• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bulunduğum gruptan metın kopyalamak yasak cnm acıklama yapmışlar ama nedense sadece 850 kısıye ızın vermışler herkes ayrı bı gergın tabı
ve buyuk haksızlık cunku aynı stadı fb e gs vermılerdı gelen butun taraftarları almışlardı
smdık gtme şansım azalma sebebı bu

ben 10/04/87 kım benden buyuk

ben kova suyuda cok sefiomm zati...
off ogün agda yapam dedim yarida kaldi.. daha fazla sanciya dayanamayip biraktim kaydirigubbakcemile3
havuza gitmek istiom ama agda yapmadanda olmiii.. off

kendın mı yapıyon off cvok acır ben bı kez denedım ağday arkdasım yaptı aslında alışırsın belkı ama
ben epılasyona alısmışım kendım yapıyom hatta bı bacağımi 5 dk oburunu 6 dk yapmıştım gecer sefer dk tutmuştumdakaydirigubbakcemile3
cok oyalandım 3 dk ınmeyı planlıyom

kendın mı yapıyon off cvok acır ben bı kez denedım ağday arkdasım yaptı aslında alışırsın belkı ama
ben epılasyona alısmışım kendım yapıyom hatta bı bacağımi 5 dk oburunu 6 dk yapmıştım gecer sefer dk tutmuştumdakaydirigubbakcemile3
cok oyalandım 3 dk ınmeyı planlıyom

ya bi süre bende kozmetikclerde yaptirdm.. emme bakdim ben iflas ediom coh pahali yapiolar yaff... soora dedim lan özlem o parayi onlara verecegne kendin yap paranda cebinde kalsin.. ogün bugündur yapiom iste kendim. ama tabii acisindanda öliiim..
gerci zamanla alisiyo vücut.. mesela benmki ilk baslardaki kadar agrimio artikn.. hatta ilk baslarda bacagim kanamisti okadar hassasdiki.. artikn kanamioda.. delikafadulden
her yapisimda ilerleme olii yanee

epılasyon denesen onda bı kez makına alıyon 10 yıl kullan daha ekonomık olmaz mı
ahh erkek olmak vardı gercekten

ben yemeğe kaydirigubbakcemile4

ben yimegimi yidim.. sana afiyet olsn

ya epilasyonuda denedim arkadasdan almistim bikere denemek icin.. ama o sanki daha cok agritio ya.. anlamadim.. bide sankim pek jilettn farki yokmus gibim..
agda daha ii.. kökten cekii :)))

ıyy ağda dimeyin bana bacaklar balta girmemiş orman gibi oldu ben fırsat bulup ağda yapamadım. Ne bu çile yaa...

:roflol: benım patronum yanı yığen olan patronumun karısı guzellık merkezınde calısıyo
benım kıllara baktı senınkıler lazer olmaz dedı:1shok: hem azmış hemde acık renkmış o yuzden benım zaten ust bacak kısmımda hıc yok alttada epılasyondan dolayı var oda bı tarafında sadece dıyım yanı onada bıoder kullanıyom cok memnunum

ben yimegimi yidim.. sana afiyet olsn

ya epilasyonuda denedim arkadasdan almistim bikere denemek icin.. ama o sanki daha cok agritio ya.. anlamadim.. bide sankim pek jilettn farki yokmus gibim..
agda daha ii.. kökten cekii :)))

ıste alışana gore demekk normalde evt ağda toplu alır sancı az olur epılasyon tektek zor:delphin:ama ben alıstm ya sorun olmuyo
yok cnm jıletle bı ılgısı ben braun kullanyom cok memnunum kokten alıyo ve cok ınce kucucuk tuylerı bıle alıyo

hmm.. ben simdilik agda yapiom.. ilerde insallah param olursa :Saruboceq: lazerle yaptirmayi düsünüyom.. ben evlendigimde nasil bas edecem bu killarla bilmiom.. kafamçokkarıştı

ayy kizlar derdim var bölümüne ecem29 diye biri biseyler yazmisdi
aboowwwwwwwwww acaip tepkiler aldii okudunuzmuu?? o silindi yerine baska biri geldi hemen hemen benzer konuyla oda baya tepki aliii oda kovulur yakinda kaydirigubbakcemile3

biliyom kızım kapandı o konu... Şimdide benzer bi konuyla başka biri gelmiş, sinir oluyom böylelerine yaa...Ayy Allah şeytana uydurmasın valla zor işler

oslem lazer yaptrma cunkum 2 3 yıl sonra tekrar cıkıyo garantı veren yok bıde evlenınce doğumda yada hamılelıkte hormonlarda artma mı ne oluyomuş ozmn hepsı gerı gelır parana yazık

ben okudum allah ıslah etsın

evet yaa Allah aklimizi basimizdan almasin böylelerinede akil fikir versin..
madem yanlis yolda oldugunu görüyo niye devam ettiriyo anlamadim :))) ne tuhaf insanlarimiz var ya...

off canim slkllyoo yaa.. bi konu acda konusak gii..

bu hatasını kabul ediyo ama o ecem vardıya çok egoistti yaa sinir oluyodum. Takmış kendi duygularına nan kadının kocasını elinden almışsın daha ne olcek sankim...

oslem lazer yaptrma cunkum 2 3 yıl sonra tekrar cıkıyo garantı veren yok bıde evlenınce doğumda yada hamılelıkte hormonlarda artma mı ne oluyomuş ozmn hepsı gerı gelır parana yazık

ben okudum allah ıslah etsın

ya banada 10 yil sonra tekrar cikiomus kiillar dendi, bide evet hamilelikten soora hormonlarin degismesiylede tekrar cikabiliyomus..
amann be yaouu... osaman bekliyem ben.. yaff peki bu evli hatunlar nasil yapioo anlamadim gitti.. agdayla mesela killarn baya bi uzamasini beklicen,.. e bende öle killar uzasin diye beklersem herif korkar la benden :1shok: :roflol:

Back