımını şimdi almak istemiorum.hergün yeni bi model görüyorum ve beğenemiorum.bakalım aldıklarımın taksitleri bitsinde.çok yüklenmek istemiorumkaydirigubbakcemile4

bencede cnm bende bi kahvaltı takımı almıştım ohhoo ne modeller çıktı..yavaş yavaş alırsın hanii modası geçmeyen şeyleri al bi çatal bıçak falan çokda önemli olan şeyler değil...ama eloktronikde bi tavsiyem var sakın dijital hiç bişey alma..çok çabuk bozuluyo...eloktronikci bi arkadaşım var çok araştırdım bide herşeyin önceki modellerini tercih edin diyo biz müşteriye son çıkanalrı ön planda tutuyoruz ama görünüşlere aldanmayın diyo

fazlada yüklenmyein taksitiniz bitsin diğerine öyle başlayaın sonrasında zor oluyor.bu kışa nasip olursa yemek takımımı alıcam güral porselen modelide hazır onu da alırsam korkmuyorum gerisinden.uğur böcüğün altın ucuzlamışken al tabiki madem seviyorsun en güzel yatırım derler altından ötürü

fazlada yüklenmyein taksitiniz bitsin diğerine öyle başlayaın sonrasında zor oluyor.bu kışa nasip olursa yemek takımımı alıcam güral porselen modelide hazır onu da alırsam korkmuyorum gerisinden.uğur böcüğün altın ucuzlamışken al tabiki madem seviyorsun en güzel yatırım derler altından ötürü

uğur böcüğü bencede bi yandan çeyizini tamamla bi yandanda böyle yatırmlar yap afferim kız sana a.s.

günaydın kızlarrr bende geldimmm eksik kalmayım dedim:) zaman geçmiyooooo :) su yılbası gelse gerisi kolay aslında:(

offfffffff offfffffffff seneye buzman asker askum benım bakalım seneye buzman cabuk gecıcekmı yada askerlıkte ne yapıcam kısa donem gercı ama 1 hafta gormesem kkuduruyom offfffff offffffffff evlenelımde hayrlısıyla yanımdan eksık etmıcem onu

offfffffff offfffffffff seneye buzman asker askum benım bakalım seneye buzman cabuk gecıcekmı yada askerlıkte ne yapıcam kısa donem gercı ama 1 hafta gormesem kkuduruyom offfffff offffffffff evlenelımde hayrlısıyla yanımdan eksık etmıcem onu

kısa dönem çabuk geçer cnm allh hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin yeterki:Saruboceq:

canım sanslısın kısa dönem bak birsürü 15 ay asker yolu bekleyen kızlar var şükret haline ne zaman sizin düğün

ayy bizimde yarın 10 ay bitiyo.ama daha askerlik var.bakalım hayırlısı olsunda herhalde 2009 nişan,2010 düğün olur bizim.bu arada uğur böcüğü zevklerimiz çok tutuyo.sengözlerimebaksanabbende days in coloursun örgü battaniyeli o modelini çok beğenmiştim.ama önce aldıklarımın taksitleri bitsin sonra alırım herhalde.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ayy evt bacım cok zevklı gacılarızz hee kaydirigubbakcemile bende cok beğendım bu renk yoktu getrtm hatta bayılıyommm kaydirigubbakcemile4

kız bacı nasıl onun kullanması bıraz zormuş bende cok beğenıyom ama korkuyom porselen saplı olandan 90 ytl ıdı enson -tatlicadiarzu-

tobı yaa ben beğenmıyom ole kampanyaları cunku ellerınde kalan urunlerı kampanya ıle satmaya çalısıyolar ben hepsını beğendımı aldım
nevresıme gelınce evt bıraz pahalı ama normal nebvresımde 2 yastık carsaf var bunda 4 yastık yorganlık carsaf ve battanıyesı var hem yaz hem kış kullnmak ıiçin

tobı yaa ben beğenmıyom ole kampanyaları cunku ellerınde kalan urunlerı kampanya ıle satmaya çalısıyolar ben hepsını beğendımı aldım
nevresıme gelınce evt bıraz pahalı ama normal nebvresımde 2 yastık carsaf var bunda 4 yastık yorganlık carsaf ve battanıyesı var hem yaz hem kış kullnmak ıiçin

hııı o zaman ayrı tabi..benim aldıığım o 60 ytl olandan 4 yastık çarşa bide pikesi vardı işde..ama kız hiç dikkat etmedim he yorgan oluyomu acaba diye...ben aldım o karacanın kampanyalı olandan çok gzl ama tabi zevkine hitap etmdiyse boşver...bu arada o porselenden bende istiyorum aynen 90 ytlydi...ama şık duruyo günlük kullanmaya gzl..yanlız makinaya girince sorun oluyomuş çabul düşüyomuş sapları öle söylmeişlerdi

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr bende geldim aranızaaa.kabul edionuzmu bakemmm Şeniz

Back