Benim sevgilim var 4 senedir beraberiz ama evlilik konusunda hiç sıcak değill hala bekleyişteyim..
4 yıl mı hayatta beklemem valla hele bu yaşımdan sonra asla en fazla 1 yıl
Aslında yaşım daha 22 erken tanıştık o yüzden bu kadar sene oldu.Olumsuz bakıyor evliliğe...benneyaptımki
beımde 21 yaşım cnm suankı askıma dıom 1 yıl süren var yoksa yol senın baska kısmetlerımm var onlarla hemen evlenrıımkaydirigubbakcemile
OO SEN KUCUKSUN VARMI YA ÖYLE ERKEK 1 YIL BEKLIYCEK ...
ERKEKLER KACAR HEP BEN 8 YIL BEKLEDIM NİSANDA EVLENIYOM INS
beımde 21 yaşım cnm suankı askıma dıom 1 yıl süren var yoksa yol senın baska kısmetlerımm var onlarla hemen evlenrıımkaydirigubbakcemile
yazdım ınş okudun nedenını bıda yazamam ha
bende gel iste beklemem diyorum ama kaçıyor zaten hazır deilim acaba doğru insanmı benim için ...:jeyyar:
ne dılersın hayrlısını dıle cnm şahsen ben kacan erkekten pek bı şüphelenırım genelde bendede tam tersı olıyy onlar kovalıyo ben evlenmem dıorum kaydirigubbakcemile ınş hayırlı ınsanlar çııkar karşımıza
gunaydın bu arada nasılsınız şekrler:jeyyar: tobı nan nerdesın topcıne uğra arada
Bazen beni çok üzüyor o yüzden kafam çok karışıyor ama ben onu çok seviyorum.Kaçmasının sebebi her konuda hazır hissetmiyor kendinii seni mutlu etmek istiyorum diyor bende üstelemiyorum artık..Bekliyorum bakalım.Abisi kuzenimle evleniyor nisanda sırsını versin bi kardeşineekaydirigubbakcemile3
sıram senın olsun dermişimmmmmmmmmmmmmm klava:
Bazen beni çok üzüyor o yüzden kafam çok karışıyor ama ben onu çok seviyorum.Kaçmasının sebebi her konuda hazır hissetmiyor kendinii seni mutlu etmek istiyorum diyor bende üstelemiyorum artık..Bekliyorum bakalım.Abisi kuzenimle evleniyor nisanda sırsını versin bi kardeşineekaydirigubbakcemile3
hayrlısı olsun cnm yanı kendını hazr hıssetmesını bekle ozmn yaşlancn ama olsunmutlu olunda ohh abısı kapmış kuzenı senıde o kapar ınşkaydirigubbakcemile3
velved nan aman o olmassa ben sana bulurum kör topal bısılerdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?