Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben geldiiiiiiiim hihoyyyt böcüküm teşekkür ederimmm
dur hemencik ediyiiiiiiiim.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesiiiin,hakkında hayırlısı neyse dee onu gönlünde eylesin :Saruboceq:

sevgili çeyiz bakanıııım :) ben de alayım diyorum ama daha 3 seneden fazla var yaa herkescikler erken diyor o yüzden erteledim biraz:) ama dayanamıyorum sizin topici kontrol ediyorum yani aklımda fikir oluşsun dimikaydirigubbakcemile2

ben geldim ay en azından defterin 3te birini baya ince ince çalıştım burda çok kar yağıyo yaaa

Merhaba kızlar,

Artık ümitsizim ben ya. 3,5 sene oldu ve evlenmemize 2 seneye yakın var. Okulu gelecek sene bitiyor ve sonra da askerlik. Offf offf, napacam ben. Bazen daralıyorum. Beklemekle zaman geçmiyor. Yanlış anlamayın evlilik merakımdan değil, ama ben artık kendi evimde sevdiğimle olmak istiyorum.

burdakiler seni bence çok iyi anlıyor canım merak etme sen kendi adıma ben de senin gibi düşünüyorum ama sabret sonunda bir gün sevgilinle uyuyup onunla uyanacaksın güne onunla başlayacaksın ya inşallah bunu bilmek yetiyor bana

aaaa biz de şimdi demiyoruz da :dilcikar: ama ama ama ama şeyyyy şimdik olsa olur yani dermişim anca böööyle derim zaten daha oo hoo huu huuuu hatta fisfisfis

kızlar ekranda hemen yukarda reklam varya -bas evlen- diyor :roflol: bir denesek mi acaba biz farklı niyetle.hani geçmişe yolculuk falan var ya geleceğede yolculuk diye bir makine olsa atlasak gitsek

yok zeyno yaaa bugünlerin de güzel yanları yokmu sence herşeyi yaşamak lazım bence
bazı şeyler güçleniyor bu şekilde gibi geliyo bana

bakma sen bana öyle tabi bu günleri ararız belki çok tatlı anılar ama çoook da uzun olmasa olmaz mıııı :çok üzgünüm: bazen aliyede takılıyorum ya insan bari 3.-4. sınıfta falan söyler de çok beklememize gerek kalmazdı diyorum oda benle dalga geçiyor ben seni o zamana kadar naz yaparsın zaten diyodum ama diyor sırnaşık şey ayyy yaa:asigim: olçun geçcek yatcas kalkcas yatcas kalkcas geçcek :1hug:

benim aşkımda diyo kaç gel boşver uğraşmayalım diyo ben olmas sen kaçır diyorum
bazen o diyo kaçır beni boşver evlenelim diye
ama sonuç yok bacuuum napalım

ay en güzeli valla kestirmeden sırnaşık şey hacer nerelerdesiiiiin.benim çıkmam lazım ama yaaa daha yapcak çoook şey var :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar
5-6 ay önce bende sizler gibi ahh ahh daha var diyordum.sevdiğimi tam 3.5 yıl bekledim.derken isteme,söz oldu hemde aynı günde.ve birde ikimizde ayrı şehirleydik.o yüzden flört zamanı çok rahat görüşemiyorduk yüzyüze.velhasıl Allahın izni ile şimdi düğün tarihimiz belirlendi fakat alyansımı parmağıma taktığım günden beri baba ocağından gidecek olmanın hüznünü yaşarken, kendimi"misafir"gibi hissetmekten alamıyorum.gurbete gelin gidecek olmak :a015: beni çok üzüyor,çok üzülüyorum :çok üzgünüm: ama bir yandan da sevdiğim var.hayat arkadaşım...

bazen diyorum, aslında biz flört ederken çok daha rahatmışız diyorum.bugünlerinizin kıymetini bilin derim çünkü şimdi bir sürü düşünce oluyor aklımda ister istemez.öncede öyle değildi.tabiri yerinde ise ekmek elden su gölden hesabı :) Dilerim sizler de hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde sevdiğinize kavuşursunuz...hepinize kucak dolusu sevgiler... a.s.

Allah mesut etsin canım, Rabbim utandırmasın inşallah. Mutluluklar diliyorum. Hepimiz misafiriz baba ocağında, kim kalmış ki sonsuza kadar baba evinde. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…