hoşbuldukk canım benimm..kaydirigubbakcemile3
sen neden o kaadar bekliyosun esra kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldukk canım benimm..kaydirigubbakcemile3
sen neden o kaadar bekliyosun esra kardeş
kız 4 yıldırda berabermişsiniz maşallah. allh sabır versin be cnm zor haklısın :çok üzgünüm:
beyfendiyi bekliyoz yok okuluydu yok askerliğiydii... artık baktım okulu biteremiyo onu bahane edipte askerede gitmiyodu bigün kanına girdim okulu bıraktırdımm.. şimdi inşallah kasımda askerr... tabiii askere gitmesini nasıl ikna ettim bi ben bide allah bilirr....
Ahh ahh canım ya benim sevgillim de okulu uzattı 1 yıl uzatmasa bu yıl nişan olucaktıkaydirigubbakcemileAma okulu bırakınca da kötü okul bitince en azından 5 ay askere gidicek bitiremezse 15 ay :1no2:
bende onu düşünüyorum hergünn 15 ay nasıl geçicek diyeee.. Allah yardım etsin bana...:teselli:
oooo benim başlık açılmış:1ninca:
biz Allah kısmet ederse ekimde sözleniyoruz, 2009 nisan gibi de nişan olur herhalde, şöööyle tanışma yıldönümüzdekaydirigubbakcemile
ama düğün en erken 2010 yazı...oooof offff:çok üzgünüm:
çeyiz almaya ev dizmeye de acayip hevesliyim artık kap kacakla alışverişle vakit çabucak geçer heraldekaydirigubbakcemile3
bu ay çatal bıçak, yemek takımı, tencere takımı ile başlayacağım Allah'ın izniyle, aşkım da beyaz eşya almak istiyor...ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olacak bence
çeyiz almaya ev dizmeye de acayip hevesliyim artık kap kacakla alışverişle vakit çabucak geçer heraldekaydirigubbakcemile3
bu ay çatal bıçak, yemek takımı, tencere takımı ile başlayacağım Allah'ın izniyle, aşkım da beyaz eşya almak istiyor...ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olacak bence