• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Günaydınnnn millet,

hcr35 hoşgeldin.

böcük yemek konusunda ne kadar başarısız olduğumu burdan anlayabilirsin. cokacimcoook

zeynep hayırdır ne sonuçları? Umarım bir rahatsızlık değildir?

Günaydınnnn millet,

hcr35 hoşgeldin.

böcük yemek konusunda ne kadar başarısız olduğumu burdan anlayabilirsin. cokacimcoook

sadece yersın yanı yapmazsın:jeyyar: öle anladımdakaydirigubbakcemile3
uyy bugun öğlen olsada mertere gtsem b.köye gtsem ceyıs alcamdahihoyyyt

Aynen öyle valla. Sadece yeme kısmında başarılıyım. :P

Ya sen bu kadar çeyizi nasıl alıyon sorması ayıptır, maaş direk çeyiz mağazalarına heralde. :)

Aynen öyle valla. Sadece yeme kısmında başarılıyım. :P

Ya sen bu kadar çeyizi nasıl alıyon sorması ayıptır, maaş direk çeyiz mağazalarına heralde. :)

ustune bastın çok ceyıs almıyomkı suan almıyom mesela.camasr mak bulasık mak aldım 2400 ona borcum var onu odemem sart arada kucuk seyler alıyorum
bıraz borcum azalsın ohoo alınca cok sey varkaydirigubbakcemile3

ya canım ben beyaz eşya almıyorum çünkü hem koyacak yerim yok hemde model eskimez mi, annem onun yerine para biriktir diyor ama para da birikmiyor ki.:)

ya canım ben beyaz eşya almıyorum çünkü hem koyacak yerim yok hemde model eskimez mi, annem onun yerine para biriktir diyor ama para da birikmiyor ki.:)

evde deıl mağazada ne zmn düğün yaklasr öle ceyıs serılırken eve getrcem hem tanıdık var arcelıkte mudur babamın ark hem cok ucuza aldım hem hedıye aldım hemde söz aldım
ne sözumu yenı gelen modellerden beğendım olursa onla değişebılcem sanada yardımcı olurum bu konuda almak ıstersen
bu arada 2009 sonbahar topıcıne bak bugun neler alcam resımlerını koydum:jeyyar:

ooo böcüğüm yine formundasın maşallah maşallah :) burcu canım sınav sonuçlarımm :)

anooom bildiğin gibi:asigim: hayırlısı olsun canım benimm

sağol bitanem gece internetim kesildi cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:

Günaydınnnn millet,

hcr35 hoşgeldin.

hoş buldum burcucum iyi hafta sonları a.s.

sana da iyi hafta sonları hacer. :)

Ne okuyorsun zeynep yoksa sizin ahh ahh meselesi okul mu?

böcük hemen şimdi bakacağım ayrıca beyaz eşya konusunda senden yardım isteyebilirim. :jeyyar: Arçelik almayı düşünüyorum bende gerçi geçen Bosch Black Piano serisini gördüm, bittim resmen.

burcu canım yok okuldan değil aah ahh ım :) türkçe öğretmenliği 2. sana ne kadar var inşallah beyaz eşya işlerine de girdiğine göre yakın galiba :) hosgeeediiin my_sakura

yok malesef henüz yarıladım :kızgın: dünden beri gazel çevirmeye çalışıyorum beynim döndüü kafamçokkarıştı

benim sonuçlar belli oldu güzel yaa:) mezun olmama 1 dersim kaldı çok mutluyum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Back