• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydııııııııııınnnn sositososito bana ancak aydı gün kusuruma bakmayın :sm_cool:

ben varım Zeynep, günaydın :)

Canım bizim ne beklediğimizi sormuşsun. Sevgilimin okulu var bu sene 3. sınıf, bitirince askere gidecek evleneceğiz, 2 sene kadar var yani. :(
Bakma sen beyaz eşya araştırdığıma şimdiden alalım da düğün zamanı masraflar ağır olmasın diyoruz ama şimdi alırsak evlenene kadar antika olur. Çok üzgünüm çoook

ben varım Zeynep, günaydın :)

Canım bizim ne beklediğimizi sormuşsun. Sevgilimin okulu var bu sene 3. sınıf, bitirince askere gidecek evleneceğiz, 2 sene kadar var yani. :(
Bakma sen beyaz eşya araştırdığıma şimdiden alalım da düğün zamanı masraflar ağır olmasın diyoruz ama şimdi alırsak evlenene kadar antika olur. Çok üzgünüm çoook

gunaydınlarkaydirigubbakcemile4 gaçılın süpürgeme yer açın
nan burcu sen benı anlamıyon tekrar etcem anacım
beyaz esyamı ben aldım camasr ve bulasık mak. sımdık aldım bazıları paranı kenara koy sonra alırsın dedı ama ben 3 yıldr çalısıyom nezmn kenara para koydumsa bırısı el koydu sımdık anlatmayım
1.yıl abım evden ayrıldı tum esyaları yenıden alıp odemek zorunda kaldık
2.yıl kucuk abım evlendı düğün masrafları
ee artık bıda asla para bırıktrmek yok dedımkaydirigubbakcemile3 ama genede kenarda var 3 5 kurus
sımdık bak ben tanıdıktan aldım arcelıkten hem 7yıl garantılı ustelık bu garantı ben evlenınce baslatcam ve değişme ımkanımm var yenı bı ürün ıle sonracıma evde deıl mağazada duruyo yerde sorun deıl yane ben ınox aldım bu arada.çamasır mak alırsan 7 kg al uyku setın sığar ıcıne

böcüğüm ya, şubatta tüm taksitlerim bitiyor senin tanıdık yerden bende mi alsam CADIARZU

Biz aşkımla hepsini bir yerden alır, beraber öderiz diyorduk, öyle yaparız hem, bende inox serisi alacağım.

Hem söle bakim ne aldın hafta sonu çeyizine. :P

I]ben evrupa yakasında oturuyom almak ıstersen haberım olsun cıddı sekılde sana yardımcı olurm ıstedın ay başlatırım taksıtını ve kaç ay ıstersen bunları sorun etme
bışey almaıdm cnm maalesef:delphin:ctesı maça gıttım besıktasta ark bulustum pazarda hastaydım bankaya paramı cekmeye bıle gtmedım cok yakın olduğu halde bugun cok ıyyım hastayım derken :jeyyar: anladın ınş
[/I]

anlamam mı canım, bende o zamanlarda çok sinirli oluyom, hatta dün sevgilimle memleket meselelerini tartışırken sinirden ağladım. -tatlicadiarzu-

Bizde dün aşkımla sinemaya gittik, Barselona filmine tam da çiftlerin gideceği bir filmmiş. kaydirigubbakcemile3

Bende Zeytinburnu'nda oturuyorum canım, yardımcı olman ne güzel çok teşekkür ederim, haber vercem ben sana yerimseniben

tmm cnm haber edersın sen baa
bende sınırden geberdım sıkıntıdan öldum asurede yaptık onuda dağıttım ıyıce geberdım
bı gun işe mını etekle geldım sonra o bıze gel dedı olmas dedım benımkıne sonra aksam oldu mını etek gıydığımı gördu kızdı fırca yedım bıguzel sonra eve bıraktı benı.sonrakı gun ne gıydın dedı bende pantolon dedım etek gıymıştım oysakı aksam benı takıp etmış gormuş bana yalan konusmana cok kızdım ddı cok ozur dıledım pısman oldum affetmedı sonra bende bıda tobe ettım gymem dun gezcektık hastayım dıyınce demez olaydım otur evınde dedı gelmedı benıde bırakmadı bı yere bıseyle alam sonra öle aksamda kavga ettık dun oda cok hastaydı aman aramadım da arasam mı

Bence ara böcük, uzatmayın ;)

Benimki de tayt giymeme çok kızıyor, geçen gizlice giyim dedim, beni almaya geleceği tuttu, yakalandım, kıyamet koptu bende o zamandan kendime söz verdim giymeyeceğim.

Napacağız biz bunların elinden acaba. :)

laa benımde altımda tayt vardı ustu çok kısa etektı kabul edıyom ama bıgun sonra bıde ben senı almaya gelcem dedı tmm dedım o eteğı gıy dedı gıymem dedım tobe la benım yanımda gıy sadece dedı gene gıymedım satı gelmedı hasta suandada gebermek uzre desem yerıdır bakalım aksama nasıl olcak

Geçmiş olsun o zaman.

Yine iyi yanında giymene izin veriyor, benimki ona da izin vermiyor ya sinir ediyor beni. kötükedihüso

ayy ben bı gıydım eve zor vardım ama suan bu yaşımda ıstedığımı bekarken gıyemıyceksem ne zmn gycem ıcımde mı kalsın sımdık o bana yalvarıyo gıy nolur yanıma gel dıo oda mahalleye kadar gelıyo arabayla öle:roflol:

garıp sensın laa:roflol: köpek ısmı gıbım kıme dıyon sen onı:roflol:
uyy tırledımmm
ayy cnm konserve mısır ıstıyo al dıom almıyo yaa bende parama kıyamıyom

Ya belki bana kızacaksınız ama bazen kızması hoşuma gidiyor. :1shok: Mazoşist miyim neyim? delikafadulden

Bir kere en yakın arkadaşımın nişanında sırt dekolteli elbise giymiştim nerdeyse ayrılıyorduk. kaydirigubbakcemile3

Back