• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ya banada 10 yil sonra tekrar cikiomus kiillar dendi, bide evet hamilelikten soora hormonlarin degismesiylede tekrar cikabiliyomus..
amann be yaouu... osaman bekliyem ben.. yaff peki bu evli hatunlar nasil yapioo anlamadim gitti.. agdayla mesela killarn baya bi uzamasini beklicen,.. e bende öle killar uzasin diye beklersem herif korkar la benden :1shok: :roflol:

10 yıl sonra mı yok cnm yanı ben yapan kısılerden duydumu dıyorum-tatlicadiarzu-
ya bak ıste en guzelı epılasyon 1 mm olanı bıle alıyo ve gec cıkıyo ağda gbı kızartmıyo
sen en ıyısı braun al bıtane gor bak

10 yıl sonra mı yok cnm yanı ben yapan kısılerden duydumu dıyorum-tatlicadiarzu-
ya bak ıste en guzelı epılasyon 1 mm olanı bıle alıyo ve gec cıkıyo ağda gbı kızartmıyo
sen en ıyısı braun al bıtane gor bak

lan simdi özendirdin beni haa..
vallah düsüniim ben bunu fena degil eger yeni cikn killari bile aliyosa..hmm.
ogün agda yaptmydim ya bacagimin arka kisminda agdann izi duruyo kizarmis :roflol::roflol: bende short giyip hava atayim dedim birazda bronzlasim dedim emme bacagimi öle görnce acamadim kaydirigubbakcemile3

:roflol: napcan hepsini okudun laa?? hihihihi
bende o arada ev dekoraasyonlarina mutfak esyalarina falan baktim kk'da.. cok güzel seyler var hakikattn. insann evlenesi gelio hemen :)))

sıkıldım yav akşam olsada eve gitsem... Bu gün zati aldığım tencerelerin parasını ödemeye gitcem. Aylık aldığımız gib gidiyo yaaa...

kiz cimcimee..hangi tencelerdn aldin .. foto yokmu merak ettim..
annemde bana tencere almisti taa nezaman onlari pek begenmiom ama napak artik.. almis bikere..

dur bakim bulursam gösteririm ben çok beğeniyom otantik bişey hiçbiyerde görmedim. Annem görmüş almış renkleri siyah üzerlerinde sarı simli işleme gibi şekiller var...

r70171.jpg

işte bunlar bacım

bide karacanın setini aldım onlara uygun küçük tencere takımıda aldım yani tencere eksiğim kalmadı sayılır... Sadece küçük kapaklı tava almak istiyom o kadar

güzeller cnm... güle güle kullan kocisine güzel güzel yemekler yapman nasip olsn :)))

zaten bu aralar acayip yemek pasta kurabiye tutkusu başladı bende. Günümüz vardı ablamla döktürdük valla.. Tarfilerin hepsi kk'dan kaydirigubbakcemile3

:roflol: napcan hepsini okudun laa?? hihihihi
bende o arada ev dekoraasyonlarina mutfak esyalarina falan baktim kk'da.. cok güzel seyler var hakikattn. insann evlenesi gelio hemen :)))
konunun tumunu okumadan onyargılı olamazdım
sıkıldım yav akşam olsada eve gitsem... Bu gün zati aldığım tencerelerin parasını ödemeye gitcem. Aylık aldığımız gib gidiyo yaaa...

bende
off banan takst deme 1700 tl kaldı benım :delphin:

saol şekerüm... tencere taksidi bitse nolcak sanki daha bir sürü eksik var...
Ulan erkek olmak var şu dünyada bee... Al kaba eşyayı öde bitsin bizim aldıklarımız hiç görünmüyo bile...

Back