• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

valla sevgılısını karısını aldatmayan erkek cok az oyuzden elde tutmak ıcın bazı seylerı onemsemek gerek,,tavır davranıs goruntu ne bılım..kickbox yapıo he ıyıymııss :)

evet katiliyorum sana canimcim..
saka yaptim zaten.. dikkat etmelisinki kendine gözü baskasini görmesin..
gamyoncuiremsu

son yazdıklarımı okumadın herhal
annemle konustum sesı ıyıydı babam bahcedeyken ustune yurumusler babamda almış bıcaği elıne :1shok:gelın lan demıs yeter allah ya sıze verır ya bana onlarda korkmus babam dıo verelımde kurtulalım dıo 3bın euro demısler 1200 euro bızden borc almıslar onu dusunce 3600 tl edıyo :delphin: bılmıyom nolcak allahından bulsunlar
annemın yanına gıdemem hem param yok gelınce cok zorda kalırım hemde annem kızm yok bısey parayı verdık mı boşvercez dıo:asigim:

Bunu okumadım canım... Annenin iyi olmasına sevindim, üzmesin kendini ara sen bol bol...
Allah'ından bulsun onlarda, dilerim en kısa zamanda en hayırlısı olur. Üzülme sen. :1hug:

özlemciim 22 yaşındayım ben ama kendimi bildim bileli yalnızım karşıma adam akıllı biri hiç çıkmadı...

daha yasin neki.. bekle hele cikar daha karsina adam gibi adam

allah herkesin gönlüne göre bir es versinn.. :Saruboceq:

secl h geldın cnm ank daymışın aman ya olmasın boşver bak beımde yok sevgılım neyım:kahve:

oslem sende arama o aramazsa madem o hatalı askta gurur olmaz ama o bunu fırsat yapar ahh ahh bu erkekler hep böle
dememı bekleme:roflol: ara cnmm merak edıyon sonucta

meryem noldu kılo veermıyon mu baa

böjük evet merak ediyorum.. bi gözüm pc'de digeri ceptele bakio :roflol:
ailenin sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama yazdiklarin pek hayir seyler degil bencede burcunun dedigi gibi yapin..

amin özlemciim kocaman en içteninden aminnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre verir zaten ben buna inanıyorum ama yinede insanın canı sıkılıyor millet sevgilisiyle gezip tozarken sen arkadaşlarınla geziyosun bu bana bazen koyuyo valla :(

bend e22 yasındayım ank cok burda bıde ben gıbım manıtası olmayan cok:delphin:

yok cnm burcunun dedığı olmaz o konunun sonunu okumamış

amin özlemciim kocaman en içteninden aminnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre verir zaten ben buna inanıyorum ama yinede insanın canı sıkılıyor millet sevgilisiyle gezip tozarken sen arkadaşlarınla geziyosun bu bana bazen koyuyo valla :(

hmm anliyorum... üzülmee elbette bulursun.. ömür boyu böyle kalacak degilsin ya :1hug:

öle valla özlemciim bakalım hayırlısı neyse o olsun sabrediyoruz işte...

cimcime sen benden 1 yaş büyüksün ama ikimizde yalnızız kader arkadaşım benim alkisalkisalkis

kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinizi öpüorumm gelince yine konuşuruz cokacimcoook

Back