Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ugur bocegı cok sevındım ınsallah cok mutlu olursun dememkı hayatta hersey kısmetmıs gercekten hersey gonlunce olsun

ayyy anam geçen bi selam verdim duydum ki benim tatlı böcemmm evleniyormuş mafoldumbenmafoldumben

ay nasıl şaşırdım ama lan ben hep diodum bu karı bizden önce gidecek diye vereliniortak

çok amaçok mutlu oldum o en iyiyi hak ediyor canım benim hihoyyythihoyyyt

nişanın baş konuğu ilan ediyorum kendimi istersen çağırma lan ben gelmesii bilirim. :delphin:

Böcüğümmm ben sabırsızlanıyorum son duurmlardan haberdar et kaydirigubbakcemile5

Şimdilik hoşçakalın hepinizi öpüyorum kızlarrrr kaydirigubbakcemile4

ınsallah bızde ugur bocegı gıbı o gunlerı goruruz acaba nasıl bır duygu nasıl bır mutluluktur

uyyy burcum cnm askim sefkilim gelmis opuyorumnanaktan nan aksam ararim seni durumlari anlatirim

söz ve isteme elbisemi aldk giymek için gün sayiyorum haftaya gelckler iste:kedi: cok mutluyum
seni cag1rmaz olurmuyum nan ceyrek takmazsanda 1resil ederim bilesin
valla ne diyim kiskananlar catlasinki cok mutluyum iyiler her zmn kazanir bunu cok i anladm simsek
askim iyiki var diom:nazar:
darisi sizlere

tugce ins cnm umudunu hic yitirme emi cok öptüm sizleri

Böceemmm çeyrek takamam çeyreğin yarısı çıkıyormuş onlan idare et şakkıdı

En kısa sürede ara nan anlat son durumları

Aslında ben çok kötüyüm ne zamandır giremediğim için size de bahsedemedim, 14 haziran günü teyzemin oğlu eşi ile birlikte trafik kazası geçirdi ve vefat ettiler :( 9 aylık bebeleri kaldı daha 1,5 senelik evliydiler 10 gündür cenazedeydik çok kötüyüz annem, kardeşim, ben hala kendimize gelemedik. :(

Bu topiğe yazmam uygun olur heralde. Burada da benimle aynı duyguları paylaşan insanlar var. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar :1rolleyes: :1rolleyes: Yaaa arkadaşlar, ben de sizler gibi evlenme hayali kuruyorum. Aslaında sevgilimle tanıştıktan sonra 2 3 ay içinde evlenme hayali kuruyorduk. Yani tanışıp anlaştıktan sonraki 2 3 aylık dönemde. Ama bir anda sevgilimin işleri bozuldu. Daha doğrusu büyük miktarda dolandırıldı. Ve bizim evlilik, hatta evliliği geçtim söz, nişan olayı filan hep belirsiz bir tarihe atılıyor. Aslında o çok istekli. Bana hep eylülde evlenebilsek diyor. Ama nasıl olcak diye düşündüğümüzde belli bir plan yapamıyoruz.

Ben buaralar en azından beni istemeye gelseler diye düşünüyorum. Çünkü aileleri birbirleriyle tanıştırmıştık. Önceden bu isteme işini konuştuğumuzda babam depresyonda, yapamayız dedi. Ailesi çok büyük sıkıntıda çünkü. Aslında bu aralar bana çok sıkıntılı bi halden bahsetmiyor ama bana yansıtmıyor galiiba.

Acaba istemeye gelmelerini istesem mi ondan? Yoksa bu sıkıntılı durumda üstüne mi gelmiş olurum? Ama bu düğün de hayal etmeyle olmuyor ki? Bana tavsiyede bulunabilir misiniz? fisfisfis

Son düzenleme:
Acele etme canım, büyük bir darbe almışlar,toparlansınlar önce,şimdi kız isteme gibi bişey düşünecek halde değillerdir. Kaldıki istediklerini farzet hepsi huzursuzken siz nasıl mutlu olacaksınız,nişanlılık döneminde kötü geçer.Acele etme,bir toparlansınlar bakalım.Her şey kafan rahatsa güzel değilmi?

Merhaba Kızlar
çok değil daha 1 yıl önce bu zamanlarda bende olsun artık birşeyler diye bekliyordum.bende çok bekledim sizler kadar. 3yıl 9 ay sonra isteme ve söz olmuştu.hatta inanamıyordum.rüya gibi geliyordu.sanki hayallerime devam ediyordum. ama gördüm ki düş değil gerçekmiş herşey.Rabbime binlerce şükür olsun bizlere bu sevinci yaşattığı için. şimdide düğünümüzün heyecanını yaşamaktayız. 12 gün sonra inşallah düğünümüz var. çok bekledik. birbirimizi çok özledik. aylarca birbirimizi görmediğimiz zamanlarımız oldu.ama gördük ki sabreden muradına eriyor... darısı sizlere kızlar inşallah...

Müebbetsevdam hayırlı olsun. Çok tebrik ederim canım. Darısı buradaki tüm sevenlerin başına.

