gördüm kıs görmemmi henüz o konuya girmediğim için bişy yazmadımyerimseniben hepçini güle güle huzurla kullan inşallahh.bak ne dicem bunu çeyiz bakanı bilmezde kim bilir:sm_confused:konu açtım aslında ama yanıt aldığımı zannettiler herhal ama ben hala karar veremedimm.şimdik böcük yaklaşık 4 sene varya sence para biriktirmek mi mantıklı çeyiz biriktirmekmiii ufaktan :uhm:
hayırlı zamanda olsun inşallahh herkesinkii:Saruboceq: diyosunfisfisfis tam altın daha mantıklı sanki böcük bilezikte işçilik falan varya ne diyosn:uhm:
tecrübe konuşuyor diyosunyerimseniben tamam canım çok sağol.kelepçe zarar eder bilezik alcaksan da üçlü burma al diyosunnCADIARZU valla taktir ettim canım hem çeyizleri halletmişsin hem altınları:sm_cool: bide kullanacağın günler gelse dimiii:asigim:
oy oy yazık kız bize:teselli: bizede baksana kız evi naz evi derler annem bunları duysa kadıncağız bizden sıkıldınmı o kadar der :sm_cool:
oo iyiymiş kız seninki:dance: tabi bu durumda niğdeye gelin gitmeni bekliyolar gibi?yerimseniben
buarada sen nere gitcen bakim istanbul muu:uhm: yani enişte nereliCADIARZU
selam kizlar muhabbet ilerlemis gec kaldim herhalde ya kimse yok mu fisfisfis[/B]
gelinim napıyon bakıyım uğurum böcüğüm benim keyifler nasıl bakem
selamm kızlar a.s....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?