• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ıııı şeyyy biz hacerle bir şey hesaplıyorduk neydi fıstıkım kaydirigubbakcemile3 bir şey kalmadı perşembeye ya bende üzülsemmi sevinsem mi karışığım :)

ıııı şeyy mırın kırınnn biz de kaç gün kaldı evlenmemize onu hesaplıyorduk, sultanımın 1298 günü benim de Allah hayırlısını versin kadar günüm kaldı :roflol:

oyyy oyyy sizin bizim tersimiz dii mi biz seviniriz siz üzülürsünüz büte kalmayı bile ister bazen insannaniknanik

ıııı şeyy mırın kırınnn biz de kaç gün kaldı evlenmemize onu hesaplıyorduk, sultanımın 1298 günü benim de Allah hayırlısını versin kadar günüm kaldı :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şafak sayıyorsunuz yani :roflol:

ay hiç sorma canım ya kalsan da bir türlü bir daha 10 saatlik yolu bir daha gelip gitmek de var kafamçokkarıştı

biz daha dün gece konuştuk bu sene mezun olup o yüksek lisansa ben işe başlıcaz inş. sonra nişan sonra düğün haziranda mezun olup eylül gibi işlere başlasak işte sonrada düğün olur inşallah

hayırlı zamanda olsun inşallahhhh. hihoyyyt maşallahhhh :nazar: samsunda yapın da bende geleyim ya :1rolleyes:

kardelenim ben de cakkıdı cakkıdı çiğniyorum vallahi :roflol:

aah ah ben ne zaman evleneceğim :roflol:

ben sinirden çiğniyom yaa biri benim yaptığım bohçanın resmini buraya eklemiştim biri çalmış sitesine koymuş delikafadulden delikafadulden

onu konuşmadık ama ben burda bir nikah olsun orda ne isterlerse ben tabii olurum diye düşünüyorum

kardelen ne bohçası canım yaaa bu arada resime imza eklersen almıyorlar genelde
zeyno bu arada az evvel yazmayı unutmuşum gel tabii beklerim inşallah:1hug: ben evleneyim dekaydirigubbakcemile3:delphin:

Back