• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

zeynep yumurta gelınce taka ararsın :roflol: kız ben hıc sıkılmıyom zevkle alıyom sonra aceleden alırsın eve varınca ayy almasaydım dersın CEYIS BAKANI ımzamıda atam
burcum cok guzelmş ama daha guzellerı var desem kızan mı

canım bu çokk kibar çokk beğendimmmm :) herkes farklı birşey söylüyo canım bana zaten daha çoook var o yüzden acele etmiyorum :)

yok canım neden kızayım ben maymun iştahlıyım belli de olmaz ama bu şık görünmüştü ve 2 senedir bunu düşünüyorum hep ama elbette çok daha güzel modeller vardır. ;)

aslında kızlar bizim memlekettte kız akrabaları düğün zamanı hep çeyiz eşyası alıyor çok da iyi oluyor ama İstanbul'da yok tabi böyle şeyler artık.

hayrlı cumalar
h geldın burcum bak nasılsa cok var ozmna kadar süper gelınlıkler cıkar
nasılsın bu arada ne ettın

sanada hayırlı cumalar böcüğüm. :)
İyiyim, yine koşuşturmalı bir gün işte. Sen neler yapıyorsun, işlerin yoğun mu? Evlenince çalışacak mısın canım?

sanada hayırlı cumalar böcüğüm. :)
İyiyim, yine koşuşturmalı bir gün işte. Sen neler yapıyorsun, işlerin yoğun mu? Evlenince çalışacak mısın canım?

yok cnm yoğun deıl bankaya maıl attım yaırn avasn gunu bankadan alıykta maasları:delphin:
once koca bulam ona gore karar vercem
eğer kırada oturursak kesın çalışırım :1closedeyes: evımız olursada çalısırım bebeğim olana kadar:emir_bebek: cunku bebeğime sadece ben ıyı bakabılırım ne dadılar ne öğretmenler kendım yetstrcem ınş o yuzden
sen ne düşünüyon pekikaydirigubbakcemile

Sen bi iste bir sürü erkek sıraya geçer bence :P

Ben çalışmayacağım canım, işim çok yoğun, Cumartesi dahil 9,00-19,30 çalışıyoruz, patronum çok iyi ama istemiyor sevgülüm, neymiş efendim hemen bebeğimiz olacakmış, bebeğimizi başkalarına emanet edemezmişiz, bilmiyor ki, ben daha 3 çeşit yemeği bir arada yapamıyom, bebeğe nasıl bakacam :D:D

Sen bi iste bir sürü erkek sıraya geçer bence :P

Ben çalışmayacağım canım, işim çok yoğun, Cumartesi dahil 9,00-19,30 çalışıyoruz, patronum çok iyi ama istemiyor sevgülüm, neymiş efendim hemen bebeğimiz olacakmış, bebeğimizi başkalarına emanet edemezmişiz, bilmiyor ki, ben daha 3 çeşit yemeği bir arada yapamıyom, bebeğe nasıl bakacam :D:D

evde sıkılırsın bence cnm tabı eşın olcak kişi ıstemıyrsa ne guzel o zmn o butun yukumluluklerı kendı ustue almış bulunuyo
o zmn sen evde keyıf yap:kahve: en guzelı bebeğıne kendın bakmak cnm
yeemk konusunda hıç düşünme coğu şey hazır ve ne ınsanlar evlenıyo hayatında mutfağa gırmemış ben coğu yemeğı bılıyorum ve yapıyorum cok zevklı özellıkle tatlı yapma cok guzel ayak ustu tarıf verım ıstersen sevgulune yap bı kıyak cok basıt:jeyyar:

zeynep sultan hoşgeldin, iyiyiz sen nasılsın bakalım?

böcük ya ben evde sıkılmam heralde akşama kadar çeşit çeşit iş çıkarırım kendime meraklı olduğumdan :)
Bizimki Erzincanlı mutfaklarını çok tanımıyorum o yüzden yemek sorunu yaşarım gibi geliyor ama bakalım, tatlılarla pek arası yok sadece sütlü tatlıları seviyor canım ama sen ver tarifi ben sürpriz yapmayı çok severim. :P

burcums
ıkı paket vanılyalı pudıng al
bırıncısını süt ıle normal arkadasındakı tarıf gıbı yap sonra borcama dök
ıkıncısını vışne suyu ıle(süt yerıne)koy yap bunların arasında bıskuvı rendele yada mutfak robotundan gecır koy super oluyo
vısne koyunca jöle kıvamında olıyy

delikafaduldendelikafadulden

Yemekteyizdeki adamda yapmıştı bunu. :)
Denedim bende canım bu tatlıyı ama hiç tutmadı bisküviler dağıldı falan. :(

İyi akşamlar kızlar...

iyiydi genel olarak bakalım sonuçları görcez artık :) başka başka naptın varmı bir değişiklik :)

güzel gelir sonuçlarımız inşallah
değişiklik var mııı barıştık işte bildiğin gibi :roflol:

paşanla aranız nasıl fıstık :utangac:

Back