Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Jilet.

senağlamasenağlamasenağlama

O yüzden düşünüyorum ya napacağım diye, evlenene kadar halletmeliyim.

:1shok: ayy sakın bıdaha sürme onu yaa bıde her yerıne sanırsam delı mısn sen hem sık hemde daha kalın ve coğaltır
bence bu ay sonu hallet cesartlı ol be bak ben senı göturuum zorla he kuafore :mymeka:

Evet her yerime kullanıyorum.

Olmazsa beni götürün, bayıltın ağda mı yapın. kendimi size emanet edeceğm. :)

Bu arada nerde kızlar??

kızları boşver onlar gezıyy dınlenıyo ohh bız calısıyok zaten 1,30 gıbı cıkarım bende
olm korkma okadrda yoksa sen cok yorulursun olan sana olur yanı ben bıkez denedım ondan bılıyom onun ne kadr ıllet bısı olduğunu

ohhh ya 1,30 gibi çıkıyormuş, ben burda kaldım sap gibim desene. Sevgilimle de kavga ettim. Tamam artık tüm cesaretimi toplayacağım ve jiletten kurtulacağım ya.

aferın hep böle kararlı ol ben gıbım :1closedeyes:
sevgılını ara barış alla alla ben gıremem aranısa

Hee, sordum ne zaman görüşeceksin diye... Pazar günü görüşeceğiz o zaman söyleyeceğim dedi.

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ha sen daha ona dedın bende sandım ona dedın ayy nasıl anlattım ama :roflol: heycan yaptım hee aman genede fasla kaptırmamak gerek

O, O, O CADIARZU

Ne diyon yavricim konudan ufacık bahsetmet bile şaşırttı seni görünce neler olacak bakalım. sırnaşık şey

Olsun ya bu iş hayırlı gibim...

ben yemeğe gidiyom tatlım gelince burda olmazsan kocaman öptüm seni.

Durumlardan haberdar ederim seni by by

nan öle deıl ne bılem be görmesem bılem gözumde canlandırıom recep ıvedık ımı:roflol:

afıyet olsun carı gel

alla senı sus nan ıvedıke baslatma sımdık
toredo yazms ama cvp yazamadım ne yazcamm bılemedım ama süper bı olay yapmış yolsun o kızı:roflol:
yenı ceys ekledımama ancak ptesı bakan

Benimde derdim büyük arkadaşlar.5 yıldır beraber olduğum çok sevdiğim ve beni çok seven biri var.Ancak ailem nuh diyor peygamber demiyor.İstemiyorlar sana yakıştıramıyoruz diyorlar.Çok canım yanıyor 2 mayısta nişanımız olacaktı ancak ailem son anda istemediklerini söylediler yıkıldım.O da istenmeyen damat olmanın ezikliğini yaşıyor.Dünyam yıkıldı bir haftadır kendimde değilim.Ne yapacağımı bilmiyorum

kız komedisin haa, ılk mesajın gelmiş nereye yazmışsın kaydirigubbakcemile3 hihihihi,
5 yıldır çıkıyorsun aılen ıstemıyor sen ıstıyorsun, zor iş ikna etmeye bak bence,
şöyle söyle, baskasıyla da evlenmem bi ömür sizle kalırım sırf inat eger vermezsenız de :) delikafadulden
aıleye ınat yapılmaz ama bölf yapıcaksın zaten -tatlicadiarzu-

günaydın kıslar güzel bir hafta diliyorum sizlere..kıs böcük nerde ceyizlerin lin atsana ben pek dolanamıyom kkda artık

Günaydın kıslaaarr;bedduaya bak hele yaaaa deliii :)bakarıs bakarıs link at pembenın dedıği gibi......

GULMUR, Allah kolaylık versinn,,nasibinse ztn o senin emin ol her zorluk atlatılacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…