Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Özlemde canının acısından ne didiğin bilmiyo geliba. Burci aramızda kalsında başına vurmuş kızcağızın beklemek :) Benim en azından yok umudumda yok. Ama özloş ah özloş ahhh...

Kız Burcums sende karıştırma şimdi ortalığı aranıza yeni yeni sızmaya çalışıyorum, kendimi bira ii göstereyim sizeki beni dışlamayın kaydirigubbakcemile5

lem cimcime dogru bildin ben beklemekten baskalarina saldiriyom :) uyuz oldum laa beklee beklee neree kadar.. ama neyse en azindan yanimda askimcim varr bereber bekliyos istee..:1hug:

kis istanbul gibi bi yerde nasil olurda bidene koca bulaman? hmmm.. sasirdim (sahika)kaydirigubbakcemile3

kıme dıon nan koca bulaman dıe baa deıl ınşş

eses bacı oslem ı keklıyo ıste sevdıcazı haberı yok:roflol:

burcu sen baa daha yakınsın sımdık sana yolluycm he
:mymeka:

İstanbulda o kadar çok şer...siz varki ayıkla ayıkla bitmiyo... E güvende kalmıyo..
Anlıcan üzümğn çöpü armutun sapı anamında inadı yüzünden bu haldeyim

bende koca cok her gıttığım yede kısmet cıkıyo
ınanmazsn burcuya sor :dilcikar:
kendı manıtan senı ekıyy kızım ekıyy yıllardr
ben hayatıma gırene dıom evlencez demı 2 ay sonra yok derse hıc konusmam bıle:roflol:

lem okadar kismetin varsa niye yanalizsin osaman... :mymeka:

hmm..dimek ondan seni 2inci aydan sonra terk ediler... :roflol:

yakndığımı kım söyledı nan ben ısetmıyom dıom evlenmeyı düşünmuyom hele bı sevgılım olsın hıc ıstemıyom
böle mutluyum:1closedeyes:

yakndığımı kım söyledı nan ben ısetmıyom dıom evlenmeyı düşünmuyom hele bı sevgılım olsın hıc ıstemıyom
böle mutluyum:1closedeyes:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. :roflol::roflol::roflol:

Şaka bi yana böcükle bir kere buluştum hemen yanımda talip çıktı kısmetli kız anacağım...

Cimcime yavrimmm özlemle böcük birbirini çok sever biz ne dersek diyelim aralarını bozamayız. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nan gıt ondanda hayr yok bız en ıysı bıdaha buluşak kaydirigubbakcemile3
ya aklıma geldı her sabh bı öküşş goruyom cocuk sureklı gunaydın dıyı bıgun patt dıe gecrcem yolda :mymeka:

benlede buluşunda biraz dokunayım size belki banada uğur getiririz. Yoksa beni bu suratla kimsecikler almaz

cnm sıkkın nan bırakın onu ben bu sıvılce ve sıyah noktalarla napcam yaa
for youdan babek acıbadem sütüm kremı alcam cok süpermış ama sıvılcem ıcn deıl
temızleme ıcın sadece cıldımı
yarın ınş ızın verır patronda gıderım dr amcaya göstercem her bı yerımde cıkmaya basladı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…