Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

slmlarr bu konu tam benlikmiş :))) 1.5 yıldır beraberiz 2009 da nişan 2010 da düğün olucak nasip olursa şu an babam hariç herkes biliyor..çeyiz konusunda sizlere tavsiye çelik tencere takımınız yoksa ilk önce onu alın zam geliyor.diğerleri zamanla olucaktır.ben ilk başta çelik tencere ve çatalbıçakla başladım önce bi liste yaptım arkadaşların dediği gibi sırayla almaya başladım.yemek tkmı-yatak odası-fırın ve kırılcaklar hariç neredeyse hepsi tamam ama zamanımız var birazdaha beklicez.Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı bir eş nasip etsin.bu konuyu açan arkadaşa tşk ederim bizleri de unutmamış.

Son düzenleme:
kızlar beni bu sayfanın baş kişisi yapın valla 2012 falan olacak heralde ve 3 yıldır da beraberiz işte erken yaşta birlikteliğe başlamanın kötü yönleri..tatile gidiom yarın valla dönünce hep burdaim dier sayfaları okuyup okuyup iç geçiriodum bari burda kendimi yalnız hissetmem

bizimkide 2010 da olacak. önümüzdeki yaza doğru askerden gelcek ev falan alınacak içi döşenecek şu bu derken 1 seneyi bulur 2010u görürüz yani. evliliği beklemek değilde asker beklemek koyuyo bana.

"ah ahh daha var diyenler"
işte o benim evetkaydirigubbakcemile2
1 senedir birlikteyiz, 2010 yazında nişan düğün hepsi bi arada gibi görünüyo bakalım hayırlısı..
ne hazırlığı bu arada 2 sene var daha mobilyaları kendim mi imal edicem
şaka maka öğrenciyken evlilik olayına neden rıza göstermez ki aileler bi nevi ev arkadaşlığı yapıcaz işte herkes evladına yolladığı parayı yollamaya aynen devam edicek:sm_confused:
neyse bekliyoruz sonuç olarak :)

bende beklemek zorundayım üstelik ne kadar bekliceğimiz belli değil hemde çok saçma bi sebep yüzünden bekliyoruz(
3 yıldır sevgiliyiz daha söz nişan bişey yok sevgilimin abisini bekliyoruz o sözlensin arkasından biz sözlenicez ama ne zaman???????sizin yine bi süreniz var benim ne kadar bekliceğim bile belli değil

ben yumurta fırçası bile aldım yani oda hazırrr:roflol::roflol:

ayy allh seni ya alemsin he benmde arkadaşım limon sıkacağı görmüştü çok hoşuna gitmiş onu almıştı ama sevgilisi bile yok çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3

gunaydın dun acıl cıkmam gerektı paydos saatımde cunku
nassınız bakem bugun ben sıze aldığımmbı ıkı seyın resmını koymak ıstıyommm sositososito

435 ytl aldımmm cok şeker suan 380 ytl ındı tavsıye ederım tam takımdr

amın cnm bılenler bılır yaırn benım nışanım vardı fakat sözlumden ayrıldımmm sımdı yalnızım ama peısımde cok yakısıklı var kafa dınlıyom ama ceyız almakta son surat devam bıde sebep sormazsanız sevınırım ayrılık sebepsız oldu benımkı ozur dılıyo sımdı aılem onu ıstemıyo ortada kaldım hayrlısı sıze yardımcı olurum ok

aralık 24 de ucuncu senemız dolcak sefgulümle aıleler tasnıstı gorusuyorux ama asgum okuyo 4 sınıfa gectı unı ve kısa donem askkerlık yapacak onu beklıyorum elım kolum baglı evlılıgımız ona baglı

canım hayırlısı olsun vardır herşeyde hayır sebep sorup moralini bozmak istemem zaten Allah daha iyilerine karşına çıkarır inş. burada birbirmize fikir alış verişinde bulunursak güzel sonuçlar elde ederiz.çeyizini tamamlamaya devam et tabiki yarın bir gün eline gelicektir o eksik bu eksik demektense

yok cnm benım elımde kocaman bı lıste var aklıma geldıkce yazıyom buyuk ve pahalı seylerı aldım zaten yeemk takımı catal kasık tencre onları aldımm camasr bulasık mak fırın var onuda nışanlanınca alcamm yatak odasını babam yapcak bu ara kendıme altın almak ıstıyom hazr ucuzlamısken kelepçe alsam ı olur altın hastasıyımda :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…