merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr bende geldim aranızaaa.kabul edionuzmu bakemmm Şeniz
işte bende bu modelı cok sevyom ama korkuyom sapları kırlır dıe
ayyy uğur böcüğü aynısını aldım.bide bunun servis takımını aldım takım olsun diyehihoyyytama o kadar kolay kırılmıyomuş sapları.öyle bi yere düşmetle kırılcak gibi değil.çok güzel ama çok şıkkkk:asigim:
evet canım zaten çok süslü bende hergün kullanmak için almadım zaten.misafir geldiğinde şık bişiyim olsun diye aldımkaydirigubbakcemile2
ayyy uğur böcüğü aynısını aldım.bide bunun servis takımını aldım takım olsun diyehihoyyytama o kadar kolay kırılmıyomuş sapları.arkadaşım kullanıo 1,5 yıldır hiçbişeycik olmamış.öyle bi yere düşmetle kırılcak gibi değil.çok güzel ama çok şıkkkk:asigim:bide bu modelim kahvaltı takımıda var ama o biraz pahalı geldi almadım
çok şık yaa bende istiyorum bundan mutlaka kırılır ama olsun ya kırılana kadar kullanırız..yada böyle arkadaşlarımız falan gelince yada msafirlere falan kullanırız o zaman çabuk yıpranmaz heralde sengözlerimebaksanab
ya bu alınan şeylerin %90 ı hep misafir için oluyo heee sinir oluyorum....bizde kendimize plastik tabak bardak falan alalım o zaman şuna bak misafir bizden önemli hee kaydirigubbakcemile3
bende tam tersı hıc mısafrırı dusnmedım cnm ozel bışıde hıc yapmadım alırımbıtane gunluk bıde normal okey ben ve eşım daha onemlıı ayyy kaydirigubbakcemile2
aha buda tenceresı
aha buda tenceresı
evet bende görmüştüm bunu ama ben teflon tencere takımımı aldığım için o yüzden almayı düşünmedim.kütahya porselenden aldım ben teflon tencere takımını şekli bununkinin aynısı desenide üzerinde minik çiçekleri var:lepi:
foto nasıl yüklüyoruz kızlar ya
bende geldim bacılar banada daha çokk var 5.yılımıza girdik daha bi 3 senemiz daha var ömrüm bitti tükendi artık senağlama neyse değer inşallah:a015:
ayyy cidden güzell.. bende bu ay ne alsam diye düşünüyorumm her ay bi eksiğimi alıyıyorumm...
al ıste ben sıze demedım mı ben usta oldum bu ceyız konusnda once baya arastrıyom sonra alıyom mesela catal kasık almadınsa jmbo al cok super yemek takımı bernardo cok harıka ama pahalı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?