Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

erkeklerin yükü daha agir kizz öle deme..
sende misafir geldiginde dersin "bakin bunu ben aldim kendi paramla" -tatlicadiarzu-

yok kısım biz ablama yıllarca aldığımızı hesaplasak kaç milyarı buluyo erkek ölemi kaba eşyayı alıp kurtuluyo. Tabi ev satın alıyosa o ayrı konu ama...

böcük çeyizin bittimi nan. Eksik varmı

ahh ahh ne bıtmesı daha bı ton alıncak var
erkek tarafıyla aynı parayı harcıyorum dıebılrım
bı yatak odaıs alcam 3500 tl onun oturma odası 3000
bı yemek takımı tencere setı kahvaltı setı 1200 desek onun alca perdelerde okadr yanı var gerıısnı sen düşün

erkeklerin yükü daha agir kizz öle deme..
sende misafir geldiginde dersin "bakin bunu ben aldim kendi paramla" -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

gunaydınnnn
off hattımı kaybettığım gıbı burcunun nosunuda gıttı yenıden hattı cıkarcam ama nolar gerı gelmez napcam ben yaa

aynen yaa:) ama şükret senden daha kötü drmda olanlrda wrsenağlama bzm en erken 4 yl sonrahihoyyyt ıkımzde okuyoruz hala askerlıkte ztn 12 ay olcak ahh ahhhsenağlama

Heyyyyy millettt nirdesinizzzzzzzzzz?

Ben fırsat buldum nete girdim herkesiii öpüyorummmm

Böcüğümmm cimcimemmm noldu size yafwwww burayı neden böyle boş bıraktınız delülerr

aynen yaa:) ama şükret senden daha kötü drmda olanlrda wrsenağlama bzm en erken 4 yl sonrahihoyyyt ıkımzde okuyoruz hala askerlıkte ztn 12 ay olcak ahh ahhhsenağlama

4 yıl biye iyi en az 6 yıl varsa napcaz delikafadulden
gülücez heralde sırnaşık şey
Şaka bir yana hepinize sabır sengözlerimebaksanab
Ben de büyümeyi bekliyim :ecrin_bebek: :1rolleyes:

burcum h geldın cnm
ben baska yerlere takılıyom sen yoksun arada arıyom senı zaten off kutlama gunu ınat için aramıstım :roflol:
bu arada iş noldu

Anammmm tüm millet gitmiş burdan beeee

Bewn hala iş arıyorum yine net cafeden girdim sizi özledim.

Hepinizi öpüyorummm

Böcük sevin nan bir daha seviemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…