Ben aslında biraz daha bekleyebilirim sanırım. Ama benim annem biraz niyetleri neyse belli etsinler istiyor. Yoksa görüşmemizi hoş karşılamıyor. Biz ailelei tanıştırmıştık. Ama öylece kaldı. Bi yüzük bari takılsaydı. En azından bir işaret olurdu benneyaptımki O yüzden dedim arkadaşlar. Ama karşı tarafı da anlıyorum. Şu isteme bi olsaydı

çok teşekkür ederim noralliyacım... inşallah herkes yaşar bu duyguları. şimdide nişanlımı bekliyorum ankaradan geliyor.yolda şuan.inşallah sağ salim gelir.
aileler tanıştıktan sonra arayı uzatmamak lazım.uzadıkça geriliyor herkes. ve kız tarafı bu zamana kadar niye gelmediler.oyuncak mı bu iş v.s gibi sözler sarfedecek duruma gelebilirler allah korusun. inşallah hayırlı zamanda sizin işinizde ciddiyete dökülür canım

aah ah okudukça en kötü durum benimki mi acaba diyorum.1 buçuk yıl oldu ama hiç görmedim 1 buçuk yılda.ailem biliyor ama ayrı şehirlerdeyiz ve gelmesini istemezler.beklemek ne zor şeymiş.en erken seneye bu zamanlar düğünümüz olur.napsam da zaman çabuk geçse diyorum.çeyiz hazırlığı da yapamıyorum.1 buçuk sene önce bir ümit evlencez diye tencere tabak bişeyler almıştım işler ters gidince bıraktım.uğursuzluğuna inanıyorum şimdi.ne zaman nişanlancam o zaman başlarım diyorum hazırlıklara.yetişirse tabi.

vayy bee birzamanlar bende bu topice bekledigim günleri yazardimm.. ahh ahh.. o gün geldi catti yakinda eveniyorum..
önceden olsaydi bu benim icin rüya iidi am simdii hayallerim rüyalar gercek oluyorr :))
darisi tüm sevenlerin basina..

amiiin :Saruboceq: bana daha çoook var.aşkım kpss yle bulunduğum şehre gelecekte,askerliğini yapacakta,benim okul bitecekte ohooooo mirmirmirmir

valla içinde bulunduğum her zamanın ayrı bir değeri ayrı bir güzelliği var benim için ..
evlenmek çok güzel bir şey ama annecimle birlikte yaşamak gibisi de yok..
herelde ben annemide götürcem evlenirken..kaydirigubbakcemile3

amiiin :Saruboceq: bana daha çoook var.aşkım kpss yle bulunduğum şehre gelecekte,askerliğini yapacakta,benim okul bitecekte ohooooo mirmirmirmir

valla benim de senden farkım yok! sevgilim çalışıyorken ben kpss ile onun bulunduğu şehre ya da en kötü ihtimalle yakınındaki bir şehre atamam olsun diye uğraşıp durdum. sonra ben ona 2 saat uzaklıktaki bir şehre atandım, işe başladım :teytey: ama bundan 1 ay sonra sevgilimin işleri istediği gibi gitmediği için şirketini kapattı. :çok üzgünüm: ve memleketine geri döndü :gitme: şimdi kpss ye girecek, atanacak, adaylığını tamamlayacak, birikim yapacak, sonra da ya ben ya da o tayin isteyecek laelaelaelaelae

merhaba arkadaşlar

bende yaklaşık 3 yılı aşkın bir süredir ciddi olduğunu düşündüğüm bir ilişki yaşıyorum.
henüz resmiyet kazanamadı.dertli olduğum konuda bu zaten.
henüz evlilik teklifi almadım.annesi ile tanışalı 5-6 ay oluyor.ama benim annem ilişkinin başından beri biliyor.babamla da onun annesi ile tanıştıktan sonra tanıştırdım.babam sevdi beğendi.babamla mart ayında tanıştı.ondan beri hala bir adım atmadı.zaten hiç atmıyor.sürekli ben konuyu açıp aile karşı çevreme karşı zor durumda kaldığımı söylüyorum ama arpa boyu kadar yol alamadık.27 yaşındayım oda 35.yaşlarda geçiyor hatta geçti belkide..
ciddi ilişki olduğumuzu düşünüyorum bunu bana sözlü hissettiriyor.beraber çeyizim için ikimiz için eşyalar alıyoruz. en son elektrik süpürgemizi aldık.evlenmeyecek adam bunları yapmaz.ama evlenecek adam hala neyi bekler.her seferinde soruyorum ama cvp alamıyorum.kısmet deyip duruyor.annesi ile tanıştığımda resmi bi tanışma oldu hiç evlilik mevzusu açılmadı.hatta biraz soğuk biri gibi geldi.sürekli içeri gitti felan.acaba annen mi istemiyor diyorum.olsa söylemez miyim diyor.ama diretincee annemde gelin alıyor yangından mal kaçırmıyor dedi!
kafam çok karışık..
şu an memurluk sınavına hazırlanıyorum.inanır mısınız atanıp başka şehire gitmek istiyorum.moralim çok bozuk.
birbirini bu kadar seven bir çift olduğumuzu düşünürken hala bir yüzük takamamanın bahanesi ne olabilir??
ben anlamıyorum anladığım tek şey çok sevdiğim hayatımın aşkı dediğim insanın beni bu kadar kırması bilerek yada bilmeyerek.. ama oda cahil değil kaç yaşında..bilmiyorum
kendime verecek ne aklım kaldı ne tesellim.
evlenip yuva kurmayı istemek suç mu?

vallahiiii 2010 haziran ayını beklememiz şart maaleseffffŞeniz

Back