• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

selam tekrar...
valla ögle yemegin yerine cilek ve kiraz yiyorumm ayiptir sülemesi..
isteyen varmiiii??

zıkkım ye:mymeka:
olm ben cıkmadım yemeğe acım
kadınlar dedı hıc cıkma daha ı dolmanın ıcı kapkara faln dıyınce mıdem kalktı acım yane

burcu :mymeka:

valla şincik benim geçmiş çok eskilere dayaniy...Ben bu siteyi ilk bulduğum zamanlar öylesine üye olam dedim güya bi yorum yazıp çıkacaktım ama müptelası oldum. O günlerde biraz zayıflamıştım bu halimi görüp mutlu olan arkadaşlarımda cimcime derlerdi, dedim nicki cimcime verem ama bi baktım ohooo 50 tane cimcime var sonra dedim sonuna bişey ekliyem düşündüüüm düşündüüüm. Kuzenim bana hep esoes der ismim esra dedim ikisini bir kullanam ve ortadaki o'yu eklemeyi unutunca ortaya bu şaheser çıktı.

valla şincik benim geçmiş çok eskilere dayaniy...Ben bu siteyi ilk bulduğum zamanlar öylesine üye olam dedim güya bi yorum yazıp çıkacaktım ama müptelası oldum. O günlerde biraz zayıflamıştım bu halimi görüp mutlu olan arkadaşlarımda cimcime derlerdi, dedim nicki cimcime verem ama bi baktım ohooo 50 tane cimcime var sonra dedim sonuna bişey ekliyem düşündüüüm düşündüüüm. Kuzenim bana hep esoes der ismim esra dedim ikisini bir kullanam ve ortadaki o'yu eklemeyi unutunca ortaya bu şaheser çıktı.

kaydirigubbakcemile3

neyse ben az calisam... yoksa petronla yine birbirimze gireriz..zaten gicik herif..
size hos sohbetler dilerim.. hepinizi öpüooom gocamann...

:enbuyukkk:

Back