Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canım benim inşallahh yaa bizde mezuniyet günü bekleyenlerdeniz mirmirmirmir kaçıncı yılınız.buarada samsun hangi bölümde erkek arkadaşın bizde samsundayız :)

aynen pazartesi sınav var sırnaşık şey kızlar bizim burda ne işimiz vaaaar :roflol:

tembelleriz iştekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile inşaatta o ikimizin de son senesi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

he yaa hacer biz de böyle mezun olcaz da atancaz da kocaya gitcez bideee laelaelaelaelae

anooooom kız az kalmışşşşş hadi bakalım inşallah burda evlendirecez seni :)

anom anom baaak seeeen hemencik anlat bakıyım özet geç baştan sona sendeee seni de uzun uzun bilmiyorum bennn.
canım biiiiz işte samsunda tanıştık :) ben zonguldaklıyım burda öğrenciyim o buralı zaten.2. sınıftayız henüzz.1 sene 3 ay olmuş:) ahhh ya bak o günleri hatırladım buraya nasıl ağlayarak geldim tercih yaptığıma nasıl pişman olmuştum yaa ama şimdi ağlayarak gidiyorumkaydirigubbakcemile3 annem duymasınsırnaşık şey işte boooleeee:asigim:

ben samsunluyum anne tarafım orda bi tatil filan olcak da samsuna gitcem diye can atıyorum valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hacer gözün aydın mı deyim ne deyim ben de pek bilmiyorum anlat bakalım 3 tembel kaynatalım barikaydirigubbakcemile

gel gel sürpriz yap enişteye okula gidersin benim yanımada geeell kaydirigubbakcemile2

bu sefer ben gelmicem o gelcek bakalım nasıl olacaksa hayırlısıyla onun da sınavları bitsin de büte filan kalmadan çabucak gelse

haceeeeeeeeeeeeeeer sen kaç topici birden idare ediyosun kız maşallah fisfisfis

kızzzz ben ayrılmıştım, 1 yıl, 1 ay, 3gün sonunda ayrılmıştık :roflol:
baya olaylı oldu ama, seviyoruz ikimiz de birbirimizi
ben o gece atıştım onunla, o da yanıma geldi çat kapı
o akşam konuştuk, ama ben o kadar ağladım ki sonunda sinir krizi geçirdim
nefes alamadım, elim ayağım titremeye başladı, hastaneye kaldırıyorlardı neredeyse
neyse ayrıldık o gün, ben zaten yarı baygındım
konuşuyoruz hala telefonda
bakın bana ne almış kızlar

anooooom:asigim: niye kavga ediyosunuz bakayım neyi paylaşamıyorsunuzklava:
ya bizim bütleri de dönem sonlarına aldılar çok kötü oldu yaaaa inşallah kalmayız dakafamçokkarıştı ne güzel bir bahane yazın buraya geliyordum :roflol:

oooo hacer sizin iş zaten ayrılma sayılmaz bencefisfisfis
neden atışmıştınızki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…