Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Böcük mü bıcırık bence biraz gıcık.

:roflol::roflol::roflol:

Hiç sevmem kendisini

:dilcikar::dilcikar:

Gasoline minik benzincik Pazar günü Üsküdarda buluşma var gelsene??

olsun şekercim, imkanın var da bak gidebiliyosun, ya gidemeseydin :teselli:

heee benzin nolmuuşş :dilcikar:
sen bi kere o kızı bi seyretseydin biterdin hıh :dilcikar: o da senin gibi bıcırık bişey :dilcikar:

bılmem hıc rast glmedım oysa amcasını seyrettım cok :uhm:
ayy aynı ben yane

bugun ayakkabı alcam askama fotosunu cekerım dun gıtıtm yığenıme almaya 20 tl dedı el kadr seye 10 tl aldımazarlıkla:roflol:
bıde kendıme alcam 15 tl babet
25 tl grı ayakkabı grı olanıda 38 tl dedı 25 ındı

bulusma deıl nan ne bulusması gasolıne
yya bı ark vardıda onla ılgılı sorun yasadım

buluşma sorusu Burcu içindi :))

(bu da bücük için) sana noldu canımcım? çok ciddi bir problem yoktur inş.?

ayy bende gelmek ısterdım ya ama gelemem ınanın
burcum yok bişi tatlım

slm kızlaar nabersiniz...Ya 3 gündür giremiyorum topiclere merak ettim ne var ne yok özetle anlatın bakim ben şimdi okumaya çalışırsam kafam karışır...

hadi ya, eskiden aşkımla fethi paşa ya çok giderdik, kendisi üsküdarda oturuyor da. Bu pazar hımm. bi bakayım ya, plan program var mı bilmiyorum şuanda. ayarlayabilirsem inş. kimlerin buluşması bu?

ya sinir sıkışması varmış ellerinde netten araştırdım çok basit bir operasyınla düzeliyormuş fakat aklımda soru işaretleri var. Fıtıkta çok basit bir amleiyat ama sonucunda sakat kalma ihtimali bile var, bu konu hakkında kimden bilgi alcm bilmiyorum en iyisi bi konu açayım ben...

Konu aç canım fikri olan arkadaşların yardımı olabilir tekrar geçmiş olsun, benim bildiğim kadarıyla fıtık ameliyatının bir faydası olmuyormuş malesef.

cımcıme gecmıs olsun komsumuzun kızı oldu ama aynı amelıyat mı bılmem sınır damarlarını almışlardı bılektekılerını
ama hala cok sınırlı ınanırmısn kocasının evınede gtmıyo sabaha kadr 2 cocuğuna beddua edıyo ayy nasıl bağırıyo gorsen delı olcam alt katta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…